Gercekten oyle :)herkes kendinde olmayanı seviyo işteben de minnak minnak severim
Ilerde gogus estetiği oliciiimm
Ben bu yıl merak ediyorum eşimle tek ortak noktamızoyyyyyyyyyy reklamlarını izlemiş , Yusuf oturdu survivor bekliyor
takılırsam kalırım şimdi ben ona ... hiç izlemesem daha iyi
Aaa ben atlıyorum :)bizimki müstakil bnmki gece atlattırmıyo ses çıkar diye
Heee anladım canım rabbim sağlık versinAkdeniz anemisi taşıyıcısı canım
Geçmiş olsun hemşom. Tasiyicisin peki çocuklarda var miAkdeniz anemisi taşıyıcısı canım
Sağol canımHeee anladım canım rabbim sağlık versin
Sağol hemşomGeçmiş olsun hemşom. Tasiyicisin peki çocuklarda var mi
Kim beni hero yapti
Öglen bir kaza yaşadim bununla gecmis olsun insallah.
Öfkeyle kalktim zararla oturdum.
Bol öfkeli cok dolu bir anımdı....
Domates konservesini acmaya calisirken bi turlu acilmayinca o sinirle biraz carptim tezgaha ve elimde kirildi.
Kanlari gorunce hemen sardim ablami aradim gel dedim belki gitmek gerekir dikiş icin.
Cok buyuk gorunmuyor ama biraz derin kesilmis dikildim eve geldim hala sersem gibiyim.
Insanin kendine ettigini kimse edemezmiş.
67 den halliceSenin güncel kilon kaç
Ucundan tutmuşsun67 den hallice
Pek bilmiyorum bu hastalığı Rabbim şifa versin hemşomSağol hemşom
Kızların birinde var
Izgara köfte yaptığım köfteler hep çok kötü oluyordu. Bu sefer eşime iyice yogurttum iyice malzemeler karıştı 4 tanesini pişirdim eşime tadı güzeldi bu sefer oldu.Et köftesini çiğ köftemi çakılım?
Canım taşıyıcı olduğum için çok sıkıntı yok sadece kan değeri yükselmiyor.Tabi halsizlik,nefes darlığı,yorgunluk ve kolay kilo alımı yapıyor.Tabi bunu haşimato ve diğer sorunlar destekliyor.Pek bilmiyorum bu hastalığı Rabbim şifa versin hemşom
Miu yazdı ki eksi 1.4 ile bile gelse bugün gelen su menüden sonra ne anlamı var 14 Şubat'ta buradMiu ne zaman geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?