- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Geçmişe daldım gazozu kaçırdımFilavirim gazoz var icermisin
Ya bak yine yaylak yazıyor ya, klavye bana birşey anlatmaya çalışıyor, yaylak ne ya yatak olacak oÇok uykum var, kahveden midem ağrıyor
Oh mis gibi yaylağımda olaydım da uyuyaydım
Ödem yapıyorum bir de kessin
Ben seni tutuyom demiş miydim daktırımAy bana bi hırs geldi sanırım lunyayı yenicem. @Lunya
igdedali bencede iyi yaptin canim ben memnun olurum teşekkürler yorumun icin
tontiş diye diye herkesi zayıflattın hakketOlsun
Anamerhaba Tontiş
ya çok sevimli değil mi
O da galiba
Yalnız var ya benim tombalak yada Tontiş demedigim kimse yok sanırım
Vuuuu vurdu gollll oldu
Benim bildiğim lunya bunun altında kalmaz
Gebelik teklifi gördüm bugün. Bi de Aus karşılığında ebelik teklifi etmiş. Onu da ilk defa gördüm
Aslansın sen cansın caaan@begum75 sporda kimin grubundaydim kuzucum@nehirnil111 in mi senin mi canım?
Ausencia igdedali @Whiteblacklife
4 mil Leslie yaptim. Suyu 2.5 litre diyebiliriz.
çünkü heroluk bunu gerektirirdi
bebeğim sen korumada mısın kilo mu verme çabasındasın ? Korumaysa az bu menü ama kilo vermek istiyorsanBen de bi menu yazayim.
Gozunuz gonlunuz acilsin.
Sabah 8de
Baharatli cökelek
Peynir
Domates salatalik
Bi dilim kepek ekmek
2yumurta birinin beyazi
Zeytin
Ogle akssm 14 .45
Tavuk haslama suyuyla bolbiberli limonlu
Hemen sonrasinda sade kahve
Tarcinli bi elma
10 tane findik
Spor 2mil leslie
1 saat normal yuruyus
20dk interval kardio
Beğendim bonusum... Bi tek ezelden beri suuuuu suuuu suuuu.... Az olmasın be gulüm. 1 litrelik 2 şişen olsun. Birnin içine elma dilimle diğerine taze nane koy. Ferah ferah meyve suyu aromalı su içiyormuş gibi iç. İnan o zaman ara öğünlerin de azalacak...Ne yedim...
Sabah 10:00
1 su bardagi süt
2 dilim cavdar
1 kk beyaz peynir
Krem peynir
Domates
1 avuc cocuklarin kakaolu gevreginden
13:00
2 si 1 arada kahve+3 tane ince tam bugdayli bitterli bisküvi.
17:30
1 tabak nohut, bi kac kup patates yemeginden
20:30
1 kucuk kase kuruyemiş
Su baya az
45 dk tempolu yuruyus
Ausencia igdedali @Whiteblacklife
Herkes demiş ben accık geç gördüm. Üzüldüm... Tekrar tekrar aynı şeyleri yazmak istemem ama üzüldüm bee...Tüm sopalara hazırım nazar mı oldu nefsime hakim olamadım
Sabah09:00
1 dilim kepek ekmeği
1 çatal peynir
Dom sal
10 zeytin
Öğlen14:00
3 patlıcan kuru dolması
5 lahana sarma
5 yaprak sarma
3 biber dolması
İki dilim dilim pasta
2 adet kızarmış sigara böreği
Akşam yok
Saat21:00
2 dilim pasta yineeereee
Pişman oldum özür dilerim arkadaşlar özür dilerim miu fılavırıda geçtiimmkesin 62 oldum ben bide miuya yemicem dedim çok mahcubummm çok
Kuzum şöyle ki... Serotonin mutluluk hormonu... Moral bozukken düşüyor haliyle... Karbonhdidrat ve şeker beyinde yalancı bi mutluluk hissi oluşturuyor. Serotonin salgılanıyor... Bunu tecrübe ettiğimiz için de ilk iş yemeğe ve özellikle de karbona şekere dadanıyoruz...Ben sadece eşime çok kızıp da moralinin dipte olduğu zamnlar vücuduma işkence veya moralinin bozukluğunu dinlememek için bu kadar yiyorumigdedali sayın psikoloğum bu hallere çare nedir acep
Öyledir Ausum candır... Gerekirse canımıza okur ama kızar ama bağırır ama sözleriyle döver... Gerçekten kusursuz bi kaptandırValla bende korktun disiplinli fazlasiyla
Gözleme nerden çıktı voronesim etipufum ? Tavuktan proteinden korkma doyana kadan ye. Kuruyemişi ölç tart ama gözlemeye gerek yohMenu yazayım yatayim. Bugün bi tuhaf oldu yahu
sabah 5 siyah 4 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir . Domates yeşillik
Bi kaç tel kaşar peyniri
Yarım koz Biber
1 buçuk yumurta yağda
4te 1 ı kadar gozleme
Ara çay ile uzum fındık ceviz vişne kurusu abarttim biraz ( hadi aksama yemem bari dedim aksam cozuttum)
Aksam 19.00
5 fırında but tavuk biber domates
Salata ayran
Su daha iyi gibi 2 lt geçtim
Spor malesef yok . Fiziktedavi devammm
@Whiteblacklife bi de kaptanım etiketli onu yapamadım
Akşama karbon ?Uyuyakalmadan menümü vereyim. Geç oldu biraz.
Sabah uyanınca bir bardak limonlu su
Kahvaltı 8:30
1 bardak y.yağlı süt
1 yk yulaf
2 yk kahvaltılık gevrek
1 küçük muz
Tarçın
Ara 10:30
Yeşil çay
Elma
Öğle 13:00
5 yk karnabahar
2 yk keten tohumlu yoğurt
Ara 16:30
Sütlü kahve
Akşam
1 Pırasalı börek
1 çatal beyaz peynir
Yarım portakal
En az üç litre su ,
35 dk yürüyüş @WhiteblacklifeAusencia @nehirnil111
Ellerine sağlık kuzucummm miiiss gibi kokutmuşsun her yeri...Anlaşıldı yok kimsecikler
Bari temizlik yapayım kırıntı olmuş heryer, takım bugün çok fire verdi, heeeryer cıs cos kalıntısı olmuş, temizliyorum ki yarın temiz bir sayfa açalım
Oh çok yoruldum mola vereyim
Devam
500 mesaj okudum gulüm yetişene kadan gitmiş herkescikler...
olur beybisi @MiuLego iyu karşılamak lazimYarın için bi mesaj bırakayım şuracığa herkeslereee
Hatunlar, güzeller, çıtırlar, kıtırlar, tontikler, tombikler, Romalılar....
Gevşemeyelim... Bilhassa bu hafta ve bundan sonra her hafta sıkı tutalım...Nefsime yenildim, dayanamadım, tutamadım kendimi.... türevi hiçbir bahanenin yeri ve zamanı değil. Biz bu değiliz...
Şu an bizim için kodeste olan bir adet miu var ve tabii ki onu yalnız bırakmayan eflal ve fit hatun... Ağzımıza attığımız her cıss coss da takımdaki arkaaşlarımızın hakkına grdiğimizi unutmayalım.
Lunya sabahın 4:30 nda kalkıp daha karga mokunu yemeden buraya lesli yapacaaam diye yazıyorsa veya başka bi hatun bi davete gidip herşeyi elinin tersiyle itiyorsa ve gebe bi kadın sabahtan beri burada menü yorumlayım takım boşta kalmasın aman diye çırpınıyorsa bizim de gözümüzün dönmesine nefsimize yenilmeye hakkımız yok...
Sporlar eksik kalmasın... Yarın Pazar kahvaltılarında saldırın yumurtaya peynire zeytine... Yapalım ama az ama çok sporumuzu... 14 Şubat'ta miuyu güzel karşılayalım olma mı
Başım ağriyi mali baksın sana
Mali şimdi horluyordurBaşım ağriyi mali baksın sana
Arkadaşım gece rahatsızlanmıs canım gidemeyeceğiz zaten Insallah 59 gelir bu hafta
Davetlere rağmennn çok iyi geçmiş makbuşum.
Bence kıymazsın bu güzelliklere yarında minicik bi cız harici abartmazsın sen
Zararlı cızlar var mı var ?
Daha sağlıklı olur muydu olurdu ?
Ama bu menü Sana kilo verdirir mi , evet yarına .
Hafta içi çok daha sağlıklı olsun bonuscan .
Ve
Suuuuu iççççççç... susuz olmaz
10 numara 150000 yıldız be lunyammmm
Yarın için bi mesaj bırakayım şuracığa herkeslereee
Hatunlar, güzeller, çıtırlar, kıtırlar, tontikler, tombikler, Romalılar....
Gevşemeyelim... Bilhassa bu hafta ve bundan sonra her hafta sıkı tutalım...Nefsime yenildim, dayanamadım, tutamadım kendimi.... türevi hiçbir bahanenin yeri ve zamanı değil. Biz bu değiliz...
Şu an bizim için kodeste olan bir adet miu var ve tabii ki onu yalnız bırakmayan eflal ve fit hatun... Ağzımıza attığımız her cıss coss da takımdaki arkaaşlarımızın hakkına grdiğimizi unutmayalım.
Lunya sabahın 4:30 nda kalkıp daha karga mokunu yemeden buraya lesli yapacaaam diye yazıyorsa veya başka bi hatun bi davete gidip herşeyi elinin tersiyle itiyorsa ve gebe bi kadın sabahtan beri burada menü yorumlayım takım boşta kalmasın aman diye çırpınıyorsa bizim de gözümüzün dönmesine nefsimize yenilmeye hakkımız yok...
Sporlar eksik kalmasın... Yarın Pazar kahvaltılarında saldırın yumurtaya peynire zeytine... Yapalım ama az ama çok sporumuzu... 14 Şubat'ta miuyu güzel karşılayalım olma mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?