yaaa dur ben kendime vururum sen yorulmaBeybim mm mm bugün nasssignzzz yazdım. Bir kişi cevap verditeşekkürler efendim nasılsınız iyisinizdir
Bacim mm oynak sabah zencefil limon iciyorum olmaz dedim.oldum odaya sogan karanfil koyacam çok etkili sabaha birşey kalmaz insallah yine de çok şükran beybiAnammmm birde yaşlı diyorlar
Doğum günüsüm yakın ya ondan şeettiydim
Çok geçmiş olsun canım umarım hafif atlatırsınbol bol limonlu su iç
Listeseydim zagteeeennnn ordekimmm sen onun dediğine bakma alzhemir var onda ne dediğini bilmezyaaa dur ben kendime vururum sen yorulma
Ben de şükür iyiyim
N’aptın listeye giriyormusunNevreste giremez o dedi ama ben sana güveniyorum
Evet kuzum 31 yasindayim ve bu zamana kadar bi dolu kitap okudum su sems den etkilendigim kadar kimseden etkilenmedim.Heleki o verdigi 40 kural
Uzerine ne bi eklenti olabilir nede bir eksigi mukemmel
Bu arada iyiyim haftaya listeye gelicem
Evdede takmiycam artik hersey olacagina varsin
Geçmişte bogulma bekliyoruz seni
Ayy miuimi gelirse yemem. Cikariverir miletin içinde civiliiyi. .. deli mi nemiu da var ama
aynen
Miu da gelecek
Ay evet geçen hafta girdin sen bugün birisi daha girecekti sankiListeseydim zagteeeennnn ordekimmm sen onun dediğine bakma alzhemir var onda ne dediğini bilmez
Benimdee sindire sindire okuduğum bitmesin diye yavaş yavaş okuduğum nadir kitaplardan...Çok çok sevindim ya
Senin o tatlı dilin o içten sevgin var yaaaa
Çok aşırı seviyorum seni cocom enerjin bana çok iyi geliyor
İyi ki varsın be
Nefsim benim de en favori kitabımdır net!
3-4 kere okumuşumdur
Bayılıyorum içime işliyor
Sus söylenir kavga olsa da eğlence ekşin olsun hayat çekilmiyor öyleAy evet geçen hafta girdin sen bugün birisi daha girecekti sanki
aboooooooo kavgada bile söylenmez
He ya bu heroluk kötu bişi dimiHeroluğu iyi birşey sandın galiba
İyiyim adaş ne olsu uğraşıyorum işte dombik vucudumu zayıflatmayaAdaş nasılsın şeker
İyi mısın kuzum bugün kienun detoks gibi olmio çok az yemişsin yarın güzel prolu menü bekliyorum sendenSus söylenir kavga olsa da eğlence ekşin olsun hayat çekilmiyor öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?