Aşağı inene kadar ben ,ben ,ya ben dedim
Neyse ki unutulmamışım
Geçen haftaki tartımda bayağı ödemliydim ,o yüzden artım çoktu.Ödem inince bu hafta tartı da indi haliyle
He aklıma gelmişken ,nasıl yenmiştim seni ama
Teşekkür ederim ausum
Senin çay bana cooookkkk iyi geldi demismiydim
Yusuf babaya çekmiş
Pek yaman olacak. Yavrum Yusuf minnoş akıllı uslu bir çocuk. Çok normal öyle olması. ama bu öyle miiii
Daha karnında başlamış
Bence de enişteye atmak iyi fikir
Allah Allah diye diye koşturan bir grup ve düşene bi tekmede biz vuralım olacakYani vurun kahpeye durumu yaşanılacak
Gelen vurdu ,giden vurdu olacak
Tebrikler canımTekrar günaydın. Sabahin körü kilo bildirimi adlı calismam
Gecen hafta 64.2
Bu hafta 63.1
Fark 1.1
Yüzde %1.71
@MiuLego @Whiteblacklife
Tebrikler Lunya'mKilo Bildirimi
Geçen hafta: 71.2
Bu hafta: 69.6
Fark: 1.6
sen de dünden razıymışınMiu kızmasın
bak yaaa hemen de suç miu yaaaaaaaaaa
misu su herşeyisi olduğu için dilisinden düşürmez
Aramızda gebe var mali. Dur diyim de gözünü kapasınoo mevzu derinlere gidiyo sankim
destek ya da köstekAllah Allah diye diye koşturan bir grup ve düşene bi tekmede biz vuralım olacak
Yok ben fazla sevmem.Snin için demiştimsen de dünden razıymışın
Pek yaman olacak. Yavrum Yusuf minnoş akıllı uslu bir çocuk. Çok normal öyle olması. ama bu öyle miiii
Daha karnında başlamış
Bence de enişteye atmak iyi fikir
spora abanmicam kuzum.benim vücut kasmaya gelmiyo inadına zştığımYoğurt candır
Sebze+pro sabah 1 porsiyon meyve kesin güzel sonuç alacaksın, spor da devam bir de bu hafta yorulmazsın çok spor+pro yorgunluk yapmaz çok
Değnek enişte düşünsün, kız babaya düşkün olurmusssuzunnnnnnnnnnn zamandır gelmemişsem demeeeeeeeeeek
canoooooooooooooooom iri kemikli tabii daha 24 haftasında bi tekme atıyor , koltuğu sallıyor ... abisi hiiç böyle değildi ..vuruşu bile usul usuldu ...
bu fenahep eniştenin başına atacam
Hayranlarımız çoğalıyor
arkamdan laf döndürmeyin ule
he ya iki gün önce konuşuyoduk herifle.bu kış ilk defa mısır girmedi eve diyeYok ben fazla sevmem.Snin için demiştim
Aynı bizim gibi
Yoo kim döndürmüşArkadaşlarını toplayıp gelmişsin onu dedik
etiket yapın da biz de bilek ne konuşuyonuz ne ediyonuz
Yoo kim döndürmüşArkadaşlarını toplayıp gelmişsin onu dedik
yawrim açlıktan dişlerini de yemiş iğdem
Benim eşim çok yapıyor .Ama akşam yapar..Çocuklarla yerler ben pek yemem.Aslında diyette yağsız yenir diye biliyorum.Saati önemlihe ya iki gün önce konuşuyoduk herifle.bu kış ilk defa mısır girmedi eve diye
ahaaadün gece saat 2 buçuk olmuş .... dedim hadi yatalım ... yahu hadi ben siz gidince vuruyorum totoyu yatıyorum , sen işe gidiyorsun ... bugün sporu var iş sonrası salona .. uyuduğu 4 saat ...hep böyle ...
baktım yine oyalanıyor dün .... dedim bu sefer rahatım heee dedim ... hayırdır dedi ? eee yusuf zamanı çok uykusuz kalıyordum geceleri ... baksana sana yıllardır bi uykusuzluk geldi 3 ten önce yatmıyorsun .... eee bende emzirir veririm kızı sana uyumazsa .... ohhh takılın baba kız dedim ....
yatsak mı artık dedi
Canım,zencefil,tarcın, karabiber, karanfil, elma kabuğu demleyip içiyorsun:)Nasıl bi çay o litfen banada de
3500000000000000000000000000 kere daha diyceeemmmmkimi yendin kız ?şu takımda herkesi yendin de , bi beni YENEMEDİN
sanki demiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?