Waoww ,mezun olurken şov haBen de kilo bildirimi yapayim
Geçen hafta:54,7
Bu hafta: 53,0
Fark:1,7
Yüzde: 3,11
Eki Görüntüle 2108665
Ayaklarım çok bakımsız, kusura bakmayin
Onu da başardın sanırım
Oyy nasıl bir ödem artıdır onlar ya onları verdiğin için tebrik ederim canımhala etkisi için bir şey diyemem yeni olduysan eğer gidecektir ama vuruyor muyuz kaptana sormalıyım @MiuLego
Tebrik ederim canım çok güzel çok
Fıstık hep fitsin yahu bu kilolar da böyle güzel oran maşallah
Sağol canım, bu hafta herşey çok güzel denk geldi. Hala da gelince söndüm gittimWaoww ,mezun olurken şov ha
Tebrik ederim canım
Oyyyyy fitim ne güzel eksi o öyle mezun olacağım diye şov mu yaptın sen bravooooooooooooo canım bravoooooooooooooBen de kilo bildirimi yapayim
Geçen hafta:54,7
Bu hafta: 53,0
Fark:1,7
Yüzde: 3,11
Eki Görüntüle 2108665
Ayaklarım çok bakımsız, kusura bakmayin
Canmm inşallah hersey gönlünce olur. Ameliyat ne bela bilirim. İkinci yi hele sezeryan olmak istemdim çok arastirdim . Normal doğum gibsi yok. Kimseye muhtaç olmuosun. Çok Kilo var kız. Duzel gel .hemenn aramıza. Öpüyorum çok oğlusla seni damlayi daSagol canım benim...aldım şükürler olsun...
Oy canım benim...deli kızım tatoos handemmmm. Hoş geldin...ben gelene kadar bekle beniiii.
Geliyom yazıyom kayb oluyom ablam.. şimdi firsat bulmuşken size haber etmeye geldim...
İnşallah yetişirsin canım...ben şu 20-25 kiloyu 5aya falan veririm her halde..
Doğurmadım canım ameliyyat oldum
Evvvet gelelim banaaaa...biliyorum bugün cuma...herkes kilo bildirimlerine odaklı...inşallah hakk etdiyiniz dereceye ulaşırsınız takımca...bende güzel haberler vermeye geldim...37+4 de ameliyyat oldum...doktorum varikoz(rahimde bir çeşit damar sorunu türkçesini bilemedim) var doğum yapamazsın dedi bende ok deyip ameliyyat oldum.çok şükür bi oğlum oldu...15gün oldu dünyama geleli..annemlerdeyim...2çocukla ve amelyatlı halimle eve gitmeye tırsıyorum...acaba nasıl olur yetişdire bilirmiyim diye...neyseki bugünümüze hamd olsun diyelim...gelelim kiloma...ameliyata gittiyim gün 95kiloydum elbiselerimle falan...şu an sabah tartısyla 85kiloyum...yani 20-25kilo fazlam var.. sütü bi rayına koyayım gelicem inşallah...yaz geliyo hemen kilo vermeliyim...hepinizi çok özledim... öptüm kızlar...
Oyyyyy fitim ne güzel eksi o öyle mezun olacağım diye şov mu yaptın sen bravooooooooooooo canım bravooooooooooooo
63 deynepppBen de yazayım kilomu.
Geçen hafta 64.5
Bu hafta 63.4
Fark 1.1
Geçen hafta ödem de vardı tartımda .
Eksinin fazla olması o yüzden .
Görüyorsunuz ne kadar mütavaziyim
Valla nehir böyle ödem.dusman başına 3 gündür ugrasiyorum indireyim diye dünden bu güne eksi 1.5 var yani öyle bir sismek benim.ki vurun vurun açımayin bende kendime vuruyum bu ne lahana diyeOnu da başardın sanırım
Oyy nasıl bir ödem artıdır onlar ya onları verdiğin için tebrik ederim canımhala etkisi için bir şey diyemem yeni olduysan eğer gidecektir ama vuruyor muyuz kaptana sormalıyım @MiuLego
Tebrik ederim canım çok güzel çok
Fıstık hep fitsin yahu bu kilolar da böyle güzel oran maşallah
:) yerim o fili ineği ben@MiuLego geçen hafta -400 dü.bu haftada böyle olursa bi karar aldım sporu aralıklı yapcam bi gün dinlenip bi gün yapıcam.4 mil leslie ve iple devam edicem.yazboz tahtası gibi oldum yada deney ineği ya da kobay fil
Yoooh anam 60 sınırım bundan gayri. 60 ı gördüm müydü kırmızı alarm durumuna geçerim. Hem 8 yıl oldu sivastayım. 58 candır can
Tebrikler deynep bravooooooooooooo ama sana değil o güzel metanaBen de yazayım kilomu.
Geçen hafta 64.5
Bu hafta 63.4
Fark 1.1
Geçen hafta ödem de vardı tartımda .
Eksinin fazla olması o yüzden .
Görüyorsunuz ne kadar mütavaziyim
Feylosofun memleket nereydi?Yoooh anam 60 sınırım bundan gayri. 60 ı gördüm müydü kırmızı alarm durumuna geçerim. Hem 8 yıl oldu sivastayım. 58 candır can
bende hepsi var :))))telefon kafayı yedi fabrika ayarlarına geri döndürdüm bütün programlar gitti.kilo takibim verdiğim kilolar hedefler puff oldu
Mersin 33... Ne diyon anoreksik mi olam memleket aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?