Aman abla napıyon. Hangi cengaver yorumlayacak menüsünü mune ablanın da bi de sopalayacakVerecek kilon yokmu gerçekten
Hemen takıma alalım seni
Sevmiyorum,hep peşimden geliyor,yakamı bırakmıyor..Nevoş şu yavrucaktan ne istiyorsun sen
Aman abla napıyon. Hangi cengaver yorumlayacak menüsünü mune ablanın da bi de sopalayacak
Ben Survivor seyrediyom heyecan yapıyomUlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
7. takıııııııııııııııııııım hiç sesinz çıkmiyiiiiiiiiiiiiiiiii
Meydanı boş bulduk sanmayıııııııııııııııııııııııın
totoları kaldırın sporlar neredeeeeeeeeeeeeeeee
Ne yediniz ne içtiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiz
Muhabbete geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Abla seni kibliyorum xs ne yavaş tamam bende s yım anxs ne duyun kızlar duyun bana zayıflama daha diyorsunuz bakin xs sizeKilo yok ki :)))Nevreste 'nin dediği gibi xs yim, burada kavgada bile söylenmeyecek bir beden ama yapacak birşey yok
Malaşlah bizim yaşta büyük başarı muneKilo yok ki :)))Nevreste 'nin dediği gibi xs yim, burada bu kavgada bile söylenmeyecek bir beden ama yapacak birşey yok
Ay kurban olsunlar, geçmiş olsun, öpeyim de geçsin
Toplu katliam yaptın yeni lakap çok yakiisti
Ay tövbe tövbe zalim muneden sonra yeni bir lakabım daha oldu sayende Azrail mune
Abla seni kibliyorum xs ne yavaş tamam bende s yım anxs ne duyun kızlar duyun bana zayıflama daha diyorsunuz bakin xs size
Ne ayıpSevmiyorum,hep peşimden geliyor,yakamı bırakmıyor..
Geçmiş olsun bonusum, bal parmacıkın bir an önce iyileşsin işşallahElimde kavanoz kirildi parmagim kesildi 3-5 dikisle hallettiler.
Öyle içliyim iste bende her an salya sümük olabilirim.
Xxs olman lazım, öyle ben cımbızlıyım demeylennn olmazKilo yok ki :)))Nevreste 'nin dediği gibi xs yim, burada kavgada bile söylenmeyecek bir beden ama yapacak birşey yok
O zaman bundan sonra seni de sevmiyorumNe ayıphemşerim o benim
Sana ne.oluyor sanaaa azrail gelmiş tut eteğinden seni de alsin bir ayağın cukurdaydi zaten seninSeni almaya gelmişÇok şükür temelli gidiyorsun
Sen git biz kına gecesi yapacağız
Kuzu 300 gram kilo mu? İki tuvalete gitsen gider zaten hiihiihhiivurdular beni Ama acımadan üç yüz gr için
Sana ne.oluyor sanaaa azrail gelmiş tut eteğinden seni de alsin bir ayağın cukurdaydi zaten senin
Sen biraz daha xs de abla azrail falan dinlemezler taşa tutarlar seni ben 48 olacağım dedim diye dünyanın sopasını yedim burada
45 yaşındayım, xs bedenim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimalın size hedef beden, Azrail Mune'nin bedenine ulaşmadan gelmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?