seni duydum
Çok güzel lafı gediğine şeyetmişsin esra
Hem onun için hem de eksin için tebrik ederim
Bu hafta maliyle uğraş bence
Niye oha alla alla... Demek ki senin kemiklerin iri. Kızın da kemikleri iri ondan öyle hep
Bu arada bu uzuuuuun bol etiketli mesajlarını özlemişim aus anaaaaaa
Uzun zamandır denk gelmemişsem demek...
@MiuLego gönderdi kiloları
@matematik61 tekrar tebrikler canım
malipina hmmm 500.gr eh sana da öpücüksüz tebrik
@Ytmz büşraaaaaaaaaa istikrarını sevdiğimtebrikler .... hoş gelsin 50 ler haftaya
hepfit oyyyyyyyyyyyyyyyyy hepimmmmmmmmmmmmm fitimmmmmmmmmmmmmmmmm süpersin canım yaaaaaaaaaaaa..bildirimin gözlerimi yuvalarından oynattı bir de mezun oluyormuşsun tebrikler canım buralardasın tabi ki de , o yüzden hiiiiiiiiiiiiiiiç mezuniyet vedalaşmasına girmiyorum
@kelebekolacam daktırım , ahhhh tartının katli vacip heneyse ... önümüzdeki maçlara bakacaz napcaz
@Konya 42 sana da tekrar tebrikler canım
@masumm banucum çok iyi gitmiş bu hafta ... izin notunu da okudum .... hayırlısı olsun , bu karmaşada ve belirsizlikte hak vermiyor da değilim ... kafan bir de gr hesaplarında olmasın .. ama sakın bırakma
@HAbibte habibim gözlerim seni arar olduaz vermişsin ama vardır bir sebebi ... haftaya daha iyi geleceksin eminim
@aeben geçen hafta büyük şovun vardı aebenim dilberim , onun üzerine 500 gr eksi gayeeeeeeet güzel
@Lunya cancağızıma da bir daha tebrikler yazayım
@ecemavi seni liste toparlayacak eminim canım
@Makbule007 vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaysüper olmu bu yahu harikasın .
@60kiloyum vaaaaaaaay b vay da fulyayaharika .... lütfen ama lütfeeeeeeeeeeeeeeen artık gelmesin 80 ler ... ne yaptınsa bu hafta aman devam aynen
@Sarayca canım sende 400-500 derken kopmadan ilerliyorsun en azından ... 59 u bi görsen ... ah bi görsen ..onu kaybetmeye kıyamayıp zaten tam gaz devam edeceksin
deynepnaz 1.1 kilo mu verdin sen hele aramızdaki fark 11 kilo mu oldu
tebrikler şekerim
@zeynepleyya canım 300 gr senin için tabii ki de az .. ama en azından buraya menü yazman bile senin almanı engelliyor ... bu da güzel
@voronesçok iyi gitmiş ..eminim hafta içi yine kaçamak ların vardır süper ... hadi gelsin şu 65
smykmy 100 gr cık .. menülerinizi hiç takip etmedim ... vardır muhakkak bir sebebi
@derunehatunsüpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer ...harika gidiyorsun saadetcim ...80 ler çok az kaldı gidecek ve artık gelmeyeceeeeeeeeeeeek
@Betulina oyyyyyyy benim 400 gr betülüm .... yahu bu 400 gr ne çok seviyor seniama onu küçümsemeyelim ... 400 400 derken de hoooop 79 gelecek
@hippotalamusçoook iyi ya ... aynen devam hippo .
@Storm_ oyyy handem artı mı gelmiş .. kendini yemelere mi vurmuşhadi hadi toparlan ve listeye
@Tevafuk88 vay anaaaaaaaaaaam vay ...tefo bu neharika bildirim
@Sidelya95 çok yeni olduğun için haftan dolmamıştır , eee 400 gr da süper o zaman
KOruma güzelleri vardı bir de , @nehirnil111 nehirim sabitona da şükür diyoruz .....
@begum75 57 lere gelmiş ,artık 58 leri gelmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Whiteblacklife artılar gördüm ..ödemi var sanırım
igdedali nin artılarına seviniyoruz tabii ki , 55-56-57 .... olana kadar
Ausencia
Aaa igneleme değil tatlim tariz yPtim0.1 de benim için verdin demek
o nasıl iğneleme o canım acıdı
helal be o ne güzel eksi esram alkışlar sana
bu hafta daha senle uğraşamayacağım
yeni kurbanuımı şimdiden seçeyim ben madem
arkamdan laf döndürmeyin uleArkadaşlarını toplayıp gelmiş
60.400 canım
Ben de Aus beni görmedi diye seviniyordum
patlamış mısır?O zaman ben de tam zamanında geldim
Yani vurun kahpeye durumu yaşanılacakÖHÖMMM ÖHÖÖÖMMM
BU HAFTA
LİSTE HERO SU LİSTE DIŞI HERO SUuygulamasına geçiyoruz arkadaşlar..
bu haftayı kötü geçirenlerden seçtiğim kişiler haftanın hero ları olacak..
hero lar nedir açıklamıştım yeniden açıklayayım..
hero o haftanın kötü bildirimlisi.. haftaya listeyi sırtlayacak kişisi eksisi ile şov yapacak kişisidir.. liaste dışında da en gözde olacak yüzdesi göz parlatacak kişisidir..
herkes tarafından tüm hafta göz hapsine alınır menüleri didik diidk edilir sorgulanır..
çünkü üzerindeki sorumluluk hayli çoktur..
başarırsaaaaaaaaaaaaaaaaa.... işte bu diyeceğiz.. bir önceki hafta yeterli değildi eksi ama bu hafta üstüne düşeni yaptın.. alkışlayacağız..
başaramazsa..... kendisi utansın yeter
ona göre gardınızı alın..
hero ların tüm hafta bizden çekeceği var
Miu benim hesabı hacklemişMiu yazmış
evet kötü bildirimle bunu hak etmiş olacakYani vurun kahpeye durumu yaşanılacak
Gelen vurdu ,giden vurdu olacak
Aldım canımcanım mesajlara bakmadım , miu listeyi yolladı orada da tek başına
nevreste (64) yazıyorverdin mi aldın mı emin olamadım
Mali yi secmede simdi o gaza gelir falan0.1 de benim için verdin demek
o nasıl iğneleme o canım acıdı
helal be o ne güzel eksi esram alkışlar sana
bu hafta daha senle uğraşamayacağım
yeni kurbanuımı şimdiden seçeyim ben madem
Ne güzel bir bol etiketli mesaj aus milletin kilolarıni bi kenara yazip boyle mi mesaj attin kurban olim aklinda mi tuttun@MiuLego gönderdi kiloları
@matematik61 tekrar tebrikler canım
malipina hmmm 500.gr eh sana da öpücüksüz tebrik
@Ytmz büşraaaaaaaaaa istikrarını sevdiğimtebrikler .... hoş gelsin 50 ler haftaya
hepfit oyyyyyyyyyyyyyyyyy hepimmmmmmmmmmmmm fitimmmmmmmmmmmmmmmmm süpersin canım yaaaaaaaaaaaa..bildirimin gözlerimi yuvalarından oynattı bir de mezun oluyormuşsun tebrikler canım buralardasın tabi ki de , o yüzden hiiiiiiiiiiiiiiiç mezuniyet vedalaşmasına girmiyorum
@kelebekolacam daktırım , ahhhh tartının katli vacip heneyse ... önümüzdeki maçlara bakacaz napcaz
@Konya 42 sana da tekrar tebrikler canım
@masumm banucum çok iyi gitmiş bu hafta ... izin notunu da okudum .... hayırlısı olsun , bu karmaşada ve belirsizlikte hak vermiyor da değilim ... kafan bir de gr hesaplarında olmasın .. ama sakın bırakma
@HAbibte habibim gözlerim seni arar olduaz vermişsin ama vardır bir sebebi ... haftaya daha iyi geleceksin eminim
@aeben geçen hafta büyük şovun vardı aebenim dilberim , onun üzerine 500 gr eksi gayeeeeeeet güzel
@Lunya cancağızıma da bir daha tebrikler yazayım
@ecemavi seni liste toparlayacak eminim canım
@Makbule007 vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaysüper olmu bu yahu harikasın .
@60kiloyum vaaaaaaaay b vay da fulyayaharika .... lütfen ama lütfeeeeeeeeeeeeeeen artık gelmesin 80 ler ... ne yaptınsa bu hafta aman devam aynen
@Sarayca canım sende 400-500 derken kopmadan ilerliyorsun en azından ... 59 u bi görsen ... ah bi görsen ..onu kaybetmeye kıyamayıp zaten tam gaz devam edeceksin
deynepnaz 1.1 kilo mu verdin sen hele aramızdaki fark 11 kilo mu oldu
tebrikler şekerim
@zeynepleyya canım 300 gr senin için tabii ki de az .. ama en azından buraya menü yazman bile senin almanı engelliyor ... bu da güzel
@voronesçok iyi gitmiş ..eminim hafta içi yine kaçamak ların vardır süper ... hadi gelsin şu 65
smykmy 100 gr cık .. menülerinizi hiç takip etmedim ... vardır muhakkak bir sebebi
@derunehatunsüpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer ...harika gidiyorsun saadetcim ...80 ler çok az kaldı gidecek ve artık gelmeyeceeeeeeeeeeeek
@Betulina oyyyyyyy benim 400 gr betülüm .... yahu bu 400 gr ne çok seviyor seniama onu küçümsemeyelim ... 400 400 derken de hoooop 79 gelecek
@hippotalamusçoook iyi ya ... aynen devam hippo .
@Storm_ oyyy handem artı mı gelmiş .. kendini yemelere mi vurmuşhadi hadi toparlan ve listeye
@Tevafuk88 vay anaaaaaaaaaaam vay ...tefo bu neharika bildirim
@Sidelya95 çok yeni olduğun için haftan dolmamıştır , eee 400 gr da süper o zaman
KOruma güzelleri vardı bir de , @nehirnil111 nehirim sabitona da şükür diyoruz .....
@begum75 57 lere gelmiş ,artık 58 leri gelmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Whiteblacklife artılar gördüm ..ödemi var sanırım
igdedali nin artılarına seviniyoruz tabii ki , 55-56-57 .... olana kadar
Ausencia
ben de meraklardayım çay kahve ikram edelim bari ayıp olmasın
Kek,kurabiye ikram edelim kilo alsınlar
Insallah canimmmmmmmmhahahaha
ay beni böyle esra gibi bildirimlerinizle dövün
hahahaha
sinirlerim bozuldu
hatun beni gömçürttü ya la
lafı gediğine oturtup
hahahahahaha
çok zevk aldım harika
Şimdi 20 oldular
Miu kızmasınpatlamış mısır?
uzunnnnnnnnnnn zamandır gelmemişsem demeeeeeeeeeek
canoooooooooooooooom iri kemikli tabii daha 24 haftasında bi tekme atıyor , koltuğu sallıyor ... abisi hiiç böyle değildi ..vuruşu bile usul usuldu ...
bu fenahep eniştenin başına atacam
Nasıl bi çay o litfen banada deTeşekkür ederim ausum
Senin çay bana cooookkkk iyi geldi demismiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?