Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cok seviyorum seni, iyi ki varsın canım benim

Bu mesajına sonına kadar katılıyorum.. sanki kışkırtan burasıymış gibi.. zafer sarhoşu olarak hakaret ve alay eden bizmişiz gibi .. sürekli başka takımları takip edip kiblemek için fırsat kollayan da biziz zaten .. neyse ausum.. inş uzamaz artık sıkıldım çünkü..

Bendensin kahvaltı bana da külfet..

Ausencia taçsız kraliçeeee çok özelsin çooookkkk

Suya olanlar oldu senden cok bagimsiz bi sekilde hemde simdiki mesajin anca icimize su serper bir nebze dusuncelerimiz dile getiriliyor diye.
Iki uyari mesajini hemen o an okudum bende.
Varsa hatamiz kabul ederiz kendimizi yenileriz ama hic biseyi asla unutmayiz.

Ben yazılan mesajlardaki üsluba bakıyorum sevgili Ausencia.. gerisi beni bağlamıyor.

ki bana göre su zaten uzun süredir durgun değil.
Durgun olsa bir takımın kaptanı iki hafta üst üste ceza almaz, diye düşünüyorum

işte zaten yüzeysel bir gözlem dediğim kısım da bu bahar ... Ceza ... Somut örnek ... Hem de 2 kez ! O zaman suçlu belli ...

Yok işte , o sular aylardıııııııııııır .... madem bahsi geçen kişi @MiuLego ... o takımlarda yokkenden beri durgun değil ...
Kulisleeeeeeeeeer...
Geçtiğimiz hafta paylaşım alanınca yaşanan son derece çirkin , kim daha uzağa işeyecek yarışında da yazdım .... lütfen bir konferans yapılsın ve bu olayların ardındaki kişisel ego savaşları artık temizlensin diye .
Olmadı . Gerek görmediniz .... eyvallah ...
Ama işin özü bu .
Miulego falan değil .. X değil ... Y değil ...Z değil ...

Kışkırtma ve kışkırtılma habille kabilden beri var ... burada mı olmayacak ? ben neden çok sevdiğim takımımı ve kaptanlığı bıraktım acaba yani lafın özü bahar ; sulaaaaaaar çoktandır durgun değil ...ve sen bunu doğru analiz edemeden ... hmmmm iki hafta .... iki ceza ... suçlu bulundu analizinle adaletli olmadın .

Benim de fikrim ..sözüm birdir ... amacım kazan kaldırmakta değildir ... bu sitede senelerdir varım ... Siyaset ve Diyet başlıklarında görevde aldım ... Çok iyi bilirim ... biri geliiiiiiiiiiiiir , biri gideeeeeeeeeeer ...

Hiç kimsenin umrunda da olmaz ... Olmak zorunda da değildir ...

O yüzden kimseye bu mesajımla bir aydınlanma yaşatma amacım yok . Evrekaaaaaaaaaaaa!!! evet ya biz şurda yanlış yapmışız denilmeyeceğini de iyi bilirim ...

Miu gider ... çok normal ... takım kapanır ..çok normal .. sisteyen transfer olur ... isteyen öfkelenir siteyi terk eder...çok normal .... sonra geri döner:) çook normal ... ben bunları ezberledim artık .

O yüzden böyle uzun uzun yazma sebebim , derdim anlaşılsın falan da değil ....

Uyarı yapmışsın iki takıma ...Adil bulmadım . Bunu da bir takım üyesi olarak ''üsluba uygun''belirttim .

Seni de iyi bilirim .... bu işleri sevmezsin ... bu toplara girmezsin .... burada iki kadının çekişmesini okumak yerine ; Nietzsche okumayı tercih edersin .

Ama işte ... o zaman o uyarıları sadece ''üsluba'' dayanarak değil , tüm takımlarda neler yaşanıyor bilerek veremezsin . Adil olmaz .

Üsluba dayalı olarak ceza verilir KK da , şikayet et butonu bu yüzden vardır ...

Yineliyorum .... altını da çiziyorum ... Dün Mune nin iki takıma da kopyala yapıştır yaptığı mesajı net olarak EŞİT olarak yeterli mesajı vermiştir . Bu saatten sonra eden kendine ederdir .
Bizlerde takımların büyükleri olarak ; gerekli uyarımızı yaptık . Kızdık ... Gönül koyduk .. Herkes takkesini önüne aldı .
Tam su durulacak derken ...

Yarışma ortamının huzurlu olması gereğine inanıyorum ve bir an önce bunun sağlanması gerektiğine inanıyorum. Dolayısı ile de Miu'nun dönmesini bekleyeceğim.

şu cümleyi uygulamak en isabetlesi olurdu ... bu takımda henüz Miu neden gri bilmeyen onlarca kişi varken ... gayeleri sadece kilo vermek iken ... ortaya bu bomba .... III ııhhhhhh ....

Neyse ...

Özet ....

Karar sizin tabii ki .. açn kapayın ... diskalifiye edin ... dediğim gibi ayşe gider ...fatma gelir ... kimseciklere bir şey olmaz ...Gemi yürür ...

Gönüllerde adil kalmak ... üsluplu kalmak kadar önemlidir ....

benden de sevgiler ... zira malum hormonal olarak zirve duygulardayım ... daha fazla cebelleşmeden buralarda ... işime gücüme döneyim ...

Yafrummmm menü paylaşımlarına seni etiketleyemmi
Etiketle kuzum çok sevinirim

Ne güzel yazmışsın ... böyle güzel ... böyle içten ... böyle can bi iğdemiz varken de ... kimse diyetini bozmasın

14 şubat .... ne de güzel miu luk bi tarih
Miua özel jartiyerli karşılama yapasım var...

Herkese günaydınnnn
Sevgili reglim sisligiyle ve karin agrisiyla geldii
Hamile değilmişim
Günün haberi Berna

Kuzu evde de yapabileceğin hafif derecede egzersizler var. Onlara da bi bakın...
Dün ters bi gürndü senin için sanıyorum... 3,5 lt su iç amuda kalkam bonus Barnahlarından öpüyorum

Yazın burada Ausla anlaşma yapardık kuzum... Ben listedeym o da keptınım
Eğer o hafta iyi yüzdeyle gelmişsem. Eğer çok çok bişeyi yiyesim varsa yemezse ölecek hastalığına tutulduysam müsaade ederdi. amaaa hemen o gün bitmeden sporla telafi şartıyla. Bu şekilde sütlü tatlı yediydim bi de haşlanmış mısır...
Bu demek değil kii ooo yiyeyim yedğimi sonra telafimi yapayım. Zaten Aus ödül olayına serbest öğüne karşıydı ama diyetten kopmaktansa kırk yılda bir göz yumardı sağolsun...
Demek istediğim eğer minik bir börek bile yendiyse hemmen o gün bitmeden bu börek için şu sporu yaptım diye bildirim yapmak ertesi güne bırakmamak kesinlikle daha iyi olur...
Çok aman aman bi cıss değil... Bugün bol su+sporunu bekliyorum

O zamaann daaanss reeeennnk

Kıştan beri sık sık sabah çorba içiyorum dediğin gibi çok iyi geliyor. Geçmiş olsun tekrar

Böyle böyle çıpçıtır bi hatun oldun Nisam

İgdemmmm kuzumm bu denk gelemedikk seninle..
Yazayım diyorum az giriyorum artık arada unutuluyor

Koccaman koccaman bir opeyimmm seniii
Ne güzel geldi bu can sıkıntısıylaaaaaaaaaaaa
Hade bak etipuf söz sayıyorum bunu. Bi daha olmicak

igdedali beni beğeniyürsün bana bayılıyürsün itiraf et
Çoh beğeniyem çahtırma maliii... Sen yokken başka hatunlar gazoz içiri biye
Anam Urfa şivesiyle yazdım

Dünkü gazozun etkisi geçti mi
Yooo sadece gece soyunmuşum sebepsiz.... Gazoz yapar mı ki

Kızlar dun esim asure getirmis gozleme vs bu aplaniz yedimi sizce yemeyelim yedirmeyelim kilolari verelim

Ne kadar guzel ne kadar dogru yazmissin ablacim

İyi ki varsın.

ördekinde dedigi gibi iyiki varsin kaptanicemiz

Çok güzel toparlamışsın her zaman ki gibi ausum. Iyi ki varsın

Aus anneanne bi gun sanada yazarim sen hic bir seye canını skma emi seni cok seviyoruz

cok seviyorum seni, iyi ki varsın canım benim

içme onların tadı yavan.ben de ilaçlı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…