Kız ne yapayım. Evlilik teklifinde bile tektaş istemedim. sevmiyorum öyle şeyler... Nerden bizde adet oldu tektaş takmak onu da anlamadım... İlla 14 şubat diyince reklamlarda bu ara pırlanta şeyleri görüyorum. Taam hade al barışak dedim en sonİğde çok vicdanlisin ha ben 5 taş istedimmmmm yüzük takmıyorum diye kızıyor dedim hepsi düşüyor al 5 taş takayim
Yaaa bak ta şimdi kalp malp dedin yağlarım eridibende seni tebrik edeyim , +100 gr ..sabit ... kayıp hafta değil ... kazançta değil ... öyle geçmiişşşş gitmişşşş işte :)
yeter ki 90 lardan ayrılma .
haftaya 98.5 bile kar ... ben artık bundan eminim
TONTİŞ AUUUUUUUUUUUUUS
baksana ne dadlu oldu
58.9 da buluşun
ya evet eflalim ya
kalpler sana gelsin ... güzel de vermişsin ... hele ki diğer artıları da görünce .. hasetliğimden mi görmemezlikten geldim acep
53.2 yazıyor kuzu .... aldın mı verdin mi ? ne bileyimmmmmmmmmmm
Vaytçıyım ulaaaaan ilk kez vaytçıyımMortiyix beni tutuyorsun demiiii
Yaaa bak ta şimdi kalp malp dedin yağlarım eridi
Yok canım sen ve hasetlik
Anammm sonunda hadi ben gidiyorum kemik böbrek dalak aldirmayaVaytçıyım ulaaaaan ilk kez vaytçıyım
Vaytçıyım ulaaaaan ilk kez vaytçıyım
A ha ha iğde ya14 Şubat demeyin bana yav
Geçen gün feylesof bir canımı sıktı ki.... Özel günleri sallamıyormuşum. (yıldönümümüzü de unutan bir mahlukatım evet onda haklı) Ula 14 şubatın nesi özel? Herkes manitusuyla kutluyor biz de kutlamayalım işte dedim de heves ediyormuş. Taam o zaman tek taş al kutlayalım dedim ses soluk çıkmadı daha Bekliyoruz efem
Antepia ile :)kimle morti ?
Evlilik teklifinde önünde diz çöküp teklifte bulundu mu?Çok itici geliyor bana.Ne kadın ,ne erkek diz çökmemeli karşısındakine .Kız ne yapayım. Evlilik teklifinde bile tektaş istemedim. sevmiyorum öyle şeyler... Nerden bizde adet oldu tektaş takmak onu da anlamadım... İlla 14 şubat diyince reklamlarda bu ara pırlanta şeyleri görüyorum. Taam hade al barışak dedim en son
kimle morti ?
Ooo ödemlere geleceksin vaaaaytMenü
Sabah
1 dilim TB ekmeği 1 ısırık poğaça oda tam buğday oluyor herhalde
Az melemen
Az yumurtalı omlet
Dağ çileği reçeli den 3 tane çileği küçük
1 tane zeytin
Ana ara yapmayı unutan white
Akşam birazdan
3 kaşık.kuru fasulye
Bol salata
3 tane acibiber tursusu
Şu 3 4
Spor yazdım zaten
@MiuLegoAntepia27
Tamamen katılıyorum
valla helal olsun sanaama artık yeteeeeeeeer itidalli git ... 500-800 arası hedefle ... ama her hafta gitsin .
böyle devasa artıları ...devasa detokslarla temizleyerek kendine yazık ediyorsun
Evlilik teklifinde önünde diz çöküp teklifte bulundu mu?Çok itici geliyor bana.Ne kadın ,ne erkek diz çökmemeli karşısındakine .
Sevgili demişken
HahahhahahahahahEvlilik teklifinde önünde diz çöküp teklifte bulundu mu?Çok itici geliyor bana.Ne kadın ,ne erkek diz çökmemeli karşısındakine .
Sevgili demişken
Fasulye bende ödem yapmıyor kiiiiii ha hahaha
He artık akıllandım, bugün biraz saçma beslendim gerçi yoğundum. Ama bu hafta detoks yapmadım ki. Gayet toktum
valla helal olsun sanaama artık yeteeeeeeeer itidalli git ... 500-800 arası hedefle ... ama her hafta gitsin .
böyle devasa artıları ...devasa detokslarla temizleyerek kendine yazık ediyorsun
Hahahhahahahahah
Evli
Bir de değnek enişteye sorup onu dinlemelidemek bizim ilişkimiz var değnekle
hiç yıpratmadım adamı hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç
Beni kandırıyorlar hep ausyalan bunlar inanmaaaaaaaaa
evlilik kurumunun mukaddesatına kara leke bu capsler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?