Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben 56 kiloyum fakat 52 olmam gerekiyor.. Ve hayatim boyunca hiç diet yapmadim neler yemem gerektiğini bilmiyorum. Araniza katilsam neler yiyeceğimi söyleyebilirmisiniz

malim bu ceviz ve inciri bir bıraksak mı bu hafta ne dersin? o seni durduruyr olabilir bak.. denemekte fayda var deim ben..

sana yarayan kapuska yenilmiş ohhh sevindim canom menü güzel spor ondan da güzel

cuma detoksu mu yaptın kuzucuğummmmmmmmmm:)
sporunu ben biliyorum çok iyi
bol eksilerin olsun inşallah

menü güzel saydınım

karbon ve bakliyattan uzak
bol ve her gün sporla geçsin
hadi göreyim önümüzdeki hafta seni..
liste yükü omuzlarında biliyorsun..

vay vaaaay ne kadar güzel bir menü yahu
çok çok beğendim makbuşum afiyet olsun

canım benim salatana zeytinyağı ve limon mutlaka koy... zeytinyağından sağlıklı yağdan korkma.. karatay hoca der ki "vücuda sağlıklı yağ girmeden vücut yağ yakmaz".. hem wc için de iyidir..

menü harika!
spor da müthiş zumba epey kalori yaktırıyor

birdaha yazayım canom
karbon kotan doldu
makarna umarım dolu bir tabak değildir.. karbon alımı için doğru gün.. maksimum 6 yk kadardır umarım..

buna da bir daha yazayım..

sabahtan akşama karbon alınmış.. hiiiç gecikmeden bolca su içilip spor yapılır pro+sebze ile bu menünün telafisi yapılmalı bernacım

bak çaya gelene kadar güzel gayet yazacaktım ki çay yanındakileri gördüm.. verocum çay içme gerekirse duramıyorsan çay varken..
en mantıklısı bu..

banu bu menü çok güzel bence baya da doyurucu

greyfurtu ara öğün olarak menülere eklemeli bence de..
beğendim sağlam eksi getirir bu menü

benim menümü yorumlamadin dimi kuzucum
tam bunu yazdığın sırada yorumluyormuşum :)
gerçek bak
Ben 56 kiloyum fakat 52 olmam gerekiyor.. Ve hayatim boyunca hiç diet yapmadim neler yemem gerektiğini bilmiyorum. Araniza katilsam neler yiyeceğimi söyleyebilirmisiniz
merhabalar,

biz takım olarak şuan üye alımı yapamıyoruz canım.. sayımız çok fazla..

ama aşağıdaki linke yazıp belirtirsen

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cuma-zayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler.71509/

ve ihtiyacı olan takımlar var.. inceleyip birine katılırsan arkadaşlarım sana yardımcı olacaktır.. gerçi zaten epey minnak kilodasın sen :)

Cnm miu varken bana düşmez ama takımda yer yok siye biliyorum.. bide enaz 6 kilo vermek lazım takıma katılmak için.. menüleri takip edebilirsin ama

Benim boyum 1.60 olduğu için bendeki kilo bende hiç minnak durmuyor...

- e karşı Mium

bugünkü yüzdeden ve genel anlamda verilen kilolardan dolayııı

her birinizi kutlarım canlar..

harikasını.. ve ok seviliyorsunuz..

artılar ve az eksiler bi kendini tartsın eleştirsin..

eksileri sağlam olanlar ne yaptıysa doğru yaptı demek ki devam etsin..

haftaya cuma için bugünden başladı maraton..

Unutmayalım!

pazartesiye eksi ile girmek çoook büyük avantajdır

haftasnu menüleri cıssız bol sporlu olsun emi

haydi bakalım kuzucum elimden geleni yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…