tamam ağlamıyım
Aglama minnos kaptanim
Nazar boncuğu olsunn
Canım benim kilondan ikizler burcundan bir öyle bir böyle has listede olaydım ne yapar eder buna rağmen eksi 1 gelirdim o ayrı ama çok sıkmadim yine ondan önce ki haftada 53.8 yani normalde iki haftada artı 500 oluyor
aslında en kilolu 63.6 kg dım şimdi 61.1 kg çıktım bilmem kaç ay geçti toplamda 2,5 kg vermişim, 3 haftadır iş yerinde yoktum ve dün de bu gün de baya baya olumlu tepkiler aldım, hatta, bana bir arkadaş (oda diyet ve spora gidiyor) sen nasıl böyle hızlı kilo veriyorsun çok incelmişsin dedi, oysa ki hepi topu 2,5 kg yani, demek ki hepsini yağ olarak verdim, çünkü bende inceldiğimi hissediyorum, en azından kıyafetlerimi zorlamıyorum giyinirken, sanki 1 beden inceldim gibi... motivasyon tavan yani
3 ay bitecek mezun olalı kaldı 3 ayyyyyyygtamam ağlamıyım
sen listede olsan 6tabi ki fazlasıyla eksi gelirdin
ama şuan acelen yok sakince gitsin vaytım
alıntılarımın heps gitti onca da yazı yazdıydım ekran hata verdiiiiiiii
hepfit kzummmmmmmmmmmmmm o ne güzel mezuniyet kilosu yahuuuu şovumu da yapar mezun olurum demişsin helallllllll
@igdedali senin minnak kilonu yerim ben
Whiteblacklife senin kilo trafiğine akıl sır erdiremedim ama 54 güzel kilo vaytım
@Antepia27 hadi başladık.. artık kaçamak cıs cos yok.. onca zorlukla verdiğin kiloları bu kadar çabuk almamalısın biliyorsun.. emeğine yazık olur
unuttuğum yok inşallah
Hamurisi yemiom kizzTeşekkür ederim vero, aslında senin meta çooookkk iyi ama tatlı ve hamurişi senin önünü kesiyor. Yemesen çok çabuk mezun olursun
Seninle ilgisi yok mium ben yazmıstim ya hem uykusuzum hem spor yapamadım durumumun farkindayım balim benim seninle ilgisi yok balim benimoh çok şüküüürrr
valla harika bir eksi
kocaman tebrik ediyorum seni
sen gelme gelme bir gel artılarla
vero harikasın verooo
aynen devam kuzucum
maşallah indikçe iniyor tartı
bu hiç olmadı hiç.. sana ciddi anlamda katkı sağlayamıyorum/sağlayamıyoruz.
minnak kilonda yine de eksi mi var nefsim
zeynepcim tebrik ederim canım.. 300-500 arası her hafta eksi gelsin.. aksamadan.. duraksamadan.. yoldan sapmadan minik eksilerle devam emi canım
bildirimlere üzüldüm
Toplu vuralım mıbildirimlere üzüldüm
Bu hafta kilo bildirimleri çok fena ya
moral sıfır yerlerde..
yok olmadı..
ağlıcam ben bir köşede..
sesim çıkmazsa ağlıyorumdur ben
hiç olmadı yahu yakışmadı bize
Kız yanlış mi kaldı aklımdaHamurisi yemiom kizz
ahahah deli3 ay bitecek mezun olalı kaldı 3 ayyyyyyyg
hayırSağol kuzum, eveeeettttt canım çok tatlı istiyorrrr benim, mezuniyet hediyesi 1 tane yiyim mi
kız bu mesajı yazana kadar kilonu yazmıştınKilomu bildirecegim ama şuan isim var ablisimle kahvaltı ediyorum
canısı menülerini günü gününe girmiyorsun takıma..Seninle ilgisi yok mium ben yazmıstim ya hem uykusuzum hem spor yapamadım durumumun farkindayım balim benim seninle ilgisi yok balim benim
EKMEK YİYORKız yanlış mi kaldı aklımdaistersen incelerim menülerini
Oyyy kiyamambildirimlere üzüldüm
gül bakıyım ağlamak sana hiç yakışmıyor
haftaya herşey çok daha güzel olucak umudumuzu kaybetmiyelim Eki Görüntüle 2108737
Miu bende bugün 1 ısırık poğaça yedim ya dayanamadım su değirmeninde yapılmış unu ayyyyyyyg çok güzeldi kızdın mikiEKMEK YİYOR
SANIRIM EKMEK HAMURİŞİ DEĞİL
seninkine çok sevindim amaOyyy kiyamam
55 ile listeye girip 45 46 ile mezun olacağım isteeeeeahahah deli
hayır
bak hemen kaçamaklara meyiller
etmiyorum ulen mezun
kız bu mesajı yazana kadar kilonu yazmıştın
canısı menülerini günü gününe girmiyorsun takıma..
e tavsiye veremiyoruz..
sen aktiflik anlamında çok az geliyorsun..
hastalık vs derken geçti gitti.. bakalım bu hafta ve sonrası nasıl olacak..
katılım enerji destek .. bunlar önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?