Ismimi bonibon yapicam cok severimKuzuuummmm yazmadım mi ben sanaaaissira issira severim bak isminde candy zaten regliyim tatlı istiom yiyiveririm seni
Mortim var ağa ne yapayım 4 kilo vereceğim diyor ben neremden vereyim 4 kiloyuİnsan gibi spor yap ulaaaa
Yok be ablamla olucam :)
Ay dalga da geçemiyorum senle artık
Fatma abla ile mi mortisinizMortim var ağa ne yapayım 4 kilo vereceğim diyor ben neremden vereyim 4 kiloyu
14 Şubat demeyin bana yav
Fatma abla ile mi mortisiniz
Mortiyix beni tutuyorsun demiiiiFatma abla ile mi mortisiniz
Neyse ablayla her aksam disari :) evlensene be vallihi allah bilir sana yazan var sen yuz vermiyorsunAy dalga da geçemiyorum senle artık
Puahajajjajajajaja
Aynı ben hahahahhahah
Hahahahahahahajajaja genelde erkekler unutsen bu düzeni bozmuşsun iğdem14 Şubat demeyin bana yav
Geçen gün feylesof bir canımı sıktı ki.... Özel günleri sallamıyormuşum. (yıldönümümüzü de unutan bir mahlukatım evet onda haklı) Ula 14 şubatın nesi özel? Herkes manitusuyla kutluyor biz de kutlamayalım işte dedim de heves ediyormuş. Taam o zaman tek taş al kutlayalım dedim ses soluk çıkmadı daha Bekliyoruz efem
İğde çok vicdanlisin ha ben 5 taş istedimmmmm yüzük takmıyorum diye kızıyor dedim hepsi düşüyor al 5 taş takayim14 Şubat demeyin bana yav
Geçen gün feylesof bir canımı sıktı ki.... Özel günleri sallamıyormuşum. (yıldönümümüzü de unutan bir mahlukatım evet onda haklı) Ula 14 şubatın nesi özel? Herkes manitusuyla kutluyor biz de kutlamayalım işte dedim de heves ediyormuş. Taam o zaman tek taş al kutlayalım dedim ses soluk çıkmadı daha Bekliyoruz efem
Farklı bir yerden çıktığını düşünebilirlerHeee çıkıyor bi yerimizden, onların yedikleri çıkmıyor muymuş
Pole danso nasıl kas yapmaktır dengedir
Bu düzene hep karşıydım miuuuuuHahahahahahahajajaja genelde erkekler unutsen bu düzeni bozmuşsun iğdem
Helal be
Canım ekmek evet biraz çok ama emziren anne kontenjanından yirtarsin gayet güzel menuMenüm
Sabah
2 dilim sucuk lü yumurta
Yeşillik domates biber peynir
1 çay kaşığı reçel 1 dilim ekmek
Öğlen yeşillik ve tost avuç içi kadar peynirli
Akşam köfte salata
Biraz karbon oldu ekmek hafta içi nerdeyse tuketmiyorum
Spor 90 dk tempolu yürüyüş
daha yapicam eklerim
@MiuLegoWhiteblacklife çokmu olmus öğlen tost yiyeceğini bilsem sabah ekmek yemezdim
Kilo bildirimi
Gecen hafta 98.7
Bu hafta 98.8
+0,1 lere selam olsun.
Hafta ici 99 lardaydim gecen hafta hastalikla verdigim icin saniyorum.
Malesef eksiye dusuremedim son iki gun evde olaydim belki olurdu.
Canım sıkıldı sabahtan beri kilo yazmak icimden gelmedi. Elbet ben bu 90 a ve altina inicem.
Sürüne sürünede olsa inicem illaki.
@Lunya tebrik ederim elime yapismaz
Teşekkür ederim kızlar
@deynepnaz ablam 2 haftada 88 lere indi, yarın tartılacak
Ablam ya akşam diyecektim Tontiş ablam diye sen erken yazdın
@Nevreste senin için tartı resmim vardı, misafirler yüzünden süsleyip paylasamadim
Ben 58 ı zaten gördüm
Benim perşembe yazılmamış
Spor;
Yuruyuş Normal-40*1=40
Tempolu Y-45*2.5=112.5
Eliptik bisiklet-10*3=30
Egzersiz-15*3=45
Toplam 227.5
Açım açım kelebek kızartması nasıl hiç yok demem
Fatma abla VS lunya 5 diyorsun
Nayırrrrrr nolamazzz
Eşitleneceğiz sarayca bana daha düşül kilolarda yetişsin
Yürüyüş yaptım bissürü bugün yiyip yatmıyorum
Yaaa gönülden düşmüşsekHem de o eksiyi mi unutmuş
Diyete basladigimdan beri ilk defa tost yedim hafta içi ekmek tüketmem dengelenir ins.Canım ekmek evet biraz çok ama emziren anne kontenjanından yirtarsin gayet güzel menu
Evlenmem kuzum yok ı ıh evlenmemNeyse ablayla her aksam disari :) evlensene be vallihi allah bilir sana yazan var sen yuz vermiyorsun
Küçük miu larin olsun
Benim ki kaka yapunca acikinca anne dersonrasi baba bak aklima geldi hemen
Dengelenir kuzucumDiyete basladigimdan beri ilk defa tost yedim hafta içi ekmek tüketmem dengelenir ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?