- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Eneeeee sende mi burdasin kuzu hosgeldin sefalar getirdin ❤❤ bol bol kilob vermeler insallah.birde şu yazı rengini degistirsen ne guzel olurdu flu flu ne la buMillete ne hedefler yazmışsın bana 300 gramcık mı miuşum
Aaa çok şaşırdım canım. Aynı gün doğmuşlar resmen. Duygulandım biran nedense
Kız psikolog var. @igdedali psikolog diye biliyorum ben..
Hoşgeldin ben de geldim buraya
Seni çok seviyoruz kuzucum nasılsınAyyy iğneleyip durduğunuz ziyaretçi ben olamam dimiben masumum ama ben bişey yapmadım
Bu arada iyi akşamlar
Sen de mi burdasın cocommmmEneeeee sende mi burdasin kuzu hosgeldin sefalar getirdin ❤❤ bol bol kilob vermeler insallah.birde şu yazı rengini degistirsen ne guzel olurdu flu flu ne la bu
Ay çpk güzeller yaaaaa
Canım çok güzel yazmissin idolumsun@MiuLego ne alakası var hızlı kilo vermekle? Bi de şey okumuştum madem bu kadar hızlı metamız var neden tombik olduk?
5 ayda 27 kilo verdim. 82 kiloyken pco insülin direnci ve bir sürü kilonun sebep olduğu hastalıkla, sorunla uğraştım. Zayıfladığımdan beri regl saati saatine düzenli... Kan değerlerim süper... Cildm ışıl ışıl mikemmel hissediyorum kendmi... Metamı da seviyorum. Hiç öyle sağlıksız değilim... Haftada 500 gr verdiğim de oldu 2 kilonun üstüne çıktığım da
Eeee nası kilo verdim ? Hareketsizlik ve şekeri hayatımdan çıkardım. Metam oturduğum yerde hızlanmadı...Buradaki herkes şahit yaptığım sporlara... Bi de yürüdüğüm yollara Sivas'ın yolları... Günde 2 bardak su içerdm şimdi 3 lt altına düşmüyorum... Paketli gıdayı abur cuburu veee akşam yemeklerni kestiydim. Uzatmayayım siz biliyorsunuz zaten nası verdiğimi. Bilmeyenler için yazdım... Yani metama Aus okuyup üflemedi ya da Miu sihirli değnekle dokanmadı canlar...
Kilo almak için üstün çaba harcadığım herşeyi ters yüz ettim... Totomun üstüne oturmadım 1 yaz boyunca. Böyle böyle gitti... İnşallah merakları giderilmiştir. Hoş giderilmese de pek umrumda değil... Kişi kendi nasılsa öyle yorumlar karşısındakini... Ben demiyorum psikolog abile ablalar diyor
Eneee epey oldu o profil fotoya, iyi tanıyorsunYani çoğunuzu tanıyorum. Seni de tanıyorum önceden profil resminde halime vardı mesela
Oyyy kimleri görüyorum
Ay eflalYok canım son haftalar hep böyle. Cuma tavan yapıyor. Çok popüleriz
Eğleniyoz
Hortlarim yine rahat bırakmam seni@MiuLego helva kavuracam diyor bak at şunu deminde kurabiye tarifi veriyor ben size dedim artı getirir bu editor
Ay bugun totomun uzerine oturmadim.hala da ayaktayim oglumu uyutmaya calisiyorum.kuzenim geldi bizde kalcak bu aksam
Naber yavrusOyyy kimleri görüyorum
Cococugumm canım nasılsın. Hosbulduk bu arada. Ya denedim denedim beğenemedin canım galiba karanlık bir ruhum var benim profilim de yazım da öyleEneeeee sende mi burdasin kuzu hosgeldin sefalar getirdin ❤❤ bol bol kilob vermeler insallah.birde şu yazı rengini degistirsen ne guzel olurdu flu flu ne la bu
İyilik canım, senden? Mezun oldun az geliyorsun artıkNaber yavrus
Çok fena baş ve diş ağrısı çekiyorum şimdicikSeni çok seviyoruz kuzucum nasılsın
Tabi yorumlardan tanıyorum biraz hoşuma giden yorumların sahibi aklımda kalmış galibaEneee epey oldu o profil fotoya, iyi tanıyorsun
Az gelmiyorum aslinda gelip bakip bakip cikiyorum bisey yazamiyorum kuzum. Hepinizi seviyorumİyilik canım, senden? Mezun oldun az geliyorsun artık
Hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?