- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 32
Ben kan ilac i kullanırken bile dengeli beslendigimdeki kan oranını gormedim :))Diyeti bırakıp dengeli beslenmeye başlayınca yüz düzeliyorBenim kansızlıktan yüzüm solgun diyetle alakası yok Ama anlatamıyorum
Niye kuzum yaaa niyemidem ağrıdı
Olan olmuş yarın pazar telafi edersinBugünkü olay başlı başın azatende bende üzerine tuz biber vaytım üzülme ya canını çok sıktım bende
bana kızdı vaytım cıss coss yedik bıgünde ban falan
Ben hala uyutmaya çalışıyorumBenim çocuklar yeni uyudu
demee kız aman bnmde canım sıkıldı zaten kaptaniçelerimi üzdüm çok@Ytmz sabah uyandiginda ağzın kurumuş hararetle uyanacaksın büyük ihtimal.. su an da da ne kadar su içsen kanmiyirmussun gibi olacak.. kan seker i tavanda olduğu için..
ne güzel işte.benim hiç minnak bi yerim yok heryer dev gibiYok bence ficutun super versen 70 olsan bencede iyi yuzden gittimi kotu mesela benim agzim burnum minnaktir . Etim yumuşak uyuz olurum o yuzden
napim diyetimi bırakim nevo amacın neyDiyeti bırakıp dengeli beslenmeye başlayınca yüz düzeliyorBenim kansızlıktan yüzüm solgun diyetle alakası yok Ama anlatamıyorum
Pzt başlıom handem detoksaNiye kuzum yaaa niye
Cumaya napican
Detoksmu yapcan
edeceğimmOlan olmuş yarın pazar telafi edersin
Benim 13 olması gereken kan oranı hiç 11i görmediBen kan ilac i kullanırken bile dengeli beslendigimdeki kan oranını gormedim :))
Maalesef canım vücudumuz bu yeme düzenine alışık değil ve bu tepkiyi veriyor.. Kaptanicelerini yzuden ı yüksek yaparak mutlu edebilirsin canım..demee kız aman bnmde canım sıkıldı zaten kaptaniçelerimi üzdüm çok
Aksine yüzüm bozuldu falan deme diyete devamnapim diyetimi bırakim nevo amacın ney
Olsun :) etim pamik gibine güzel işte.benim hiç minnak bi yerim yok heryer dev gibi
Beni beni tevonuzu da zayiflatin da o zmaan bi dusunek
Allah kolaylik versin.Ben hala uyutmaya çalışıyorum
Olsun :) etim pamik gibio kadarda spor yaparim ona ragmen . Afedersin at gibinkadinsin ben eti sımsıkı kadinlara hastayim ya . Keske benimde dudaklarim kofte kofte olsa . Memiklerim bilem kcuk bak gene aklima geldi
Aaa benim normalde 11.5 falandı..Benim 13 olması gereken kan oranı hiç 11i görmediHamileliklerimde 7 olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?