- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Ben 1 adet patlıcan dolması alayım Benin içintakımın her üyesi için yemişi kuzum
.bu mali için ,bu fılavır için,bu hepfit için bu da zayıflıktan kuruyan wayt için
işte onu yapabilsem yedim yazdım kaçamam takkmı bırakamıom tlf bozuk benim şimdi 1 2 ay giremem kk ya o yüzden tlf bile iyice bozulana kadar kullanıomBacim ne ettin sen izini kaybettir kaç kurtar kendini
Soda ve kiraz sapı çayı iyi gelir :)Midem ağrıyo ya napsam
kiraz sapı olsaSoda ve kiraz sapı çayı iyi gelir :)
Telafi edersin kuzum üzülmeişte onu yapabilsem yedim yazdım kaçamam takkmı bırakamıom tlf bozuk benim şimdi 1 2 ay giremem kk ya o yüzden tlf bile iyice bozulana kadar kullanıom
Yeşil çay, kayısı çayı, veya form cayi...kiraz sapı olsa
Sevmiyorum o günü, 27 oldumGeçmiş doğum günün kutlu olsun Lunyam ,kuzum
1.68 kuzuLunya boyun kaç canım.
Şaka dimi diyo..hippotalamus miu ne dicek bana acaba kesin parçapinçik edeckk
Boylarımız yakınmış kilo.alinca dev gibi olangillerdenizSevmiyorum o günü, 27 oldum
1.68 kuzu
Yenmez kuzu sana öyle geliyor..Ben yerim haaaa
bana özelden at ya ne desiğini tabiki bol azarlı cümleler bekliyoreeŞaka dimi diyo..
Sakami canimTüm sopalara hazırım nazar mı oldu nefsime hakim olamadım
Sabah09:00
1 dilim kepek ekmeği
1 çatal peynir
Dom sal
10 zeytin
Öğlen14:00
3 patlıcan kuru dolması
5 lahana sarma
5 yaprak sarma
3 biber dolması
İki dilim dilim pasta
2 adet kızarmış sigara böreği
Akşam yok
Saat21:00
2 dilim pasta yineeereee
Pişman oldum özür dilerim arkadaşlar özür dilerim miu fılavırıda geçtiimmkesin 62 oldum ben bide miuya yemicem dedim çok mahcubummm çok
Der misin tek kelime bile demiyorHippo atmıştır şimdi miu bana vuuu neler diyo hippoya geldiğinde çivili sopa kürek ne varsaaa
soda iç ya da falım falan çiğneMidem ağrıyo ya napsam
Tek başına mı yicenBen 1 adet patlıcan dolması alayım Benin için
kayısı çayı içtim canoYeşil çay, kayısı çayı, veya form cayi...
O gelene kadar eksini saha kaldır o zmaan pammık gibi olurHippo atmıştır şimdi miu bana vuuu neler diyo hippoya geldiğinde çivili sopa kürek ne varsaaa
Evet, ne kadar kilo verirsen ver iri duruyorsunBoylarımız yakınmış kilo.alinca dev gibi olangillerdeniz
Halk arasında at gibi karı diyoruz biz onaBoylarımız yakınmış kilo.alinca dev gibi olangillerdeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?