- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Ben de okudum o kitabı sonra da gittim üstüne birde aşık oldumBenimdee sindire sindire okuduğum bitmesin diye yavaş yavaş okuduğum nadir kitaplardan...
Waytimmmmmmmmm nasssgnnnizzzzzz ben susmuşummm kaptan şimdi geldim spordan hepHayyy sizin cenenizeeee beeeeee anam susun yavvv susun ne konuşuyorsunuz yattın uyuyun bakayim
Evet kaptan canm.istemedi vallahi hastayım ama yine de spor yaptım rahat uyuycamİyi mısın kuzum bugün kienun detoks gibi olmio çok az yemişsin yarın güzel prolu menü bekliyorum senden
Geçmişi okutummmmmWaytimmmmmmmmm nasssgnnnizzzzzz ben susmuşummm kaptan şimdi geldim spordan hepNevreste konuştu susmuyor çenesi dusuk
Gördüm gordum habibte miu nevresteOku gördün dimi kim konusmus
Yemezler balimmm bı bıkir veya edeceğim oylamaya sunulsun diye ama sana bı sorayim buradan mi sorayım özel mesaj mi atayimVaytımmmmmm benim ak pak zayıf mı zayıf vaytımmmm
Sana sevgimi kelimelerle ifade etmem mümkün değil ki
Whiteblacklife
Aaaaa kaptan dedik bağrımıza bastik kuru iftiraGördüm gordum habibte miu nevreste
Özelden yaz bakalım kuzumYemezler balimmm bı bıkir veya edeceğim oylamaya sunulsun diye ama sana bı sorayim buradan mi sorayım özel mesaj mi atayim
Yaş iftiraAaaaa kaptan dedik bağrımıza bastik kur iftira
O çok fenaAaaaa kaptan dedik bağrımıza bastik kuru iftira
Yokcaytabagi ogretmenimmm neredesinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?