Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bonustan ses yok Saydın da spor yapmayabilirim dedi ama yapacak. Yoksa fururum
Oturdum bekliyorum

Su 2.5 olmalı saydın ...
Bir hero çooooooooooooooooooooook su içmeli .
Sporsuz olmaz .
Mutlaka bir iki ter atman lazım .... Hero sporsuz da olmaz ... hadi ama kırk yılın başı bir haftacık HERO olacaksınız ... onu da böyle sönük mü geçireceksiniz ..... walkk waaaaaaaaalk walllllllllllk hadi baby

Menü güzeeeeeeeeeeeeeeel

bonustan ses yok Saydın da spor yapmayabilirim dedi ama yapacak. Yoksa fururum
Oturdum bekliyorumEki Görüntüle 2109389

iğdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

görmeyeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne oldu sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gençleşmişsin

hepfit im
Mezuniyetine doyamadan banladı zalım mune abla

oyyyyyyyyyyyyyy bende gelemedim dün hiç .

hepfit hööööööööpöööööööööööööm fööööööööööööötöööööööööööööööööm

hem bireysel dereceniiiiiii hem mezuniyetini kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan tebrikler güzelliğim

Var mı yaramazlık yapan menü iğdem ?

Hele bir aus baksın o cici menülere
Genel olarak iyiyiz Ausum. Bi de Dur hemen ispikliyim aeben abla 1,5 lt su içmiş ona kız bence

Afiyet olsun malicim. Bu 1 köşe ekmek ne kadan oluyor? Yani kaç dilime tekabül ediyor. Benim için köşesi 2 parmak kadan da. Senn köşen ne kadan

aeben içer yaaaa ... 2 lt yapar onu ... ne var ki bi dikişte .... gocaaaaaaaaaa aebenim dilberime dokunur mu ?

Üç lokma kadar üç parça koparıp yedim kuzum

iğdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

görmeyeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne oldu sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gençleşmişsin

Zalımsın Aus

Şu akşam yemeklerinde yoğurt salata görüyorum ya diyorum tamam durdurun dünyayı. Bu kadan mutluluk yeter
Bi de meyvenin yanında süt ürünü görünce öyle oluyorum
Ama su göremeyince duruluyorum. Su nerde gı?

o beyaz ekmek miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ?

nasıl bir köşe o ?

renk seç bana hepsi köşe çünkü .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…