Hadi yaz olsa tmm dicem de canim yani zayıflamak istediğinden eminmisin önce buna karar verDondurma yedim mini bitter den
Birazdan mis gibi Ban yeriz tatlı niyetine herhalde yürekten aonraBugün akşam yemeginde herkes yürek yemiş anlasilan
Bak burada yokum cımbız mımbız yazıyor :))) birde derler jelesec oldu mu karışıyor ortalıkya ben hep estetik de çıkıyor sanıyordum demek heryerde var bu durumlar Mune sen hızını alamazsın sitenin %80 gri olur
Bilirim bilmem mi
Valla kurallara uymayanlara acımam bilirsinsen onu bunu bırak da bana lahana sarma yolla bacı, evde yemek yok, adam ne yiyeceğiz diyor, ben KK'ye kafa yormaktan yemek yapamıyorum, derdim büyük
gecen hafta kactin mortimMenü
Sabah 10.00
Yumurta bir tane
Yeşillik
Bir dlm ekmek
Zeytin
İki lokma tuzlu yoğurt
Öğle 14.00
Bir kase kısır çok yeşillikti
Bir kase yoğurt
Avuç içi kadar turşu
Akşam 17.00
Dört köfte
Lahana salatası çokça
Ayran
Yrm dlm ekmek
@MiuLego mortimsaydin78
53.5
hosgeldım eski mezunlari gormek daha da sevklendiriyo allah bebegini saglicakla buyutmeyi nasip etsinMerabalar arkadaşlar 7. Takimin eski daimi uyelerindne ben. Burada yarismada 12 kilo verdimml takimdan mezun oldum 2 yil kdr once sonrasindada buralardaydim yine ama hamilelik dogum ise baslafimmtekrar minnagimla git gel uğraşıyoruz vok yazamaiyorum aslinda arada girip okuyorum ama tanidik kimse kalmamış galiba yazmaha cekindik. Burdae dindigim cok Guzel arkadasliklarim dostluklarim var. 27 yasinda 1 minnak zeyneb annesiyim suan kilom 6r lerde doğum sonu veremedim.henüz diyete hazir degilim bebegim emiyor ama mudade olursa muhabbetlere katilmak isterim
aboowwwwwwwDondurma yedim mini bitter den
53.2 ydimgecen hafta kactin mortim
odem tutmustur bu menuyle sanirim vucudun
Azrail gibi kariBak mune seni babalar bir daha kaldırmaz banini cenk sahasında kalırsın sonra
artilardayiz mortim dikkat etmeliyiz53.2 ydim
Afiyet olsun canım :)Menüm
Sabah
1 dilim kizarmis cavdar ekmeği
5 zeytin biraz peynir
1 haslanmis yumurta
2 ceri domates kapya biber
1 hurma, 1 ceviz
Öğlen
disarida idim 1 fincan bademli dibek kahvesi
Aksam
yogurtlu kirmizi biberli haslanmis karnibahar
Ara
acikirsam 1 bardak süt icerim
Su: 2 lt. olur
Spor: yok
@MiuLegoWhiteblacklife
mortimMunzevi Zencefil
Aynenartilardayiz mortim dikkat etmeliyiz
YoK hemsooommm ordekimm balık var menudeYürek mi yedin habibte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?