- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
İnşallah bu sınavı geçerse mülakat olacak o zaman geleceğiz kızımla inşallah Ankara’yasende gelsen yagorusurduk ne güzel olurdu kuzucum
Öğlen yiyemedim karnım ağrıyordu Regl den mideme vuruyor ağrısıoglen niden yok
Avucunun ici kadan ekmağını yirim
Sen sporunu hayatının bir parçası olarak yanıbaşında tuttukça vaytım kilo almayıp hep böyle minnak kalacaksın eminimİğde valla senle aynı fikirdeyim yıllarca hızlı değildi metam kendiliğinden de hızlanmadi
Temmuzun sıcağında elimde ip totomda ter afedersin hızlandı kimse kusura bakmasın hızlı verip hızla geri aliniyormus sözde 3 ay bitti diyeti bırakalı neden almadım acabaeta hızından mi yoksa hayatımı şekillendirmemden mi yoksa @MiuLego @Ausencia sihirli güçleri varda onlardan mi acaba
Canımsıngelirsen yine haber ver emikosarak gelirim
gecmis olsun tekrar nasil oldu peder beyiyidir insallah
Adın hero olacak da cumaya belli olacak hero luğu becerebildin mi yoksa sınıfta mı kaldınbekliyorumheroyum beeeeen varmi daha otesi
Pazartesi spariş edilecekler listesine girdi bileKaçırma aslaa
Bir günde bitirirsin zaten akıp gidiyor kitap
Elif şafak ın en iyi kitabı bence
Heroo verooo gibiAdın hero olacak da cumaya belli olacak hero luğu becerebildin mi yoksa sınıfta mı kaldın
Ay geçmişe gitmek istiyorum ama çok sanki napayım nerden başlayayım :)Adın hero olacak da cumaya belli olacak hero luğu becerebildin mi yoksa sınıfta mı kaldın
eneeeem kiyamam opemde gecsin guzuuuumİnşallah bu sınavı geçerse mülakat olacak o zaman geleceğiz kızımla inşallah Ankara’yatabiki de senle görüşmeye
Öğlen yiyemedim karnım ağrıyordu Regl den mideme vuruyor ağrısı
Anda kal bence ördeğim çok zevkliAy geçmişe gitmek istiyorum ama çok sanki napayım nerden başlayayım :)
Ne güzel olur sürekli buluşur yeşil çay filan içerizeneeeem kiyamam opemde gecsin guzuuuum
ay hadi insaAllah gecsin sinavini enistesizde temelli Ankaralı olun bitanem insaAllah canım mortim benim
Pazartesi spariş edilecekler listesine girdi bile
sende benim canimsinCanımsıninşallah belli mi olur şu mülakat bir açıklansın belki oraya tayin olurum hayırlısı olsun.
Kayınpeder geldi buraya pazar gitti çok iyi hamdolsun. Sağol birtanem
Ben de gelcemNe güzel olur sürekli buluşur yeşil çay filan içeriz
Yok ya arada iğdenin yazdığını okudum bide vaytın bi arada senin yazdıkların. Parçaları birleştirmem lazımAnda kal bence ördeğim çok zevkli
Küçümseme beni beni saydiniAdın hero olacak da cumaya belli olacak hero luğu becerebildin mi yoksa sınıfta mı kaldın
gömeriz brokolileri kerevizleriNe güzel olur sürekli buluşur yeşil çay filan içeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?