He benim de tüm bacak öyleydi damar cekilioda basamiodumAhhh canimm aman diyim yaa bende persembe hastaneye gitcem ayagimdan damar cekiliyo sanki du bakalim bisey cikmasin yaa
Aynen öyle. Sırf onu bırakamadığımdan Urfaya gitmezdim... Emanet edeceğim arkadaşıma güvenmeyip ...oyy kiyamam kuzum basin sagolsunbizimde boncugumuz vardi 7-8 yil kadar bizimleydi kardesimin benim yegenimin adini soylerdi, babacım derdi, cici kus derdi, şükür derdi, en son catlak catlak dediydi canım boncugum omzumuzdan inmezdi, agzimizdan yemek yerdi hep elimizde kolumuzdaydi, operdi opucuk atardi. Hastalandi ne yaptiysak yasamadi cok etkileniyor insan seni oyle iyi anliyorum ki kuzum. Aileden biri olmuştu cok alisiyor insan, kaybedincede buyuk yıkım ...
Çok bağlanmışım ona. Şimdi daha iyi anlıyorumigdedali cok uzuldum kusun icin
Beraber yasanmisliklar unutulmaz tabi sesi kulaktan cikmaz cok uzuldum
OFF çok üzüldüm.Günaydınlaaar
Mutlu Pazarlaaar
Az önce uyandımmm.
Ausencia cansın sen...
Can yoldaşım muhabbet kuşum hasta... Su vitamin verdim ama olmadı... Pazar günü veteriner de bulamadım... kollarımda can verdi
Dün daha oyunlar oynamıştık... Bişeyimiz yoktu...
Ağla ağla içim çıktı
Bu Nisan da 5 yıl olacaktı... Bişeyi de yoktu... En yakın arkadaşımdı o... Hiç kimseler yokken o vardı.
Herşeyime şahitti... Bazen ağladığımda hisseder gibi gelir kafama konar gagasını sürterdi. Saçımı okşuyor derdim... Sonra ağzımdan öperdi... Kafesi hep açıktı da...
Neysem işte kötüyüm
Ayyyuy ayyyyy ayyyyyy cokkk acıkkklı ayyyy kızz oyyyyy ayy cook uzuldum mahfettin yuregimi kizz icim gectiiiBenim de çok sevdiğim bi tavsanım vardı. Minikken kocaman olana kadar besledim. Bi yağmurlu günde kayboldu. Çok üzüldüm. Aradan epey zamn geçti bigün bahceyi temizliorz .meğer tahtaların arasına sıkışmş. Sadece tüyleri kalmıştı. Dokununca dağıldı. Gözleri boşluktü.
Dün misafirim vardı,fazla yapmıştım ,ek kolay birşey yaparım.Kara lahana çorbası,tavuk sote,sebzeli bulgur pilavı.Kiźlar bugun ne yemek yapcaksiniz yaaa bi diyin bakim cabuk
Ay kiyamam canim yaAynen öyle. Sırf onu bırakamadığımdan Urfaya gitmezdim... Emanet edeceğim arkadaşıma güvenmeyip ...
Ev şimdi sessiz. bi eş almıştık bu sene... Onu görünce daha çok üzülüyorum. Öylece duruyor bana bakıyor yalnız kaldı Sevoşum. Bu sene feylesofla kafes yaptıydık ahşap kocaman... İçinde yavrularını büyütecekti olmadı...
Çok bağlanmışım ona. Şimdi daha iyi anlıyorum
Dun benim misagirim vardi ama o kalanlarin hepsi bana uygun degilDün misafirim vardı,fazla yapmıştım ,ek kolay birşey yaparım.Kara lahana çorbası,tavuk sote,sebzeli bulgur pilavı.
Sağol kuzum...Ayy cnm başın saolsun.. çok üzücü gerçekten ..
Aminn bonusumigdedali yaa basin sagolsun kuzum candir o kuş deyip gecilemezki...
Benimde 2 kus kaybetmisligim var cok uzuluyor insan.
Kuşla birlikte aklima feci dank etti sehit anneleri napicak ya nasil avutucak kendini?
Allahim yardim etsin o annelere ferahlik versin. Evlat bu ters konussa bile canimiz yaniyor
Normalde ben de hayvanların kafese hapsedilmesine karşıyım. Eski erkek arkadaşımındı... Çok kötü davranıyordu kuşa öküz...Sabahları çok ötüyor diye sinirlendi bi gün kafesi duvara çarptı. Ufaktı daha o zaman... sinirlendim aldım elinden daha da vermedim... Sağol canım
Sorma bana travmadir. .Ayyyuy ayyyyy ayyyyyy cokkk acıkkklı ayyyy kızz oyyyyy ayy cook uzuldum mahfettin yuregimi kizz icim gectiii
Benimde arkadasimin tavsani vardi vize zamani hastalandi ve kaybettik o sinav zamani vetenr aradik buldk ama dktr onu kaybedebilechimizi soylemisti cok uzulduk onu hatirladim ama senin tavsan beni mahfettii yuregim burkuldu
Benimde bugün misafirlerim var, çaya geleceklerDün misafirim vardı,fazla yapmıştım ,ek kolay birşey yaparım.Kara lahana çorbası,tavuk sote,sebzeli bulgur pilavı.
Sen de tavuk memesi al,tavuk sote yap kendineDun benim misagirim vardi ama o kalanlarin hepsi bana uygun degil
Tahmin bile edemiyorum benim yuregim bu kadar burkuldu burdaSorma bana travmadir. .o yagmurlu günde nasıl aramistim . En biri aldı bakiodr dié. Teselli etmiştim oysaki
Aus ablamın gönlü büyük, dili güzel..
Yani yanına cıss mı yapacaksınBenimde bugün misafirlerim var, çaya gelecekler
Sen de tavuk memesi al,tavuk sote yap kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?