Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İğde çok vicdanlisin ha ben 5 taş istedimmmmm yüzük takmıyorum diye kızıyor dedim hepsi düşüyor al 5 taş takayim
Kız ne yapayım. Evlilik teklifinde bile tektaş istemedim. sevmiyorum öyle şeyler... Nerden bizde adet oldu tektaş takmak onu da anlamadım... İlla 14 şubat diyince reklamlarda bu ara pırlanta şeyleri görüyorum. Taam hade al barışak dedim en son

Yaaa bak ta şimdi kalp malp dedin yağlarım eridi
Yok canım sen ve hasetlik

Menü
Sabah
1 dilim TB ekmeği 1 ısırık poğaça oda tam buğday oluyor herhalde
Az melemen
Az yumurtalı omlet
Dağ çileği reçeli den 3 tane çileği küçük
1 tane zeytin
Ana ara yapmayı unutan white
Akşam birazdan
3 kaşık.kuru fasulye
Bol salata
3 tane acibiber tursusu
Şu 3 4
Spor yazdım zaten
@MiuLego Antepia27

Yaaa bak ta şimdi kalp malp dedin yağlarım eridi
Yok canım sen ve hasetlik

valla helal olsun sana ama artık yeteeeeeeeer itidalli git ... 500-800 arası hedefle ... ama her hafta gitsin .
böyle devasa artıları ...devasa detokslarla temizleyerek kendine yazık ediyorsun

A ha ha iğde ya 14 şubat bende sevmem tamamda, yıl dönümü de önemli yani enişte haklı

Evlilik teklifinde önünde diz çöküp teklifte bulundu mu?Çok itici geliyor bana.Ne kadın ,ne erkek diz çökmemeli karşısındakine .
Sevgili demişken

Ooo ödemlere geleceksin vaaaayt
Değerlendir bunu Antepia27

valla helal olsun sana ama artık yeteeeeeeeer itidalli git ... 500-800 arası hedefle ... ama her hafta gitsin .
böyle devasa artıları ...devasa detokslarla temizleyerek kendine yazık ediyorsun
Tamamen katılıyorum

Evlilik teklifinde önünde diz çöküp teklifte bulundu mu?Çok itici geliyor bana.Ne kadın ,ne erkek diz çökmemeli karşısındakine .
Sevgili demişken

demek bizim ilişkimiz var değnekle

hiç yıpratmadım adamı hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç

He artık akıllandım, bugün biraz saçma beslendim gerçi yoğundum. Ama bu hafta detoks yapmadım ki. Gayet toktum bir akşam biraz açlıktan baygınlık geçiriyordum az daha o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…