Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

14 Şubat demeyin bana yav
Geçen gün feylesof bir canımı sıktı ki.... Özel günleri sallamıyormuşum. (yıldönümümüzü de unutan bir mahlukatım evet onda haklı) Ula 14 şubatın nesi özel? Herkes manitusuyla kutluyor biz de kutlamayalım işte dedim de heves ediyormuş. Taam o zaman tek taş al kutlayalım dedim ses soluk çıkmadı daha Bekliyoruz efem

Ay dalga da geçemiyorum senle artık
Puahajajjajajajaja

Aynı ben hahahahhahah
Neyse ablayla her aksam disari :) evlensene be vallihi allah bilir sana yazan var sen yuz vermiyorsun
Küçük miu larin olsun
Benim ki kaka yapunca acikinca anne der sonrasi bababak aklima geldi hemen

Hahahahahahahajajaja genelde erkekler unutsen bu düzeni bozmuşsun iğdem

Helal be

Menüm
Sabah
2 dilim sucuk lü yumurta
Yeşillik domates biber peynir
1 çay kaşığı reçel 1 dilim ekmek

Öğlen yeşillik ve tost avuç içi kadar peynirli

Akşam köfte salata

Biraz karbon oldu ekmek hafta içi nerdeyse tuketmiyorum

Spor 90 dk tempolu yürüyüş
daha yapicam eklerim

@MiuLego Whiteblacklife çokmu olmus öğlen tost yiyeceğini bilsem sabah ekmek yemezdim

İğde çok vicdanlisin ha ben 5 taş istedimmmmm yüzük takmıyorum diye kızıyor dedim hepsi düşüyor al 5 taş takayim

Canım ekmek evet biraz çok ama emziren anne kontenjanından yirtarsin gayet güzel menu

bende seni tebrik edeyim , +100 gr ..sabit ... kayıp hafta değil ... kazançta değil ... öyle geçmiişşşş gitmişşşş işte :)
yeter ki 90 lardan ayrılma .
haftaya 98.5 bile kar ... ben artık bundan eminim

TONTİŞ AUUUUUUUUUUUUUS

baksana ne dadlu oldu

Nayırrrrrr nolamazzz
Eşitleneceğiz sarayca bana daha düşül kilolarda yetişsin

Yürüyüş yaptım bissürü bugün yiyip yatmıyorum

58.9 da buluşun

ya evet eflalim ya

kalpler sana gelsin ... güzel de vermişsin ... hele ki diğer artıları da görünce .. hasetliğimden mi görmemezlikten geldim acep

53.2 yazıyor kuzu .... aldın mı verdin mi ? ne bileyimmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…