Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sevgili arkadaslarim
Canim kaptanim gonlumun kaptani miulego
Basari herkesin taktir edebilecegi bir sey degildir.Buraya yazacagim son mesajim ve bir daha yazmayacagim.Haksizlik karsisinda susan dilsiz seytandir diyen bir peygamberin ummetiyiz biz.Susmayanlar zaten banlarindan anlasiliyor.Hepinizi cok seviyorum can kardeslerim

Ay abla ben Sok Ben iptal... başka yerde toplasalim yav. O değil ben hala tombalakim Kilo vermemmm lazimmm

12 Şubat 17:00'ye kadar 7. takımda devam edeceklerin listesini vermenizi bekliyorum. Aksi takdirde 7. takım kapanacaktır.

Not : Özgürlük, ağzına geleni yazmak değildir. Eleştiri ile kabadayılığı karıştırmanız üzücü olmuş. Atılan 2-3 kişi dışında diğer üyelerin hepsi kendisi üyelik iptali yaptırmıştır. Buna eski takıp kaptanınız da dahil.

kazen kimlerin atıldığını öğrenmemiz mumkun mu acaba?

kazen kimlerin atıldığını öğrenmemiz mumkun mu acaba?

Bunun ne önemi var ki ? O kadar yazıp, çizip geri dönmek isteyeceklerini hiç sanmıyorum. Elimde bir liste yok, geçmişe doğru bakıp üyelik iptali isteyen ve bir daha yazmayacağım diyenler olarak kabul edebilirsin.

7. Takım kapatılsın diye yazmayı gönlüm elvermez..5 yıl bu takım benim evim gibiydi..o kadar duyguluyum ki şuan..ben cevap konusunda sessiz kalıp arkadaşlarıma bırakıyorum..

Sizden sadece kim üyelik iptali istedi kim atıldı ayrıntılı yazmanızı istememiz mümkün mü?hepsinde üzgün yazıyor ayırt edemiyoruz..

Cevabı sorduktan sonra gördüm,,özür..

İnan aynı duygulardayiz

Yarın bir liste vermeye çalışırım. Lakin dediğim gibi sitede ki son mesajlarına bakarsanız aslında sizde çıkartabilirsiniz.

Özgürlük, insanların şahsi olarak hayatta yapmak istediklerini belli ölçülerde gerçekleştirmeleridir.

Özgürce ifadeler için insanların sorumluluk sahibi olması gerekir.

Sorumluluk sahibi insanlar özgürce dilediklerini paylaşabilirler.

Yazdıklarının sorumluluklarını almadan özgürlük adı altında kimse burada yazamaz. Ya da sorumluluklarını alır ve giderler.

Özetle kendinizi sorumluluklarınız ile özgürce ifade edemiyorsanız ne olur bana kafa tutmayın. Bir sürü eleştiri var ama onlar neden atılmadı diyenlere olsun bu açıklama.

İçimde kalmasın şunu da yazayım 3 yıl, 5 yıl vefasını arayanlar 10 yıl boyunca hiç üşenmeden her cuma listelerinizi hazırlayan Püsküüte de bir ahde vefa yaşatsaydı keşke....

7. takım son yılların kilo verme anlamında en başarılı takımlarından biri.
Gönül isterdi ki; bunlar hiç yaşanmamış olsun.
Gönül isterdi ki; takım yönetim kadrosu, üyelerin kilo vermesine verdiği destek ve motivasyonda gösterdiği başarıyı, doğru iletişimde bulunmalarında da gösterebilsin.
Yönetim kadrosu olarak ilk başta kendi üslubuna dikkat etsin.
Gönül isterdi ki; hazırladığım onca analizin ve karnenin ve sıralama listesinin ve etap raporlarının bir hükmü olsun.

Gösterilen hiçbir çaba boşa gitmesin isterdi gönül. Olmadı.

Olan, başarıyı gölgeleyecek kadar öne çıkan saygısız ve üslupsuz konuşmalar oldu. Kışkırtan, yeri geldi kışkırtılmaya mahal veren konuşmalar.

Sanki yarışma ortamında değiliz de savaş alanındayız.

Olaylara, bunca çirkin yazışmalara rağmen; bunun garip bir akıl tutulması olduğunu düşünüyorum.

Çünkü; burası bir zayıflama platformu. Sizler sırf kilo veresiniz diye oluşturulmuş bir yarışma. Sizin ne yediğinizle, ne kdar spor yaptığınızla, gösterdiğiniz çabayla kişi bazında ilgilenilen bir yer.. Adeta hiçbir karşılık ödemediğiniz halde bir diyetisyenin hatta bir diyetisyenler grubunun emrinize amade olduğu bir yer.

Bunun hakkını bilseydiniz keşke.. bilemediniz.

Tek bildiğiniz; kendinizden başka herkesi suçlamak. En kolay yol budur zaten. Ego bu; insan önce başkasını suçlar. Dilerim gerçek hayatlarınızda bu tavrı sürdürmüyorsunuzdur. Benden söylemesi; sadece kaybedersiniz.

Sonuç olarak;
7. Takım çatısı altında yarışmaya devam etmek isteyenler aralarında organize olup, yönetim kadrolarını belirleyebilirler.
Konuyla ilgili aranızda görüşüp, son kararınızı, bana tek bir kişi özel mesaj ile iletsin lütfen.
Gerekli gördüğüm incelemeyi yapacağım.

Bir üst mesajda iletmiş olduğum teklife binaen herhangi bir geri dönüş olmamıştır.

Teklifi, bir son başvuru tarihi belirleyerek yinelemek isterim:

7. Takım çatısı altında yarışmaya devam etmek isteyenler aralarında organize olup, yönetim kadrolarını belirleyebilirler.
Konuyla ilgili aranızda görüşüp, son kararınızı, bana tek bir kişi özel mesaj ile iletsin lütfen.

Gerekli gördüğüm incelemeyi yapacağım.

Konuyla ilgili son başvuru 28 Şubat 2018 tarihidir.

Bu tarihe kadar başvuru yapılmaması durumunda, 7. Takım resmi olarak kapatılmış olacak, takım üyeleri de yarışmadan ayrıldı statüsünde değerlendirilecektir.

Bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…