- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Hani nerdeler nerdeler nerde yapmışlar vay gıybetciler vaaayy kiskaniyorlardir olabilir anlayabiliyorum.çünkü bizim takım gercekten cok basarili eflalim olcak arada öyle çekemeyenlerYok dedikodu peşindeleryapıp yapıp kaliteden bahsediyorlar
Ödem demeyin kusasım geliyo artık ödemdenEpey güldüm zatenacıdım da ya. Biz neymişiz böyle epey ödem yapmışız birilerine
Odemleri uzerlerinden eksik olmasınEpey güldüm zatenacıdım da ya. Biz neymişiz böyle epey ödem yapmışız birilerine
Ben yeni farkettimYok canım son haftalar hep böyle. Cuma tavan yapıyor. Çok popüleriz
Onlar kendilerini biliyor değil mi sayın kaliteli ziyaretçilerHani nerdeler nerdeler nerde yapmışlar vay gıybetciler vaaayy kiskaniyorlardir olabilir anlayabiliyorum.çünkü bizim takım gercekten cok basarili eflalim olcak arada öyle çekemeyenler
Buraya kusma malim onlara kusÖdem demeyin kusasım geliyo artık ödemden
Millete ne hedefler yazmışsın bana 300 gramcık mı miuşumGELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
16 ŞUBAT HEDEFLERİ
matematik61 (62.0)
malipina (86.9)
Ytmz (59.0)
kelebekolacam (70.5)
saydin78 (58.5)
Konya 42 (63)
Esra_4378 (76)
HAbibte (77.7)
aeben (68)
Lunya (67.8)
ecemavi (65.2)
Antepia27 (100.5)
Makbule007 (59.9)
Nefs (52.6)
eflalim (65.5)
60kiloyum (78)
Bonus (97.5)
Sarayca (60)
deynepnaz (63.3)
Nevreste (63)
masumm (66)
Leeshinmee (69.9)
Zeynepleyya (70.9)
Vorones (65.8)
Smykmy (69.9)
derunehatun (85.8)
Betulina (85)
hippotalamus (69.3)
Storm_ (61.8)
tevafuk55 (65.6)
Sidelya95 (63.7)
hepfit (52.8)
nehirnil111 (52.0)
begum75 (57)
Portakal Sulu Ordek (53)
Whiteblacklife (52.3)
igdedali (53.8)
Aaa çok şaşırdım canım. Aynı gün doğmuşlar resmen. Duygulandım biran nedenseyoookkkk artıkkkkkkk kız senin oglanla benim kiz ayni gun dogmus 15 mart 2015 dogumlu
masallah kuzuyaaa
Yok canim kimya ögretmeniyim
Kız psikolog var.Burda sadece psikolog eksik bi de sosyolog onlar olsa harika olurdu
Hoşgeldin ben de geldim burayaNasılsıniz 7. Takım bacilarim
Herkesi iyi tanıyorsun canım. Takip ediyormuydun öncedenMillete ne hedefler yazmışsın bana 300 gramcık mı miuşum
Aaa çok şaşırdım canım. Aynı gün doğmuşlar resmen. Duygulandım biran nedense
Kız psikolog var.igdedali psikolog diye biliyorum ben..
Hoşgeldin ben de geldim buraya
Habibteden mi bahsediyorsun canım.Herkesi iyi tanıyorsun canım. Takip ediyormuydun önceden
Yok canım genel olarak tanıyor gibisinHabibteden mi bahsediyorsun canım.
Onu da yemek grubundan tanıyorum
E gelip konuşsalar ya yasak mı var sankim. Ziyaretçilerse kaydolsunlar gelip konuşsunlar. Biz gayet misafir seven bi takımız oysakiBuraya kusma malim onlara kus
Yok canım sen gizli değilsinAyyy iğneleyip durduğunuz ziyaretçi ben olamam dimiben masumum ama ben bişey yapmadım
Bu arada iyi akşamlar
Yani çoğunuzu tanıyorum. Seni de tanıyorum önceden profil resminde halime vardı meselaYok canım genel olarak tanıyor gibisin
Demek kim takip ediyor görünüyor ordan HaYok canım sen gizli değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?