Sabah sabah mıgeçmiş gibi mi duruyo
alır mıyız birer drink
cok seviyorum seni, iyi ki varsın canım benim
Selamlar ...
Denk geldim mesajına ne mutlu bahar ...
İşaretlediğim kısım doğru bir gözleme dayalı analiz olmamış.
Yüzeysel kalmış ne yazık ki.
İliğine kemiğine kadar içinde olmak zor tabii olayların .. olmakta gerekmiyor olabilir .
Ama o zaman daha orta yollu bir uyarı gerekir .
İki takıma yazdığın mesajı da okudum ... biri dur şunun kulağını çekeyim , hatta üstü AÇIK tehdit edeyim..... diğerine de , uyma sen ona anneeeem ehhhh onlar , bana söyle ben hallederim olmuş ....
Ki ... olmamış . En azından ilgili takım kaptanları ile özel bir konf.yapılabilirdi sadece .
Asla demiyorum ki , 7.takım kaptanı doğru bir yol izlemiştir . Ama kışkırtan ...kışkıran vs ... bunlar için böyle okkalı mesaj yazmak için ; yalayıp yutmak ... takımları, takımların iç savaşlarını (maalesef) ezberlemek gerekir .
Dün @Mune nin 2 takımada uyarısı aynı mesajdı .
Uyarı alan takımlar durulmak için iç hesaplaşmalarını yaptı . Herkes birbirini son kez dürttü tabiri caizse ...
Ama şimdi bu iki farklı mesajın ... durgun suyu bulandırdı sadece .
Benimde bunu yazıyor olmam suyu daha mı bulandırır bilemem ... sıradan bir kadınlar kulübü üyesiyim ben ... bi Editör mesajı kadar tarafsız itidal yakalamak zorunda da değilim .
Keyifli pazarlar ...
7.takım arkadaşlarımın keyfi kalmış mıdır ... bilemem ... nihayetinde 30 küsür kişiyiz burda ... her biri bir diğerinin YANLIŞINDAN bağımsız ve motivesi düşmemesi gereken .
birer ödem söktürücü alalım bu konuyu yan odada başbaşa konuşalımSabah sabah mıolaaar
Tamam hem ödem atarızbirer ödem söktürücü alalım bu konuyu yan odada başbaşa konuşalım
canım benim gel ben de seni
Bu mesajına sonına kadar katılıyorum.. sanki kışkırtan burasıymış gibi.. zafer sarhoşu olarak hakaret ve alay eden bizmişiz gibi .. sürekli başka takımları takip edip kiblemek için fırsat kollayan da biziz zaten .. neyse ausum.. inş uzamaz artık sıkıldım çünkü..
Selamlar ...
İliğine kemiğine kadar içinde olmak zor tabii olayların .. olmakta gerekmiyor olabilir .
İki takıma yazdığın mesajı da okudum ... biri dur şunun kulağını çekeyim , hatta üstü AÇIK tehdit edeyim..... diğerine de , uyma sen ona anneeeem ehhhh onlar , bana söyle ben hallederim olmuş ....
Ki ... olmamış . En azından ilgili takım kaptanları ile özel bir konf.yapılabilirdi sadece .
Asla demiyorum ki , 7.takım kaptanı doğru bir yol izlemiştir . Ama kışkırtan ...kışkıran vs ... bunlar için böyle okkalı mesaj yazmak için ; yalayıp yutmak ... takımları, takımların iç savaşlarını (maalesef) ezberlemek gerekir .
Uyarı alan takımlar durulmak için iç hesaplaşmalarını yaptı . Herkes birbirini son kez dürttü tabiri caizse ...
Benimde bunu yazıyor olmam suyu daha mı bulandırır bilemem ... sıradan bir kadınlar kulübü üyesiyim ben ... bi Editör mesajı kadar tarafsız itidal yakalamak zorunda da değilim .
Keyifli pazarlar ...
7.takım arkadaşlarımın keyfi kalmış mıdır ... bilemem ... nihayetinde 30 küsür kişiyiz burda ... her biri bir diğerinin YANLIŞINDAN bağımsız ve motivesi düşmemesi gereken .
Bendensinbenimki aileden gelen bişey kuzum.ailecek baykuşgillerden olduğuumuz için gece 4 5 gibi yatıp öğlen 11 12de kalkan bi aileydik anamın evinde.öğlen saat 2 3de kahvaltı yapardık.alışkanlıklar kolay bırakılmıyo .ben hiç hatırlamam sabah 8de kahvaltı yaptığımızı
Ben yazılan mesajlardaki üsluba bakıyorum sevgili Ausencia.. gerisi beni bağlamıyor.
Çok yanlış olduğunu düşündüğüm mesajlar üzerine yazdım bu uyarıyı.. ki bana göre su zaten uzun süredir durgun değil.
Durgun olsa bir takımın kaptanı iki hafta üst üste ceza almaz, diye düşünüyorum. 7. takımın durumunu farklılaştıran da bu zaten. Bir kaptanın üst üste ceza alıyor olması.
Hatırlarsan geçen hafta takım veya kişi bazına indirgemeden genel bir açıklama yaptım.. daha üzerinden bir hafta geçmeden aynı üsluba devam ediliyor olması, bugün beni takım bazında uyarı yazmaya yönlendirdi. Ki uyarıyı her iki takım için de yaptım.
Paylaşım alanı kilitleniyor son zamanlarda.. bu da hiç olmayan bir şey.
Dolayısı ile beni yarışma "genel" olarak ilgilendiriyor. Kişi bazında değil.
Düşüncelerimiz örtüşmeyebilir, hiç problem değil.
Yarışma ortamının huzurlu olması gereğine inanıyorum ve bir an önce bunun sağlanması gerektiğine inanıyorum. Dolayısı ile de Miu'nun dönmesini bekleyeceğim.
İyi günler dilerim.
ki bana göre su zaten uzun süredir durgun değil.
Durgun olsa bir takımın kaptanı iki hafta üst üste ceza almaz, diye düşünüyorum
Yarışma ortamının huzurlu olması gereğine inanıyorum ve bir an önce bunun sağlanması gerektiğine inanıyorum. Dolayısı ile de Miu'nun dönmesini bekleyeceğim.
saat bire geliyo anca başladım yemeğeBendensinkahvaltı bana da külfet..
Bende istiyorum :/Ilerde gogus estetiği oliciiimm
Etiketle kuzum çok sevinirimYafrummmm menü paylaşımlarına seni etiketleyemmi
Miua özel jartiyerli karşılama yapasım var...
Ne güzel yazmışsın ... böyle güzel ... böyle içten ... böyle can bi iğdemiz varken de ... kimse diyetini bozmasın
14 şubat .... ne de güzel miu lukbi tarih
Günün haberi BernaHerkese günaydınnnn
Sevgili reglim sisligiyle ve karin agrisiyla geldii
Hamile değilmişim
Kuzu evde de yapabileceğin hafif derecede egzersizler var. Onlara da bi bakın...igdedali kuzum zaten oyle limondu elmaydi koyunca iciyorum anca.
Dun olmadi iste.
2 litre iciyorum artik da 2 de az geliyor bana 3 - 3,5 icmeliymisim.
Yatarken toparliyodum mutfagi gereksiz bi kac findik fistik daha attim agzima.
Tevafukun dedigi sinirle yemek bende de cok oluyor uzuldugumde de oluyor.
Yuruyusun cok iyi geldigini biliyorum bende denedim ama benim her istedigimde ihtiyacim oldugunda az cikim diyecek durumum yok.
Boyle boyle daha da azalir insallah cunku eminimki kilonun verdigi yukler hafifleyince daha az takıp uzulucem herseye.
Yada ben oyle saniyorum :)
Yazın burada Ausla anlaşma yapardık kuzum... Ben listedeym o da keptınımigdedali ne desen haklısın. Dayanamamazlık değil kesinlikle misafirlikteydim ve başka seçeneğim yoktu. Bahane gibi görünebilir ama gerçekten öyle. Benim de keyfimi kaçırdı oldukça.
Bugün güzel bir sporla telafi edeceğim inşallah
Aaa ciddi.misin ? Onca saat . Bileydim namazda koyardım sabah
Ehliyet sınavı için başarılar paşana .
Benimki de telsiz sınavıtelsizle iletişim fantezisi break break yalnız kalp austan yakışıklı serseri değneğe
Av için av telsiz kayınpedere
O zamaann daaanss reeeennnkHıııı Tabi tabi arada öpücük arada düşman : )) dün akşam herkes şoklardayken cilvelesiyordunuz gözümden kaçmadı
Valla oğlan atrlsendi pek de rahat olamadı.. o kadar köye gitmenin tabi hasta olması da olacaktı
Canım ya ne güzel acciklamisisn
Çok teşekkür ederim...
Spor konusu çok.dogru gün icin de ne yaparsam yapayım akşam step e gittiğimde acayip mutlu olurdum coknyorulmama rağmen
Kıştan beri sık sık sabah çorba içiyorum dediğin gibi çok iyi geliyor. Geçmiş olsun tekrarağzımın tadı yok ya yemekleri hiç anlamıyorum. bu sabah da canım kahvaltı yapmak istemedi. evde çorba vardı onu ısıttım 1 kupa ondan içtim. çok iyi geldi valla. hastayken insan katı birşeyler yemek istemiyor. sıvı iyi geldi. bu arada kahvaltıda çorba içmek iyi bir seçenek bence. hoşuma gitti ve de değişik oldu benim için
Böyle böyle çıpçıtır bi hatun oldun NisamHosgeldin sidelya . Sen boyle yazinca listeye ilk girdigim zamanlardaki bi anim geldi.
Misafirlige gittik bebek gormeye bide kek yapmistim.
Taze anne yapamamistir cani da cekiyordur diye herneyse.
Annesi de varmis arkadasimin biseyler hazirlamis.
Dedim ki yogurt var mi var dedi.
Biraz da pul biber istedim oyle ogun niyetine yedim.
Bu sekilde disarda yaptigim milletten yogirt istedigim cok oldu. :)))
Kolay gelsin....
Ne güzel geldi bu can sıkıntısıylaaaaaaaaaaaaİgdemmmm kuzumm bu denk gelemedikk seninle..
Yazayım diyorum az giriyorum artık arada unutuluyor
Koccaman koccaman bir opeyimmm seniii
Hade bak etipuf söz sayıyorum bunu. Bi daha olmicakOyy canım sağol yorum icin saat 3 olmuş vuuu . UyKunu iyi al bari.
Benim de oğlan 4 te kalktı büyük olan tabi. Yatmaz allah yatmaz ben pert . Neyse toparladm. Eşim evde şükr.
Evet sorma şu gözleme vş. Isleri tatil aman bişi olmaz falan filan dan oluo yapmim bidaa
Çoh beğeniyem çahtırma maliii... Sen yokken başka hatunlar gazoz içiri biye
Yooo sadece gece soyunmuşum sebepsiz.... Gazoz yapar mı kiDünkü gazozun etkisi geçti mi
Kızlar dun esim asure getirmis gozleme vs bu aplaniz yedimi sizce yemeyelim yedirmeyelim kilolari verelim
Yani şunu sormak istiyorum 1 buçuk ay falan oldu bu takıma yazıyorum hiç ohhh birinci olduk canimiza değsin millet görsün ne kadar basariliyiz diye bir mesaj görmedim sadece başarıya sevinildigini gördüm buda çok normal
Yani birşey diyemicem artik yani resmen kiskirtmak için mesajı ni okumamizi beklediğini bile yazmış arkadasimiz
Ne kadar guzel ne kadar dogru yazmissin ablacim
İyi ki varsın.
ördekinde dedigi gibi iyiki varsin kaptanicemiz
. . . .
Çok güzel toparlamışsın her zaman ki gibi ausum. Iyi ki varsın
Aus anneanne bi gun sanada yazarim sen hic bir seye canını skma emi seni cok seviyoruz
cok seviyorum seni, iyi ki varsın canım benim
Bu mesajına sonına kadar katılıyorum.. sanki kışkırtan burasıymış gibi.. zafer sarhoşu olarak hakaret ve alay eden bizmişiz gibi .. sürekli başka takımları takip edip kiblemek için fırsat kollayan da biziz zaten .. neyse ausum.. inş uzamaz artık sıkıldım çünkü..
Ausencia taçsız kraliçeeee çok özelsin çooookkkk
Suya olanlar oldu senden cok bagimsiz bi sekilde hemde simdiki mesajin anca icimize su serper bir nebze dusuncelerimiz dile getiriliyor diye.
Iki uyari mesajini hemen o an okudum bende.
Varsa hatamiz kabul ederiz kendimizi yenileriz ama hic biseyi asla unutmayiz.
Selamlar ...
Keyifli pazarlar ...
Sen de bendensinSeviyorum zaten
içme onların tadı yavan.ben de ilaçlı varEtiketle kuzum çok sevinirim
Miua özel jartiyerli karşılama yapasım var...
Günün haberi Berna
Kuzu evde de yapabileceğin hafif derecede egzersizler var. Onlara da bi bakın...
Dün ters bi gürndü senin için sanıyorum... 3,5 lt su iç amuda kalkam bonusBarnahlarından öpüyorum
Yazın burada Ausla anlaşma yapardık kuzum... Ben listedeym o da keptınım
Eğer o hafta iyi yüzdeyle gelmişsem. Eğer çok çok bişeyi yiyesim varsa yemezse ölecek hastalığına tutulduysam müsaade ederdi. amaaa hemen o gün bitmeden sporla telafi şartıyla. Bu şekilde sütlü tatlı yediydim bi de haşlanmış mısır...
Bu demek değil kii ooo yiyeyim yedğimi sonra telafimi yapayım. Zaten Aus ödül olayına serbest öğüne karşıydı ama diyetten kopmaktansa kırk yılda bir göz yumardı sağolsun...
Demek istediğim eğer minik bir börek bile yendiyse hemmen o gün bitmeden bu börek için şu sporu yaptım diye bildirim yapmak ertesi güne bırakmamak kesinlikle daha iyi olur...
Çok aman aman bi cıss değil... Bugün bol su+sporunu bekliyorum
O zamaann daaanss reeeennnk
Kıştan beri sık sık sabah çorba içiyorum dediğin gibi çok iyi geliyor. Geçmiş olsun tekrar
Böyle böyle çıpçıtır bi hatun oldun Nisam
Ne güzel geldi bu can sıkıntısıylaaaaaaaaaaaa
Hade bak etipuf söz sayıyorum bunu. Bi daha olmicak
Çoh beğeniyem çahtırma maliii... Sen yokken başka hatunlar gazoz içiri biye
Anam Urfa şivesiyle yazdım
Yooo sadece gece soyunmuşum sebepsiz.... Gazoz yapar mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?