He yok süt yapar Die deimom hani gözüm kalmasin sütüm gitmesin muhabbeti. Bahané yani. Çıtır susamli taZecik ekmek alıo eşim . Ucundan uzatinca koparıp. Aciveriom agzimiYediğin hamurlar tatlılar süt mü oluyor?
@Whiteblacklife emziren annenin hangi besinlere ihtiyacı var?
Ya da verocum kendimizi mi kandırıyoruz?
Okula gidene kadar biraz kilo vereyim dediğin için söylüyorum bunları, dost acı söyler verom
Cee de arada yine deAz gelmiyorum aslinda gelip bakip bakip cikiyorum bisey yazamiyorum kuzum. Hepinizi seviyorum
Bu aralar misafir gelen giden hic eksik olmadi, Allah eksik etmesin. Kosturmacayla geciyor zamanim yani.
Oyyy tamammm derim tabikiiiCee de arada yine de
Çiçeaaaaamöm canımın içi hoşgeldin can kuzum nasılsın
Ay öyle diyosan denerik napak başa gelen çekilirKoca aeben 1.3 mü veremeyecek
Ben o spor salonuna güveniyorum adaşım
Ooyy iii balım tostik anne hemi de kız annesi minnos. .. kendini de etiketler@MiuLego gönderdi kiloları
@matematik61 tekrar tebrikler canım
@malipina hmmm 500.greh sana da öpücüksüz tebrik
@Ytmz büşraaaaaaaaaa istikrarını sevdiğimtebrikler .... hoş gelsin 50 ler haftaya
@hepfit oyyyyyyyyyyyyyyyyy hepimmmmmmmmmmmmm fitimmmmmmmmmmmmmmmmmsüpersin canım yaaaaaaaaaaaa..bildirimin gözlerimi yuvalarından oynattı bir de mezun oluyormuşsun tebrikler canım buralardasın tabi ki de , o yüzden hiiiiiiiiiiiiiiiç mezuniyet vedalaşmasına girmiyorum
@kelebekolacam daktırım , ahhhh tartının katli vacip heneyse ... önümüzdeki maçlara bakacaz napcaz
@Konya 42 sana da tekrar tebrikler canım
@masumm banucum çok iyi gitmiş bu hafta ... izin notunu da okudum .... hayırlısı olsun , bu karmaşada ve belirsizlikte hak vermiyor da değilim ... kafan bir de gr hesaplarında olmasın .. ama sakın bırakma
@HAbibte habibim gözlerim seni arar olduaz vermişsin ama vardır bir sebebi ... haftaya daha iyi geleceksin eminim
aeben geçen hafta büyük şovun vardı aebenim dilberim , onun üzerine 500 gr eksi gayeeeeeeet güzel
@Lunya cancağızıma da bir daha tebrikler yazayım
@ecemavi seni liste toparlayacak eminim canım
@Makbule007 vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaysüper olmu bu yahu harikasın .
@60kiloyum vaaaaaaaay b vay da fulyayaharika .... lütfen ama lütfeeeeeeeeeeeeeeen artık gelmesin 80 ler ... ne yaptınsa bu hafta aman devam aynen
Sarayca canım sende 400-500 derken kopmadan ilerliyorsun en azından ... 59 u bi görsen ... ah bi görsen ..onu kaybetmeye kıyamayıp zaten tam gaz devam edeceksin
@deynepnaz1.1 kilo mu verdin sen hele aramızdaki fark 11 kilo mu oldu
tebrikler şekerim
@zeynepleyya canım 300 gr senin için tabii ki de az .. ama en azından buraya menü yazman bile senin almanı engelliyor ... bu da güzel
vorones çok iyi gitmiş ..eminim hafta içi yine kaçamak ların vardır süper ... hadi gelsin şu 65
@smykmy 100 gr cık .. menülerinizi hiç takip etmedim ... vardır muhakkak bir sebebi
@derunehatunsüpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer ...harika gidiyorsun saadetcim ...80 ler çok az kaldı gidecek ve artık gelmeyeceeeeeeeeeeeek
@Betulina oyyyyyyy benim 400 gr betülüm .... yahu bu 400 gr ne çok seviyor seniama onu küçümsemeyelim ... 400 400 derken de hoooop 79 gelecek
@hippotalamusçoook iyi ya ... aynen devam hippo .
@Storm_ oyyy handem artı mı gelmiş .. kendini yemelere mi vurmuşhadi hadi toparlan ve listeye
@Tevafuk88 vay anaaaaaaaaaaam vay ...tefo bu neharika bildirim
@Sidelya95 çok yeni olduğun için haftan dolmamıştır , eee 400 gr da süper o zaman
KOruma güzelleri vardı bir de , @nehirnil111 nehirim sabitona da şükür diyoruz .....
@begum75 57 lere gelmiş ,artık 58 leri gelmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
@Whiteblacklife artılar gördüm ..ödemi var sanırım
igdedali nin artılarına seviniyoruz tabii ki , 55-56-57 .... olana kadar
@Ausencia
Geçmiş olaun canımmmmmÇok fena baş ve diş ağrısı çekiyorum şimdicikuyumaya çalışıyorum belki geçer sizde Seviliyorsunuz
Nasılsınız
Ördeğimmmm sen vurulmamışmıydın kuzum hayattasın halaaaa
Ay eflalim harikalar yaaaa
Ay öyle diyosan denerik napak başa gelen çekilir
Dümdük dalmak çok zevklidir demiiiiİyi akşamlar çok yazamıyorum . Geçmişi okuamamayıncada fransız kaşıyorum düm dük dalmayım diye yazmıyom azcıkta
He yaaa geldim mium ciğerim ekşın varsa kaçırır mıyım hic hahaSen de mi burdasın cocommmm
Cıs yetmezsen ve perşembe pro takılırsan verirsin canim. Sen 1.9 vereceksen benim 2.5 vermem lazım o zaman.yok bana heroluk gorevi verilmisen az 1.900 vermeliyim (nasil olacaksa )
Pekmez,bal,makarna hayırdırSabah(limonlu su)11:00
1.5 dilim kepek ekmeği
1 kk light peynir
Dom sal yeşillik
Pekmez
Bir çatalcıkk süt kaymaği
Ara14:30
1 kupa tarçınlı ballı süt
Bir kare bitter çikolata(%55 kakao)
Akşam18:00
1 tabak kıymalı makarna(1 yk zeytinyağı ile pişti tam buğday makarna)
Dom sal soğan
Ayran
Yatmadan önce herzamnki gbi yoğurt
Su:2.5 lt
Spor:birazdan yazarım
@MiuLego
E hadi verCıs yetmezsen ve perşembe pro takılırsan verirsin canim. Sen 1.9 vereceksen benim 2.5 vermem lazım o zaman.
Gel sarayım da isin kaptanım.Üşümüşüm dışarıda
Çay içeyim de sıcacık az ısınayım
Teşekkür ederim bebitom iyiyim Allaha şükür.dolaniyoz ışte arada buralardaCococugumm canım nasılsın. Hosbulduk bu arada. Ya denedim denedim beğenemedin canım galiba karanlık bir ruhum var benim profilim de yazım da öylemillete bakıyorum rengarenk ne hoş diyorsun kendimde sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?