Çok güzel canım güle güle kullanKızlar paraya kıydım sonunda kendime bambu tabak sipariş ettim
Eki Görüntüle 2109174 şimdilik birer tane aldım
Ben de tabaklarımı severek kullanıyordum ama yarışma için değişiklik şart :)))Çok güzel canım güle güle kullanBu tarz şeyler görünce aklıma sadece yarışmada kullanmak geliyor
Seninde az güzel tabak çanağın yok :))Çok güzel canım güle güle kullanBu tarz şeyler görünce aklıma sadece yarışmada kullanmak geliyor
Aynen canım şartBen de tabaklarımı severek kullanıyordum ama yarışma için değişiklik şart :)))
Çok sık misafirim gelmediği için çok fazla almıyorumSeninde az güzel tabak çanağın yok :))
Ben hazırımEvet bitanem başlıyoruz. Daha kendime gelemedim. Yoksa sataşmaya başlardım şimdiye
Yani çok demek istedim kızz... ironi yaptım .. benimde fazla misafirim gelmez..Çok sık misafirim gelmediği için çok fazla almıyorum
İşte idare ederizYani çok demek istedim kızz... ironi yaptım .. benimde fazla misafirim gelmez..
Kaptanım bu nevaleyi yani üzüm hurma vişne kurusu ceviz fındık .. bunları bugün aldım bimden ve bunlar bitene kadar kesin yerim . Öyle ki çay saati için heyecanlaniom resmen tatlı krizm gelio. Tek sukrettigim etipuf Halley biskrem ve ikram bisküvi yemiom bugün raflarda onlarda vardı . Almadım almam !!! Bakalım ne olacak . Ha hiç veremedgm bi hafta 2 hafta olursa cay da içmem tavsiyen üzere yemem de onları söz.malim bu ceviz ve inciri bir bıraksak mı bu hafta ne dersin? o seni durduruyr olabilir bak.. denemekte fayda var deim ben..
sana yarayan kapuska yenilmiş ohhh sevindim canom menü güzel spor ondan da güzel
cuma detoksu mu yaptın kuzucuğummmmmmmmmm:)
sporunu ben biliyorum çok iyi
bol eksilerin olsun inşallah
menü güzel saydınım
karbon ve bakliyattan uzak
bol ve her gün sporla geçsin
hadi göreyim önümüzdeki hafta seni..
liste yükü omuzlarında biliyorsun..
vay vaaaay ne kadar güzel bir menü yahu
çok çok beğendim makbuşum afiyet olsun
canım benim salatana zeytinyağı ve limon mutlaka koy... zeytinyağından sağlıklı yağdan korkma.. karatay hoca der ki "vücuda sağlıklı yağ girmeden vücut yağ yakmaz".. hem wc için de iyidir..
menü harika!
spor da müthiş zumba epey kalori yaktırıyor
birdaha yazayım canom
karbon kotan doldu
makarna umarım dolu bir tabak değildir.. karbon alımı için doğru gün.. maksimum 6 yk kadardır umarım..
buna da bir daha yazayım..
sabahtan akşama karbon alınmış.. hiiiç gecikmeden bolca su içilip spor yapılır pro+sebze ile bu menünün telafisi yapılmalı bernacım
bak çaya gelene kadar güzel gayet yazacaktım ki çay yanındakileri gördüm.. verocum çay içme gerekirse duramıyorsan çay varken..
en mantıklısı bu..
banu bu menü çok güzel bence baya da doyurucu
greyfurtu ara öğün olarak menülere eklemeli bence de..
beğendim sağlam eksi getirir bu menü
Cee de arada yine de
Ben de acimmm uleeeeBen hazırım
Sarayca da hazır ikimiz de müthüş motivasyonla geliyoruz
Açım ben mesela şu anda yağ yakıyorum miu öyle dedi
Var mı bi faydası sebebı . Yoksa sadece görseli mi hoşuna giden . Varsa bişi ben de alaamKızlar paraya kıydım sonunda kendime bambu tabak sipariş ettim
Eki Görüntüle 2109174 şimdilik birer tane aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?