Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen öyle. Sırf onu bırakamadığımdan Urfaya gitmezdim... Emanet edeceğim arkadaşıma güvenmeyip ...
Ev şimdi sessiz. bi eş almıştık bu sene... Onu görünce daha çok üzülüyorum. Öylece duruyor bana bakıyor yalnız kaldı Sevoşum. Bu sene feylesofla kafes yaptıydık ahşap kocaman... İçinde yavrularını büyütecekti olmadı...

igdedali cok uzuldum kusun icin
Beraber yasanmisliklar unutulmaz tabi sesi kulaktan cikmaz cok uzuldum
Çok bağlanmışım ona. Şimdi daha iyi anlıyorum

OFF çok üzüldüm.

Ayyyuy ayyyyy ayyyyyy cokkk acıkkklı ayyyy kızz oyyyyy ayy cook uzuldum mahfettin yuregimi kizz icim gectiii

Benimde arkadasimin tavsani vardi vize zamani hastalandi ve kaybettik o sinav zamani vetenr aradik buldk ama dktr onu kaybedebilechimizi soylemisti cok uzulduk onu hatirladim ama senin tavsan beni mahfettii yuregim burkuldu

Ay kiyamam canim ya

Ayy cnm başın saolsun.. çok üzücü gerçekten ..
Sağol kuzum...

Aminn bonusum

Ausencia Ne mutlu 7.takıma ki sen varsın
igdedali Başın sağolsun canım.Ben o korkuya kuş beslemek istemiyorum.
Normalde ben de hayvanların kafese hapsedilmesine karşıyım. Eski erkek arkadaşımındı... Çok kötü davranıyordu kuşa öküz...Sabahları çok ötüyor diye sinirlendi bi gün kafesi duvara çarptı. Ufaktı daha o zaman... sinirlendim aldım elinden daha da vermedim... Sağol canım

Sorma bana travmadir. . o yagmurlu günde nasıl aramistim . En biri aldı bakiodr dié. Teselli etmiştim oysaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…