- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
İkinciiiiSonuçlar açıklandı mı?? Kaçıncı olduk??
gelirsen yine haber ver emiFlower ile bulustuk
Canım ben ankaraya nasıl geldim nasıl gittim anlayamadım ki. Hep hastalıkla geçti hiç vakit yoktu.
Yoksa sizinle tanışmayı çok isterim.
İnan gerçek, kız 4 ekler,4 baklava söyleyen insan küçük birayı mı söylemeyecekEki Görüntüle 2109096
İnanayım mı
Anam ben nerelere gidem
Vay ben büşrayo nerelerde telef edem
İyi eğlenceler esmer bombam
Canım ya bana en güzel iltifat zayıflamışsın denmesi.yaw ne daha fazlası daha az
Kız sorma yaaa valla eksilipini asla hissettirmiyorlar bu konuda
Evet söyle saraycam hobit miydim ben?
Hee o da varİnan gerçek, kız 4 ekler,4 baklava söyleyen insan küçük birayı mı söylemeyecek
sende gelsen yaEşim Ankara’ya gidiyor bu akşam. Pazar dönecek. İzninizle şu köşede ağlayacağım ben biraz. Kaptan burnumu sen sil olur mu
Aaa ben nasıl o kitabı okumadım bak şimdi. Hemen alıp okumalıyım.Çok çok sevindim ya
Senin o tatlı dilin o içten sevgin var yaaaa
Çok aşırı seviyorum seni cocom enerjin bana çok iyi geliyor
İyi ki varsın be
Nefsim benim de en favori kitabımdır net!
3-4 kere okumuşumdur
Bayılıyorum içime işliyor
İltifat değil kiiiiiCanım ya bana en güzel iltifat zayıflamışsın denmesi.
yoyo gerek yokkiyapılacaklar listemde sadece hero ları yayınlamak kaldı
onu da yarın yapaım ya da gece girebilirsem gece
Aaa ben nasıl o kitabı okumadım bak şimdi. Hemen alıp okumalıyım.
Bekle senyoyo gerek yokki
Canım aylardır veremiyordum kilo cok iyi geldi bana. Opuyorum seniBakkk aynı zamanda yazmışız
Çok şükür Sincabimmm....
Hayat kosusturmasi iştee..
Okudum incelmissin ne güzel devamini beklerizz
Sizinlede buluşuruz inşallah nefsim. Hepiniz çok samimisiniz
İğde valla senle aynı fikirdeyim yıllarca hızlı değildi metam kendiliğinden de hızlanmadi@MiuLego ne alakası var hızlı kilo vermekle? Bi de şey okumuştum madem bu kadar hızlı metamız var neden tombik olduk?
5 ayda 27 kilo verdim. 82 kiloyken pco insülin direnci ve bir sürü kilonun sebep olduğu hastalıkla, sorunla uğraştım. Zayıfladığımdan beri regl saati saatine düzenli... Kan değerlerim süper... Cildm ışıl ışıl mikemmel hissediyorum kendmi... Metamı da seviyorum. Hiç öyle sağlıksız değilim... Haftada 500 gr verdiğim de oldu 2 kilonun üstüne çıktığım da
Eeee nası kilo verdim ? Hareketsizlik ve şekeri hayatımdan çıkardım. Metam oturduğum yerde hızlanmadı...Buradaki herkes şahit yaptığım sporlara... Bi de yürüdüğüm yollara Sivas'ın yolları... Günde 2 bardak su içerdm şimdi 3 lt altına düşmüyorum... Paketli gıdayı abur cuburu veee akşam yemeklerni kestiydim. Uzatmayayım siz biliyorsunuz zaten nası verdiğimi. Bilmeyenler için yazdım... Yani metama Aus okuyup üflemedi ya da Miu sihirli değnekle dokanmadı canlar...
Kilo almak için üstün çaba harcadığım herşeyi ters yüz ettim... Totomun üstüne oturmadım 1 yaz boyunca. Böyle böyle gitti... İnşallah merakları giderilmiştir. Hoş giderilmese de pek umrumda değil... Kişi kendi nasılsa öyle yorumlar karşısındakini... Ben demiyorum psikolog abile ablalar diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?