Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay bana bi hırs geldi sanırım lunyayı yenicem. @Lunya
Ben seni tutuyom demiş miydim daktırım

igdedali bencede iyi yaptin canim ben memnun olurum teşekkürler yorumun icin

Olsun

Anamerhaba Tontiş

ya çok sevimli değil mi

O da galiba

Yalnız var ya benim tombalak yada Tontiş demedigim kimse yok sanırım
tontiş diye diye herkesi zayıflattın hakket

Vuuuu vurdu gollll oldu

Benim bildiğim lunya bunun altında kalmaz

Gebelik teklifi gördüm bugün. Bi de Aus karşılığında ebelik teklifi etmiş. Onu da ilk defa gördüm

@begum75 sporda kimin grubundaydim kuzucum @nehirnil111 in mi senin mi canım?
Ausencia igdedali @Whiteblacklife
4 mil Leslie yaptim. Suyu 2.5 litre diyebiliriz.
çünkü heroluk bunu gerektirirdi
Aslansın sen cansın caaan

bebeğim sen korumada mısın kilo mu verme çabasındasın ? Korumaysa az bu menü ama kilo vermek istiyorsan
Beğendim bonusum... Bi tek ezelden beri suuuuu suuuu suuuu.... Az olmasın be gulüm. 1 litrelik 2 şişen olsun. Birnin içine elma dilimle diğerine taze nane koy. Ferah ferah meyve suyu aromalı su içiyormuş gibi iç. İnan o zaman ara öğünlerin de azalacak...
Bu şekilde devam edelim kasmayalım ama kaçırmayalım... Bi de yüzümüzü dökmeyelim... Zira bir bonusun en güzel hali yüzünü dökmediği sinirden kavanoz kapaklarıyla savaşmadığı halidir...

Herkes demiş ben accık geç gördüm. Üzüldüm... Tekrar tekrar aynı şeyleri yazmak istemem ama üzüldüm bee...
Sopalık bişey yok. Bu sopayı geçmiş...
Neden peki ? Sadece nefsine mi yenildin yoksa duygusal birşeyler mi itti seni bu tıkınırcasına yeme sendromuna... Evet literatürdeki adı bu çünki menünün...
Bu hafta asssla yapılmaması gereken bişey yaptın... Hemmen yarından itibaren detoksa başlamazsan ayıp edersin 7. takıma

Ben sadece eşime çok kızıp da moralinin dipte olduğu zamnlar vücuduma işkence veya moralinin bozukluğunu dinlememek için bu kadar yiyorum igdedali sayın psikoloğum bu hallere çare nedir acep
Kuzum şöyle ki... Serotonin mutluluk hormonu... Moral bozukken düşüyor haliyle... Karbonhdidrat ve şeker beyinde yalancı bi mutluluk hissi oluşturuyor. Serotonin salgılanıyor... Bunu tecrübe ettiğimiz için de ilk iş yemeğe ve özellikle de karbona şekere dadanıyoruz...
Aslında aynı hormon spor yaparken de salgılanıyor. Sinirliyim moralim bozuk demeden zorlayarak bile olsa yapılan 30-40 dk lık egzersiz aynı işi görüyor ve kesinlikle sağlıklı olanı bu... Tamamen beynimizin bize bir oyunu...
Ben çok bilirim ağlaya ağlaya yürüyüşe çıktığımı ya da evde dans ettiğimi... İnan 25 dk sonra kuş gibi oluyorum sakinliyorum... Ve hep yaparım.

Valla bende korktun disiplinli fazlasiyla
Öyledir Ausum candır... Gerekirse canımıza okur ama kızar ama bağırır ama sözleriyle döver... Gerçekten kusursuz bi kaptandır

Gözleme nerden çıktı voronesim etipufum ? Tavuktan proteinden korkma doyana kadan ye. Kuruyemişi ölç tart ama gözlemeye gerek yoh

Akşama karbon ?
Sebep?
Onun yerine şöyle güzel peynirli kocca br kase salata
Yanına bolcana yoğurt
Miiiis gibi olmaz mıydı

Ellerine sağlık kuzucummm miiiss gibi kokutmuşsun her yeri...
İyi yolculuklar sana...

igdedali yafrummmmm uyumamissin gazoz icermisin
500 mesaj okudum gulüm yetişene kadan gitmiş herkescikler...

Accık derse dalayım dedim uyumuşum... Yatakla çalıştığım masa arasında 3 metre mesafe var. Ne ara geçtim ora bilmiyoreee... Eee haliyle uyku muyku yok. Zabaha kadan buradayım zaar...
Amaaaan yarın iş yok güç yoook. Yatar uyurum öğlene kadan...
Böyle kendi kendime konuşuyorum ama 7. takımda delinin biri kendini psikolog sanıyor demeseler bari

Yarın için bi mesaj bırakayım şuracığa herkeslereee

Hatunlar, güzeller, çıtırlar, kıtırlar, tontikler, tombikler, Romalılar....
Gevşemeyelim... Bilhassa bu hafta ve bundan sonra her hafta sıkı tutalım... Nefsime yenildim, dayanamadım, tutamadım kendimi.... türevi hiçbir bahanenin yeri ve zamanı değil. Biz bu değiliz...

Şu an bizim için kodeste olan bir adet miu var ve tabii ki onu yalnız bırakmayan eflal ve fit hatun... Ağzımıza attığımız her cıss coss da takımdaki arkaaşlarımızın hakkına grdiğimizi unutmayalım.

Lunya sabahın 4:30 nda kalkıp daha karga mokunu yemeden buraya lesli yapacaaam diye yazıyorsa veya başka bi hatun bi davete gidip herşeyi elinin tersiyle itiyorsa ve gebe bi kadın sabahtan beri burada menü yorumlayım takım boşta kalmasın aman diye çırpınıyorsa bizim de gözümüzün dönmesine nefsimize yenilmeye hakkımız yok...
Sporlar eksik kalmasın... Yarın Pazar kahvaltılarında saldırın yumurtaya peynire zeytine... Yapalım ama az ama çok sporumuzu... 14 Şubat'ta miuyu güzel karşılayalım olma mı

olur beybisi @MiuLego iyu karşılamak lazim

Arkadaşım gece rahatsızlanmıs canım gidemeyeceğiz zaten Insallah 59 gelir bu hafta

Ne güzel yazmışsın ... böyle güzel ... böyle içten ... böyle can bi iğdemiz varken de ... kimse diyetini bozmasın

14 şubat .... ne de güzel miu luk bi tarih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…