Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sakami canim

Hippo atmıştır şimdi miu bana vuuu neler diyo hippoya geldiğinde çivili sopa kürek ne varsaaa
Der misin tek kelime bile demiyor
Ayakta alkışlıyormuş
Helal dedi
Zor zamanda bir insanın nasıl yanında olunur çok güzel gösterdin dedi

İlk kez listede olup BU KADAR ABARTIP BU KADAR rahatını gördüm dedi

Of of ulan kaynanamin misafuri vardu hazirla dedi 39 dakika ya 3 cesit ciz coz cuz hazirladim allahim kadin sok el aliskanligi şipşak ama yemedim hamilelikten sonra elbisem vardi onu giydim bana kisa gelirdi bi giydim hemm uzun hem cuval gibi vay be dedim nerden nereye .
Ne caba sarf etmisim bende diyetteyken misafir kabul etmem diyetteyim derim onlar anlar zaten . Koca dahaa ddmin demin gozumun onunde afedersiniz 6 dilim ciz yedi affedersiniz cok guzel yaparum ben aldim kokladim . Cinku hedefime minnak az kaldi . Ne kadar zayuflarsan zayifla yag oranun varsa bes para etmez. Simdi ben burayaa destan yazarim takintiliyim evet kilo konusuunda hep verdim almadim bi ara tamam veremicem dedim saldim sonra toparladım arkadas koca umrumda deil millet te umrumda deil benn aynaya bakinca mutlumuyum memnunmuyum oz guvenim yerindemo benimneyim eksik o tas kadinlardan hicbisey hayatim da sebze yemegen ben yedim hayat felsefem yemeliyim sevmiyorum ama cilt temizligi icin guzelligi icin kilom icin kendim icin oyle yapmam lazim neden yazdim . Bilmiyorum ama inannamak basarmanin yarjsi. Su an mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…