Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nerdeee daha temzilik bitmedi sonra pastaya başlıcam pasta kolay alışkınım yaparım pasta benim işimmm canımcığım
öptüm ablası bizde seni öptük bol bol
oyyy mis miss öpün tabi..

sen yemeyeceksin değil mi hiçbirisinden
ama yapma kaptancım yaaa.. yazık banaaa

@smykmy şşşş seeen miuşuma deli demeeee
şirinliklere bak hleeeee
Ay ben bildirim yapmadım neyse ki yoksa köşede değil ortada tepine tepine ağlardın

Canım ,öncesinde yazmıştın demek
Ama olsun sonra da unutmayacaktın
Hiç sorma ya,site kriz geçirttirecek bana da,bakım yapılsa da düzelse ,alıntın gidiyor ,sayfa kendiliğinden yenileniyor

Aha kendime mortide buldum tutmayın beni yaza ucacagim
Tabi kuzum çok çalışıp şu tezi bitiriyim, yazda gelmiş olur, beraber kapışırız bunlar bisey diyemez zayıflamayın vs

Ucundan Sey ettimdi ..
Kız kendimden şüphe ettirdin ya

utanmadan bide 86 yazmışım
Kuzu senin kalıcı kilolara geldi o yüzden darlıyor seni ama sakın pes etme gidecek eninde sonunda

74.2

Canım ,öncesinde yazmıştın demek
Ama olsun sonra da unutmayacaktın
Hiç sorma ya,site kriz geçirttirecek bana da,bakım yapılsa da düzelse ,alıntın gidiyor ,sayfa kendiliğinden yenileniyor

aynen ben de farkettim yazarken sayfa yenileniyor kendi kendine

Ya siz varken nasıl üzgün olabilirim ne tatlısınızzzzzzzzzzzz

Eki Görüntüle 2108739 Eki Görüntüle 2108740 aha beleydim

sizi okuyunca da Eki Görüntüle 2108741 bele oldum

DAYANAMADIM bahanesine kızmamam mümkün mü

@begum75 nehirnil111 kızlar kaptan yardımcısı vayt yoldan çıkmış.. öldün çık demenizi bekliyorum.. eylem planı belli biliyporsunuz

ama çok güzel anlatmış,o anlatışa nasıl kızılırki bilemedim
ben bakamıycam furamıycam nilişkom fursun

bak yaaaaaaaaaaaaa

kaç.amakçı begüş kaçamakçı vaytı koruyor
Ben vururum Regli ödemini affetmiştim ama olmadı şimdi White seni seviyorum ama zorundayım anla beni Whiteblacklife

Vuruldun çık

ama çok yazığım biliyosuunnn.... düzene giriyorumkiiii... aşkolsunnn :) kahve içer barışırız yaaa
Niye şaşırdın kuzu artı geleni vuruyoruz oyun dışısın Ahahhaha
Geçen cuma:88,600
Bu cuma:88,100
Fark:-500
yüzde%0,57

@MiuLego

Tebrikler canım ama daha fazla gelir zaten sende biliyorsun kuzu

Bildirdim canım 2 günde 400 gr.
Senin de çok iyi gitmiş 50li rakamlar görücez haftaya inşallah. yani sende, bana daha var
evet kuzum geçen hafta daha fazla verdiydim 1.600 vermiştim bu hafta İÇLİ KÖFTEDEN PATTİS KIZARTMASI YEDİYDİM

oyyy mis miss öpün tabi..

sen yemeyeceksin değil mi hiçbirisinden

şirinliklere bak hleeeee

tabiki yemeyeceğim miuşum onlara yapıyom ya ben kendimde oğlana yedirri yerim derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…