Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@hippotalamus miu ne dicek bana acaba kesin parçapinçik edeckk
Midem ağrıyo ya napsam
Miu parcalasa ne olur yarın tartıda ekşi ciksan ne olur önemli olan burda birbirimizi destekliyoruz ve bazı şeylerden ödün vermemeye çalışıyoruz ben burda seni yargilayacak belki en son kişiyim sana o kadar güveniyorum ki israrla sakadir diye okudum valla demissin o zaman doğru demekki dedim
Ama arkasindan midem ağrıyor diyorsun yani bu bana çok nahoş geldi
Her hafta bol bol kilo verecegiz diye birşey yok tabi ama bu kadar çok yemeye ne gerek vardı bana dert oldu resmen uykudan ölüyordum kızı sallarken yatirayim bi bakayim dedim 350 400 sayfa okudum buda bir emek yok diğer iki dilimi sonra yedim falan diye detay vermek falan ne bileyim...
Civili falan isin esprisi yani ama senin yediklerinin esprilik bir tarafı yok canim
Dün fırında köfte patates yaptim tuzuna bakmam lazım misafirim var aldım bir parça cignedim ve Allah affetsin tükürdüm yemek yutmak istemedim yani vicdanım rahat etmezdi
Yani çok üzüldüm çok kirildim gerçekten sonuçta sanal bir ortam derim baskassi anlatsa ama öyle değil miş ve bir kaçamak iki kaçamak derken arkası gelir diye uyarmisti sanirim seni miu iste diyette 0 kaçamak bu yüzden önemli
Neyse ...

Esra doğruyu söyle bana da kırıldınız mı??
Sana takılıyorum arada üzmüyorum seni dimi?
Sevdiğimden takılıyorum biliyorsun değil mi?

Esra doğruyu söyle bana da kırıldınız mı??
Sana takılıyorum arada üzmüyorum seni dimi?
Sevdiğimden takılıyorum biliyorsun değil mi?
Yok canim takılmak mesele değil bende takiliyorum çokda severim böyle espri olsun muhabbet olsun
Zaten sen memlekete gitmeden miudan izin almistin tabi yinede çok kaybin olmasin diye frenlemeye yanında olmaya çalıştık

Yok canim takılmak mesele değil bende takiliyorum çokda severim böyle espri olsun muhabbet olsun
Zaten sen memlekete gitmeden miudan izin almistin tabi yinede çok kaybin olmasin diye frenlemeye yanında olmaya çalıştık

Kuzum az kaybım varsa, az da olsa yediklerimi yaktıysam sayenizde oldu, burada bana yazmasaydınız harekete geçip spor yapmazdım hiç..

Ben Büşra’ya güveniyorum birdaha yapmaz ve elinden geleni yapar telafi eder, sadece kilodan bahsetmiyorum, mazeret değil ama bazen diyette kırılma noktası olabilir psikolojik olarak, biz yine ona destek olup moda girmesini sağlayabiliriz

Kuzum az kaybım varsa, az da olsa yediklerimi yaktıysam sayenizde oldu, burada bana yazmasaydınız harekete geçip spor yapmazdım hiç..
Dimi ya tatlıdan sonra kalkıp leslie yapmistin inanıyorum sende dönünce toparlayacaksin yoksa arkandan gelip sana yetişirim bak ona göre cümle aleme rezil olursun kız 85 den geldim sen 10 kilo veremedin derim paylaşım alanlarina yazarim

Tabiki toparlar ben hergun onun yaptığı spora bakıp imreniyorum ama üzüldüm yani elimde değil

Evet ya 59 diye totem yaptınız, aklım başıma geldi gece gece spor yaptım korkudan

Evet canım dönünce toparlayacağım, önce mideyi küçültmem lazım yine..
Canımmmm sen yetiş bana geç beni, bak hepfitle beraber başladık, hatun solladı geçti 53 oldu, İnan çok sevindim çünkü azmetti,çalıştı sonucunu aldı ve beni motive etti, demek ki neymiş, çalışınca oluyormuş,beraber görelim hedef kilolarımız işşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…