Ben didimKim sana azrail derse agzina vururum haa
10 sene onceki ablaligindan gram degisme yok
Gorun gorun hanginiz kurban oldu bana hanginiz öptü :))
Aaaa lunyam senin baykuşun yok !!!Xxs olman lazım, öyle ben cımbızlıyım demeylennn olmaz
Ordek ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benimmmmNe ayıphemşerim o benim
Sevme git çorba pişir bizeO zaman bundan sonra seni de sevmiyorum
Buraların azrail olur kendileri toplu katliam yaptı yine sanki sıra bende gini hissediyorum
O zaman ben kesin dayak yerim buralarda, hamur işi çikolata ne varsa yerim sonra xsyim diye gezerim, terlikle dövülmelik cinstenimMalaşlah bizim yaşta büyük başarı mune.
Not: bencede burda barındırmazlar seni yiyipte kilo almayanlara kızların alerjisi var
Ayy ablam hiç hoşuma gitmiyorAaaa lunyam senin baykuşun yok !!!
Kazen beye söyle canım
Kuzu 300 gram kilo mu? İki tuvalete gitsen gider zaten hiihiihhii
Bana dokunmayan bin yil yasasinBen geliyorum demez bir bakmışsın gri olmuşsun
O kadarınıda bilemem artıkO zaman ben kesin dayak yerim buralarda, hamur işi çikolata ne varsa yerim sonra xsyim diye gezerim, terlikle dövülmelik cinstenim
Gelsin dualar, muneeee muneee yağlanıp şişesin, bacaklarını selülitler basacısa, midesi katmerli olasıca, yüzü yuvarlak tepsiye dönesice muneeee
Yok yahu öyle kötü şeyler istemeyi biz,biz ödem duası ediyoruz en kötü,sonra çaresini de yazıyoruz ne olur ne olmazO zaman ben kesin dayak yerim buralarda, hamur işi çikolata ne varsa yerim sonra xsyim diye gezerim, terlikle dövülmelik cinstenim
Gelsin dualar, muneeee muneee yağlanıp şişesin, bacaklarını selülitler basacısa, midesi katmerli olasıca, yüzü yuvarlak tepsiye dönesice muneeee
Gitsin gitmesin baykuşlanacanAyy ablam hiç hoşuma gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?