Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

He yok süt yapar Die deimom hani gözüm kalmasin sütüm gitmesin muhabbeti. Bahané yani. Çıtır susamli taZecik ekmek alıo eşim . Ucundan uzatinca koparıp. Aciveriom agzimi sizin gibi dostlar eksik olmayin

Ooyy iii balım tostik anne hemi de kız annesi minnos. .. kendini de etiketler öyle deme bi kere çok güzel hamilelikte yemesi. Ye gitsin
Ben cuma akşamları cozutiom galiba. Neyse 65 gelecek insallah sonra 64 SONRA 63 .. bu 63 benim 7 . takımla ilk tanistigim kilomdu . Nasıl çok gelio du bana. Oysa şu beden hamilelik gördü 80 gördü
63 normal bana da hedef en az 59

Çok fena baş ve diş ağrısı çekiyorum şimdicik uyumaya çalışıyorum belki geçer sizde Seviliyorsunuz
Nasılsınız
Geçmiş olaun canımmmmm
Tüh ya neden ağrıyor doktora gittin mi?

İyiyiz biz de cuma yorgunluğu var
Ördeğimmmm sen vurulmamışmıydın kuzum hayattasın halaaaa

Ay eflalim harikalar yaaaa
Ay öyle diyosan denerik napak başa gelen çekilir

Sen aebensin adaşım adın yeter be o eksiye senin

Sabah(limonlu su)11:00
1.5 dilim kepek ekmeği
1 kk light peynir
Dom sal yeşillik
Pekmez
Bir çatalcıkk süt kaymaği

Ara14:30
1 kupa tarçınlı ballı süt
Bir kare bitter çikolata(%55 kakao)

Akşam18:00
1 tabak kıymalı makarna(1 yk zeytinyağı ile pişti tam buğday makarna)
Dom sal soğan
Ayran

Yatmadan önce herzamnki gbi yoğurt

Su:2.5 lt
Spor:birazdan yazarım
@MiuLego

İyi akşamlar çok yazamıyorum . Geçmişi okuamamayıncada fransız kaşıyorum düm dük dalmayım diye yazmıyom azcıkta
Dümdük dalmak çok zevklidir demiiii
Kaptanlığı bıraktığımda ben de denicem

Demişkeeeen igdedali iğdeeeeee ne zaman alıyorsun kaptanlığı evliliği ertele önce kaptan ol

Pekmez,bal,makarna hayırdır

Cococugumm canım nasılsın. Hosbulduk bu arada. Ya denedim denedim beğenemedin canım galiba karanlık bir ruhum var benim profilim de yazım da öyle millete bakıyorum rengarenk ne hoş diyorsun kendimde sevmiyorum
Teşekkür ederim bebitom iyiyim Allaha şükür.dolaniyoz ışte arada buralarda .neyse bi gün sıkılır degistirirsin nasilsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…