Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçen haftanın acısı çıktı kizlar, bi de dün resmen ac kaldim

Ben de kilo bildirimi yapayim
Geçen hafta:54,7
Bu hafta: 53,0
Fark:1,7
Yüzde: 3,11
Eki Görüntüle 2108665
Ayaklarım çok bakımsız, kusura bakmayin
Oyyyyy fitim ne güzel eksi o öyle mezun olacağım diye şov mu yaptın sen bravooooooooooooo canım bravooooooooooooo

Canmm inşallah hersey gönlünce olur. Ameliyat ne bela bilirim. İkinci yi hele sezeryan olmak istemdim çok arastirdim . Normal doğum gibsi yok. Kimseye muhtaç olmuosun. Çok Kilo var kız. Duzel gel .hemenn aramıza. Öpüyorum çok oğlusla seni damlayi da

Selamlaaar
accık atlaya atlaya baktım da eflalin eksiyi gördüm maşallah dyorum...
Bi de vaytın ödemlere gelişini gördüm hayretlerim şaştı
ben de kilo bildireyim... iğde hunharca artıda zira
Geçen haftaki kilom: 52.5
Güncel kilom: 53.3
Fark: +800
Şu kiloyu vermek ne kadan uğraştırıyorsa almak o kadan kolay yav. Bu dikkat etmiş azar azar almış halim. Sadece son 2 gündür bi tatlıya sardıydım... Yemek yemeyip onu yedim durdum
@MiuLego senden şişko muyum
Kilo veren kardeşcağızlara tebrikler kocaman kocaman

Oyyyyy fitim ne güzel eksi o öyle mezun olacağım diye şov mu yaptın sen bravooooooooooooo canım bravooooooooooooo

Iki haftadır hormonlar sapıtmıştı, adet sökülünce süper bi düşüş oldu kuzucum
Bi de ausun çayı banaaaa cooookkkk iyi geldi Ausencia

Valla nehir böyle ödem.dusman başına 3 gündür ugrasiyorum indireyim diye dünden bu güne eksi 1.5 var yani öyle bir sismek benim.ki vurun vurun açımayin bende kendime vuruyum bu ne lahana diye

@MiuLego geçen hafta -400 dü.bu haftada böyle olursa bi karar aldım sporu aralıklı yapcam bi gün dinlenip bi gün yapıcam.4 mil leslie ve iple devam edicem.yazboz tahtası gibi oldum yada deney ineği ya da kobay fil
:) yerim o fili ineği ben
tamam canom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…