Gitsin gitmesin baykuşlanacan
Ausun deyimiyle ggooooccccaaaaa aeben baykuş olmuş senmi olmayacan
Hacı sen de ne yemişsin öyle beeeeYok yahu öyle kötü şeyler istemeyi biz,biz ödem duası ediyoruz en kötü,sonra çaresini de yazıyoruz ne olur ne olmaz
Canım benim geçmiş olsunKim beni hero yapti
Öglen bir kaza yaşadim bununla gecmis olsun insallah.
Öfkeyle kalktim zararla oturdum.
Bol öfkeli cok dolu bir anımdı....
Domates konservesini acmaya calisirken bi turlu acilmayinca o sinirle biraz carptim tezgaha ve elimde kirildi.
Kanlari gorunce hemen sardim ablami aradim gel dedim belki gitmek gerekir dikiş icin.
Cok buyuk gorunmuyor ama biraz derin kesilmis dikildim eve geldim hala sersem gibiyim.
Insanin kendine ettigini kimse edemezmiş.
Selamlar hatunlar
Hoşgeldin bacım ben habibte yeni editör adayıSizi hep okudum hep...
Banlanma maceralarinizi haftalarca birincikliklerinizi...
Daha fazla ayrintiya girmeyeyim malum yeni kurallar var ban yemiyeyim zaten aylarin ozlemi var.
Hosbuldum.Hoşgeldin Nisaaaaa
Abla sopa geliyor valla kk tarihine geçeceğim az kaldı en büyük hayalim xs kitlik beslenip s oldum suyla yasarsam xs olurum herhalde ben senin gibi yesem 600 kilo olurum herhalde
Benim işim gıcık etmem, sabahtan akşama tembellik yapar, öğlene kadar uyurum, makarnayı ekmekle sıyırır, çikolataları avuç avuç götürürüm, xsyim, aha bu da size yetmiştir, yaşlanmadan kaçıyorum
Öpüldünüz, güzel sohbetlerfazla kilolardan kurtulun, s beden olun inşaallah
Taniyorum canim hepinizi.
Benim işim gıcık etmek, sabahtan akşama tembellik yapar, öğlene kadar uyurum, makarnayı ekmekle sıyırır, çikolataları avuç avuç götürürüm, xsyim, aha bu da size yetmiştir, yaşlanmadan kaçıyorum
Bana şişko dedi, ben senin arkandayım
İgdemm ile Ausum bakıyor diye ses etmedim balimmmmmm
Seni etiketlersek bile gelme buraya
Benim işim gıcık etmek, sabahtan akşama tembellik yapar, öğlene kadar uyurum, makarnayı ekmekle sıyırır, çikolataları avuç avuç götürürüm, xsyim, aha bu da size yetmiştir, taşlanmadan kaçıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?