Ay abla ben Sok Ben iptal... başka yerde toplasalim yav. O değil ben hala tombalakim Kilo vermemmm lazimmmHanımlar iyi akşamlar...
Evdeyim nihayet ve arkadaşlarla istişare edebildim ...
Bu takımda artık kaptan yok !
İstegiyle giden yada istemeden ATILAN birçok arkadaşta geri gelmeyecek .
Benimde burda olmamın artık bi anlamı yok ...
Bu arkadaşlarımızın olaylara ve yapılan haksızlıklara karşı HAKLI tepkisidir.
KAPTANI OLMADAN % 90 üyesi olmadan 7. Takım Artık 7. Takım değildir ...
Kazen bey Takımı kapatabilirsiniz .
12 Şubat 17:00'ye kadar 7. takımda devam edeceklerin listesini vermenizi bekliyorum. Aksi takdirde 7. takım kapanacaktır.
Not : Özgürlük, ağzına geleni yazmak değildir. Eleştiri ile kabadayılığı karıştırmanız üzücü olmuş. Atılan 2-3 kişi dışında diğer üyelerin hepsi kendisi üyelik iptali yaptırmıştır. Buna eski takıp kaptanınız da dahil.
kazen kimlerin atıldığını öğrenmemiz mumkun mu acaba?
7. Takım kapatılsın diye yazmayı gönlüm elvermez..5 yıl bu takım benim evim gibiydi..o kadar duyguluyum ki şuan..ben cevap konusunda sessiz kalıp arkadaşlarıma bırakıyorum..12 Şubat 17:00'ye kadar 7. takımda devam edeceklerin listesini vermenizi bekliyorum. Aksi takdirde 7. takım kapanacaktır.
Not : Özgürlük, ağzına geleni yazmak değildir. Eleştiri ile kabadayılığı karıştırmanız üzücü olmuş. Atılan 2-3 kişi dışında diğer üyelerin hepsi kendisi üyelik iptali yaptırmıştır. Buna eski takıp kaptanınız da dahil.
Cevabı sorduktan sonra gördüm,,özür..Bunun ne önemi var ki ? O kadar yazıp, çizip geri dönmek isteyeceklerini hiç sanmıyorum. Elimde bir liste yok, geçmişe doğru bakıp üyelik iptali isteyen ve bir daha yazmayacağım diyenler olarak kabul edebilirsin.
7. Takım kapatılsın diye yazmayı gönlüm elvermez..5 yıl bu takım benim evim gibiydi..o kadar duyguluyum ki şuan..ben cevap konusunda sessiz kalıp arkadaşlarıma bırakıyorum..
Sizden sadece kim üyelik iptali istedi kim atıldı ayrıntılı yazmanızı istememiz mümkün mü?hepsinde üzgün yazıyor ayırt edemiyoruz..
7. Takım kapatılsın diye yazmayı gönlüm elvermez..5 yıl bu takım benim evim gibiydi..o kadar duyguluyum ki şuan..ben cevap konusunda sessiz kalıp arkadaşlarıma bırakıyorum..
Sizden sadece kim üyelik iptali istedi kim atıldı ayrıntılı yazmanızı istememiz mümkün mü?hepsinde üzgün yazıyor ayırt edemiyoruz..
Nasıl yani :)Pnar başı burma burma amanin amaaniiinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?