- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Bu gece sarayca, 04.30 da başlıyorum yolculuğa,sizin saatle 18.00’de evimde olurum ancakYolculuk ne zaman kuzum
Sağlıkla dön yuvana inşallah kuzucum. Uçakta yemek için yiyebileceğin şeyler al yanınaBu gece sarayca, 04.30 da başlıyorum yolculuğa,sizin saatle 18.00’de evimde olurum ancak
Offfff 14 şubat mı????Miu yazdı ki eksi 1.4 ile bile gelse bugün gelen su menüden sonra ne anlamı var 14 Şubat'ta burad
Canım keşke alabilsem ama izin vermiyorlar yanımda almama, Amsterdam üzerinden aktarma yapacağım zinhar izin vermezler , insanları bile x-ray cihazından geçiriyorlar, ne çıkarsa bahtıma menüsü olacak yarın maalesefSağlıkla dön yuvana inşallah kuzucum. Uçakta yemek için yiyebileceğin şeyler al yanına
5 but mu?Menu yazayım yatayim. Bugün bi tuhaf oldu yahu
sabah 5 siyah 4 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir . Domates yeşillik
Bi kaç tel kaşar peyniri
Yarım koz Biber
1 buçuk yumurta yağda
4te 1 ı kadar gozleme
Ara çay ile uzum fındık ceviz vişne kurusu abarttim biraz ( hadi aksama yemem bari dedim aksam cozuttum)
Aksam 19.00
5 fırında but tavuk biber domates
Salata ayran
Su daha iyi gibi 2 lt geçtim
Spor malesef yok . Fiziktedavi devammm
Whiteblacklife bi de kaptanım etiketli onu yapamadım
Yaz dicem ki durduralım ama belki de bu gece yazmaAksam ki çay faciası ni yazmim
Katiliyorumİnsan diyor o zaman ben niye yemiyorum diye, ben her hafta 1 kilo vermesem de olur zaten boyum uzun ama listeye alindim, geçen pazar doğum günümdü ablama gelmeyin dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?