- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Oyyyyy begusum ya yerim seniiiiama çok güzel anlatmış,o anlatışa nasıl kızılırki bilemedim
ben bakamıycam furamıycam nilişkom fursun
Rabbim deli ediyorsun da bari bu derece ileri deli etmeValla mi yapar mısın yaparsın demi veririm beee ne olacak 40 senin köpeğin olsun
bak yaaaaaaaaaaaaaama çok güzel anlatmış,o anlatışa nasıl kızılırki bilemedim
ben bakamıycam furamıycam nilişkom fursun
Oyyyyy begusum ya yerim seniiii
bende seniii
sen gelme gelme bir gel artılarla
Artı getirsem beni unutmazdınunuttuğum yok inşallah
ama çok yazığım biliyosuunnn.... düzene giriyorumkiiii... aşkolsunnn :) kahve içer barışırız yaaa
yine unutmadım kiArtı getirsem beni unutmazdın
Sırf sen dedin diye bak ben 40 olacağım incecik olacağım ucacagim zayıf olacağım hiç deli değilim ben çok akilliyim hihRabbim deli ediyorsun da bari bu derece ileri deli etme
EKMEK YİYOR
SANIRIM EKMEK HAMURİŞİ DEĞİL
seninkine çok sevindim ama
Kuzum bende yazın 55 le başlayıp 48 e dusucem55 ile listeye girip 45 46 ile mezun olacağım isteeeee
Efeeettt nefsimHepfitimm mezun mu oluyorsun
Tebrikler
aslında en kilolu 63.6 kg dım şimdi 61.1 kg çıktım bilmem kaç ay geçti toplamda 2,5 kg vermişim, 3 haftadır iş yerinde yoktum ve dün de bu gün de baya baya olumlu tepkiler aldım, hatta, bana bir arkadaş (oda diyet ve spora gidiyor) sen nasıl böyle hızlı kilo veriyorsun çok incelmişsin dedi, oysa ki hepi topu 2,5 kg yani, demek ki hepsini yağ olarak verdim, çünkü bende inceldiğimi hissediyorum, en azından kıyafetlerimi zorlamıyorum giyinirken, sanki 1 beden inceldim gibi... motivasyon tavan yani
zaten üzgündüm şuan kahroluyorum
Aşksın sennnnnnn cansın sennnnbende seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?