Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım biz dağılmayalim diyoruz
Niye böyle yazdın anlamadim
7. Takım yok artık fatmam .
Ben en azımdan gidenlere saygımdan artık yazmam ...
Onlar tepki için gitti ben devam edersem onlara olan saygımı kaybetmiş olurum ...

Bu beni bağlar tabiki .

Onlar tepki için gitti ben devam edersem onlara olan saygımı kaybetmiş olurum ...

Bu beni bağlar tabiki .
Aeben abla, başka yerde birleşelim ben burdaki insanları kaybetmek istemiyorum

Gördüğüm kadarıyla Artık geri dönüşü yok hülyam .
Olaylar yenilir yutulur cinsten değildi kendimizi anlatamadık farklı yönlere kaydı ...
Hayırlısı olsun bakalım ..

Bu beni bağlar tabiki .
Ayni görüsteyim arkadaslarima ve takimima özelliklede ausa haksizlik yapıldığinı düşünüyorum bende yokum artık hayırlısı olsun

Bu beni bağlar tabiki .
Bende yokum
Niye yokum takim arkadaslarim olmadigi icin yokum
7.takimin adini var eden insanlar yoksa bende yokum

Aeben abla, başka yerde birleşelim ben burdaki insanları kaybetmek istemiyorum
Muhtemelen burası kapanacak. Diyet günlüklerinde konu açıp bütün arkadaşları (gidenler de dahil) etiketleyip orada devam edebiliriz. 3 ya da 5 kişi ne farkeder. Ayrılmaktan iyidir.
Zaten önemli olan yarışma mıydı ki. Birlikte sohbet muhabbet eşliğinde kilo verebiliriz. Yine yeniden..

Ne diyelim hulyam 7. Takımın gemisi batmasın istedik ama battı herhalde
Listeden kimse kalmadı

Lee lütfen oku ama yorum yapma, çok tatsiziz evi yerleştirdin mi Sen?
Yerleştirdim şükür kuzum..

Kuzu miu ya biraz zaman ver, kolay değil ama bizi terk etmeyeceğini düşünüyorum. Mium inşallah okuyo

Miu nun çekip gideceği kadar ne oldu bilmiyorum.. ama eğer burayı bırakıp gittilerse vardır bi bildikleri.. bize de devam etmek yakışmaz.. bende durmam canlarım..

Evet canım malesef kötü bir şaka ya da rüya. O kadar hızlı gelişti ki herşey inanamıyor olmamız tuhaf değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…