Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınlaaar
Mutlu Pazarlaaar
Az önce uyandımmm.
Ausencia cansın sen...
Can yoldaşım muhabbet kuşum hasta... Su vitamin verdim ama olmadı... Pazar günü veteriner de bulamadım... kollarımda can verdi
Dün daha oyunlar oynamıştık... Bişeyimiz yoktu...
Ağla ağla içim çıktı
Bu Nisan da 5 yıl olacaktı... Bişeyi de yoktu... En yakın arkadaşımdı o... Hiç kimseler yokken o vardı.
Herşeyime şahitti... Bazen ağladığımda hisseder gibi gelir kafama konar gagasını sürterdi. Saçımı okşuyor derdim... Sonra ağzımdan öperdi... Kafesi hep açıktı da...
Neysem işte kötüyüm

Hadi çıktım ben ...

Pazar tuzaklarından uzaaaak durunnnnnnnnn

Kaybederken keyif aldığımız şey Kilolarımız unutmayın ... eee bunun içinde gırtlaklar tutula !

Hadi bakalım ... bol su ve spor ... siz bu işi zaten biliyorsunuz ... arada bi kaytarıyorsunuz o kadar bu ara o kaytarmaları da erteleyin lütfen

Sular durulur ... coşar bir daha durulur .... polemik vs ile zaman kaybetmeye gerek yok .. Amaçlar belli . Kilo vermek ... Onu biraz daha hırslı hale getiren de adının YARIŞMA olması ... kimse bir yarışa kaybetmek için girmez ... hele de bir kaptan ...

O yüzden dümende hepiniz varsın unutmayın ... Yelkenler fora 7. takım ! yaza kadar herkes incecikkkkkkkkkk .... ben hariç

Ip atlayayim dedim adim elime koca dalga geçti bu ne be bu kadar mi atlitordun nefes nefese kaldin dedi dedim bak kolay degil ne zamandirrda atlamiyorum konuşma sen sigarada iciyorsun atlayamazsin dedim . Guldu gel yarisak dedim tamaam dedi 50 atladi direk yere yapisti zormus diye . Gülme krizine girdim sonra basladik sırayla atlammaya basta mızıkçılık yaptı benni guldurdu celme takti ipime neyse yendm 1500 de ip atladi kannter icinde atleti ni cikardi su gibi dedim ya iste bele koçum

Sen nerelisin. Nevrestenin hemsosu benimde hemsomdur

Bizim hemşomuz oluyor

hemen gelsin yamacimiza

Ahhh canlaŕım benimmm ne bu boyle anam malatyaya yazın gidince konsey yapak anca

Kızlar dun esim asure getirmis gozleme vs bu aplaniz yedimi sizce yemeyelim yedirmeyelim kilolari verelim
ece tebrik ederim walla asureye dayanmak bool alkis ister

b7 mesaj beni de kendime getirdi sanki. Ne var yemeesek . Ben de dün bi lokma cikilete attım ağzıma sonra cikardim geri . . İyi olmuş OH olsun .

şugırım cok güzel kapismis seninle esin
Ipsiz atlasaydin kiz celme takamazdib

Ayy süpersinz Kocalı etkinlikler ı severim ayy bana eşimle bisiklet binip ilçe ye bisikletle gittigmizi hatrlatti . Eve gelince müthiş ter olurdu

kıyamam sana
Bilirim o acıyı ben.10senelik muhabbetim öldüğünde yırtınmıştım ağlamaktan.öyle ufak bişey de değildim 20 yaşımdaydım.tek neşem oydu.battaniye örtündüğümü görünce gelirdi aradan girmeye çalışırdı.tek tüneği gözlüğümün kenarıydı.hayvanları çok seviyorum beslemeyi arkadaşlıklarını.. ölüm Allahın emri ama insan kuş da olsa kedi köpek de olsa ölümü hiçbi canlıya yakıştıramıyo.Başın sağolsun kuzucum

Sağol kuzum

oyy kiyamam kuzum basin sagolsun bizimde boncugumuz vardi 7-8 yil kadar bizimleydi kardesimin benim yegenimin adini soylerdi, babacım derdi, cici kus derdi, şükür derdi, en son catlak catlak dediydi canım boncugum omzumuzdan inmezdi, agzimizdan yemek yerdi hep elimizde kolumuzdaydi, operdi opucuk atardi. Hastalandi ne yaptiysak yasamadi cok etkileniyor insan seni oyle iyi anliyorum ki kuzum. Aileden biri olmuştu cok alisiyor insan, kaybedincede buyuk yıkım ...

koca tırt çıkmış
öyle lö lö yapmakla olmuyo işte bu işler deseydin

Ayy cnm başın saolsun.. çok üzücü gerçekten ..

Benim de çok sevdiğim bi tavsanım vardı. Minikken kocaman olana kadar besledim. Bi yağmurlu günde kayboldu. Çok üzüldüm. Aradan epey zamn geçti bigün bahceyi temizliorz .meğer tahtaların arasına sıkışmş. Sadece tüyleri kalmıştı. Dokununca dağıldı. Gözleri boşluktü.

igdedali yaa basin sagolsun kuzum candir o kuş deyip gecilemezki...
Benimde 2 kus kaybetmisligim var cok uzuluyor insan.
Kuşla birlikte aklima feci dank etti sehit anneleri napicak ya nasil avutucak kendini?

Allahim yardim etsin o annelere ferahlik versin. Evlat bu ters konussa bile canimiz yaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…