Sen nerelisin. Nevrestenin hemsosu benimde hemsomdur
Bizim hemşomuz oluyor
hemen gelsin yamacimiza
Kızlar dun esim asure getirmis gozleme vs bu aplaniz yedimi sizce yemeyelim yedirmeyelim kilolari verelim
b7 mesaj beni de kendime getirdi sanki. Ne var yemeesek . Ben de dün bi lokma cikilete attım ağzıma sonra cikardim geri . . İyi olmuş OH olsun .Miu parcalasa ne olur yarın tartıda ekşi ciksan ne olur önemli olan burda birbirimizi destekliyoruz ve bazı şeylerden ödün vermemeye çalışıyoruz ben burda seni yargilayacak belki en son kişiyim sana o kadar güveniyorum ki israrla sakadir diye okudum valla demissin o zaman doğru demekki dedim
Ama arkasindan midem ağrıyor diyorsun yani bu bana çok nahoş geldi
Her hafta bol bol kilo verecegiz diye birşey yok tabi ama bu kadar çok yemeye ne gerek vardı bana dert oldu resmen uykudan ölüyordum kızı sallarken yatirayim bi bakayim dedim 350 400 sayfa okudum buda bir emek yok diğer iki dilimi sonra yedim falan diye detay vermek falan ne bileyim...
Civili falan isin esprisi yani ama senin yediklerinin esprilik bir tarafı yok canim
Dün fırında köfte patates yaptim tuzuna bakmam lazım misafirim var aldım bir parça cignedim ve Allah affetsin tükürdüm yemek yutmak istemedim yani vicdanım rahat etmezdi
Yani çok üzüldüm çok kirildim gerçekten sonuçta sanal bir ortam derim baskassi anlatsa ama öyle değil miş ve bir kaçamak iki kaçamak derken arkası gelir diye uyarmisti sanirim seni miu iste diyette 0 kaçamak bu yüzden önemli
Neyse ...
şugırım cok güzel kapismis seninle esinIp atlayayim dedim adim elime koca dalga geçti bu ne be bu kadar mi atlitordun nefes nefese kaldin dedi dedim bak kolay degil ne zamandirrda atlamiyorum konuşma sen sigarada iciyorsun atlayamazsin dedim . Guldu gel yarisak dedim tamaam dedi 50 atladi direk yere yapisti zormus diye . Gülme krizine girdim sonra basladik sırayla atlammaya basta mızıkçılık yaptı benni guldurdu celme takti ipime neyse yendm 1500 de ip atladi kannter icinde atleti ni cikardi su gibi dedim ya iste bele koçum
Hahaşugırım cok güzel kapismis seninle esin
Ipsiz atlasaydin kiz celme takamazdib
Ayy süpersinz Kocalı etkinlikler ı severim ayy bana eşimle bisiklet binip ilçe ye bisikletle gittigmizi hatrlatti . Eve gelince müthiş ter olurduIp atlayayim dedim adim elime koca dalga geçti bu ne be bu kadar mi atlitordun nefes nefese kaldin dedi dedim bak kolay degil ne zamandirrda atlamiyorum konuşma sen sigarada iciyorsun atlayamazsin dedim . Guldu gel yarisak dedim tamaam dedi 50 atladi direk yere yapisti zormus diye . Gülme krizine girdim sonra basladik sırayla atlammaya basta mızıkçılık yaptı benni guldurdu celme takti ipime neyse yendm 1500 de ip atladi kannter icinde atleti ni cikardi su gibi dedim ya iste bele koçum
Saçma s po r hareketlerinden bel fıtığı oldum. Yuruyemiodum da şükür biraz düzeldim ..sağol canimGecmis olsun kuzum noldu beline
Dogru diyosun ipsiz atlayan ben bugunnsabah ayagimi mutfakta dolaba carptimHahacokfenayim ya diyorum bak kolay degil gulme :) ip le dahaa etki ediyor ipsiz dahaa fazla yaparim :)
kıyamam sanaGünaydınlaaar
Mutlu Pazarlaaar
Az önce uyandımmm.
Ausencia cansın sen...
Can yoldaşım muhabbet kuşum hasta... Su vitamin verdim ama olmadı... Pazar günü veteriner de bulamadım... kollarımda can verdi
Dün daha oyunlar oynamıştık... Bişeyimiz yoktu...
Ağla ağla içim çıktı
Bu Nisan da 5 yıl olacaktı... Bişeyi de yoktu... En yakın arkadaşımdı o... Hiç kimseler yokken o vardı.
Herşeyime şahitti... Bazen ağladığımda hisseder gibi gelir kafama konar gagasını sürterdi. Saçımı okşuyor derdim... Sonra ağzımdan öperdi... Kafesi hep açıktı da...
Neysem işte kötüyüm
Ahhh canimm aman diyim yaa bende persembe hastaneye gitcem ayagimdan damar cekiliyo sanki du bakalim bisey cikmasin yaaSaçma s po r hareketlerinden bel fıtığı oldum. Yuruyemiodum da şükür biraz düzeldim ..sağol canim
Sağol kuzumkıyamam sana
Bilirim o acıyı ben.10senelik muhabbetim öldüğünde yırtınmıştım ağlamaktan.öyle ufak bişey de değildim 20 yaşımdaydım.tek neşem oydu.battaniye örtündüğümü görünce gelirdi aradan girmeye çalışırdı.tek tüneği gözlüğümün kenarıydı.hayvanları çok seviyorum beslemeyi arkadaşlıklarını.. ölüm Allahın emri ama insan kuş da olsa kedi köpek de olsa ölümü hiçbi canlıya yakıştıramıyo.Başın sağolsun kuzucum
oyy kiyamam kuzum basin sagolsunGünaydınlaaar
Mutlu Pazarlaaar
Az önce uyandımmm.
Ausencia cansın sen...
Can yoldaşım muhabbet kuşum hasta... Su vitamin verdim ama olmadı... Pazar günü veteriner de bulamadım... kollarımda can verdi
Ağla ağla içim çıktı
Bu Nisan da 5 yıl olacaktı... Bişeyi de yoktu... En yakın arkadaşımdı o... Hiç kimseler yokken o vardı.
Herşeyime şahitti... Bazen ağladığımda hisseder gibi gelir kafama konar gagasını sürterdi. Saçımı okşuyor derdim... Sonra ağzımdan öperdi... Kafesi hep açıktı da...
Neysem işte kötüyüm
koca tırt çıkmışIp atlayayim dedim adim elime koca dalga geçti bu ne be bu kadar mi atlitordun nefes nefese kaldin dedi dedim bak kolay degil ne zamandirrda atlamiyorum konuşma sen sigarada iciyorsun atlayamazsin dedim . Guldu gel yarisak dedim tamaam dedi 50 atladi direk yere yapisti zormus diye . Gülme krizine girdim sonra basladik sırayla atlammaya basta mızıkçılık yaptı benni guldurdu celme takti ipime neyse yendm 1500 de ip atladi kannter icinde atleti ni cikardi su gibi dedim ya iste bele koçum
Ayy cnm başın saolsun.. çok üzücü gerçekten ..Günaydınlaaar
Mutlu Pazarlaaar
Az önce uyandımmm.
Ausencia cansın sen...
Ağla ağla içim çıktı
Neysem işte kötüyüm
Benim de çok sevdiğim bi tavsanım vardı. Minikken kocaman olana kadar besledim. Bi yağmurlu günde kayboldu. Çok üzüldüm. Aradan epey zamn geçti bigün bahceyi temizliorz .meğer tahtaların arasına sıkışmş. Sadece tüyleri kalmıştı. Dokununca dağıldı. Gözleri boşluktü.kıyamam sana
Bilirim o acıyı ben.10senelik muhabbetim öldüğünde yırtınmıştım ağlamaktan.öyle ufak bişey de değildim 20 yaşımdaydım.tek neşem oydu.battaniye örtündüğümü görünce gelirdi aradan girmeye çalışırdı.tek tüneği gözlüğümün kenarıydı.hayvanları çok seviyorum beslemeyi arkadaşlıklarını.. ölüm Allahın emri ama insan kuş da olsa kedi köpek de olsa ölümü hiçbi canlıya yakıştıramıyo.Başın sağolsun kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?