- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 32
Guldun evet evet bana güldün
Ben serum alınca 11 e çıktı.. hele demirim 18lere düşmüştü .. ne çektim bu demir yüzünden halsizlikten ..Benim 13 olması gereken kan oranı hiç 11i görmediHamileliklerimde 7 olur...
Iyi geceler canım hamdolsun iyiyim diyeyim :)İyi geceler kızlar nasılsınız
benim de yüzüm uzun.küçücük kaldı şimdiden.inşallah dediğin gibi olur canım.zaten beğenmezsem geri alırım almaktan kolay ne varMali ilk birden zayıflayınca yüz boşalıyo tabi ama zamanla oturuyo .. bak ben önce çirkin olurum demiştim zayıflayınca .. şimdi annem bile diyo bende yüzün çirkin olur demiştim ama güzelliğini saklamışsın diyo.. benimde yüzüm uzundur
Ben de talasemi var canım ondan 11'i geçmesi mümkün değilAaa benim normalde 11.5 falandı..
10 kilo verdikten sonra 14.5 olmuştu
O zaman dedim doğru yoldayim diye.. kan alan adam bu ne kadar kan deyip şaşırmıştı
Evin müstakil her halde :))Hadi yatmadan once spor yapin :) ben 1000 tane ip atlicam
60 dedi yaAksine yüzüm bozuldu falan deme diyete devam60 güzel olur
Google amcaya is dustu yine :)Ben de talasemi var canım ondan 11'i geçmesi mümkün değil
Çok şirinsin hemşomGuldun evet evet bana güldün
Kaynana alt kalta aliskinEvin müstakil her halde :))
55 mi olacaksın yoksa60 dedi ya
Akdeniz anemisi taşıyıcısı canımGoogle amcaya is dustu yine :)
Sabah kilona bak balimPzt başlıom handem detoksa
edeceğimm
herkes kendinde olmayanı seviyo işteOlsun :) etim pamik gibio kadarda spor yaparim ona ragmen . Afedersin at gibinkadinsin ben eti sımsıkı kadinlara hastayim ya . Keske benimde dudaklarim kofte kofte olsa . Memiklerim bilem kcuk bak gene aklima geldi
bizimki müstakil bnmki gece atlattırmıyo ses çıkar diyeKaynana alt kalta aliskin
Sabah kilona bak balim
Sali cars pers 3 gunluk detoksla halledersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?