Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de nihayet tartıma kavuştum.. kavuşmaz olaydım...
3 hafta önce 70.5
Bu hafta 71.3
Fark +0.8

Tabi 3 haftadır taşınma esnasında sıcak yemeğe hasret homini gırtlak pasta börekle beslenincee böyle oldu.. bide adetim yaklaştı ondan da olabilir... haftaya 6lı rakamlara düşmezsem kesin beni

Gündüz aclikla kolay basediyorum ama gece aç uyumak zor oluyor henüz alışamadım hala uyanık olmam aç oldugumdan tok olsam çoktan sizmistim ama yemeyecegim belki sahah tartı mutlu eder
Canım gece tok uyuyunca ben vicdanen çok rahatsız oluyorum. Ne kadar aç uyursak o kadar iyi. Sen de bunu düşün. Aç uyursan eksidesin tok uyursan artıda. Mesele uyumak uyanınca o kadar aç olmuyorsun zaten.
Tebrik ederim

Şimdi yazdım Kuzu, sabahın köründe çektiğim fotoyu eklemeye çalışıyordum
Maşallah fit gerçekten çok iyi gitmiş
Ben de yazayım kilomu.
Geçen hafta 64.5
Bu hafta 63.4
Fark 1.1
Geçen hafta ödem de vardı tartımda .
Eksinin fazla olması o yüzden .
Görüyorsunuz ne kadar mütavaziyim
Çaktırmadan nasıl götürdün kiloları. Zaten sen hiç birşeyi çaktırmıyorsun
Iki haftadır hormonlar sapıtmıştı, adet sökülünce süper bi düşüş oldu kuzucum
Bi de ausun çayı banaaaa cooookkkk iyi geldi @Ausencia
Nedir o çay acaba ? O çay nedir? Ben de yapayım.

Cnm bu arada okunca farkettim.. burdaki halam mecazi anlamda değil.. gerçekten halam kek ikram etti :)))

Listede olsam yine de yemezdim ama işte liste dışıyım diye de yemiş olabilirim :))
Ya evet komikiz o konuda Liste de olsam ben de kesin yemem. Garip bi his. . Miu beni ömrü billah almicakmis. @MiuLego ben umutsuz vakayim anlican

Tebrik ederim Hatta bir daha ediyorum
4 günlük diyet var ya ,onu mu yaptın ?
2 kilo verenler olunca aklıma o geliyor

saol deynepim yok canım 4 günlük diyeti yapmadım. hatta özel bir diyet uygulamadım. zaten çok hastayım ya ilgilenemedim. herşeyden yedim ama az yedim. bir de akşamları ya sadece kabuk tarçın çayı ya da ananas kabuğu ile kabuk tarçın karışımı çay içtim.
valla spor falan zaten hiç yapamadım. bir de şu var. ben bir önceki hafta 79.6 ydım. regl oldum. biraz da yedim tabi geçen cuma 80.6 çıktım. bu hafta da böyle beslendim 78.6 yı gördüm

Ben de kilo bildirimi yapayim
Geçen hafta:54,7
Bu hafta: 53,0
Fark:1,7
Yüzde: 3,11
Eki Görüntüle 2108665
Ayaklarım çok bakımsız, kusura bakmayin
harikasın
Tebrik ederim canım çok güzel çok
saol nehirim

Fulya bu defa iyi sarıl 7 lere sahane eksi tebrikler canım
saol vaytım inşallah bu sefer bırakmayacağım iyice sarılacağım

Ben de yazayım kilomu.
Geçen hafta 64.5
Bu hafta 63.4
Fark 1.1
Geçen hafta ödem de vardı tartımda .
Eksinin fazla olması o yüzden .
Görüyorsunuz ne kadar mütavaziyim
tebrikler canım çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…