7. Takım yok artık fatmam .Canım biz dağılmayalim diyoruz
Niye böyle yazdın anlamadim
Aeben abla, başka yerde birleşelim ben burdaki insanları kaybetmek istemiyorum7. Takım yok artık fatmam .
Ben en azımdan gidenlere saygımdan artık yazmam ...
Onlar tepki için gitti ben devam edersem onlara olan saygımı kaybetmiş olurum ...
Bu beni bağlar tabiki .
Gördüğüm kadarıyla Artık geri dönüşü yok hülyam .Aebenim niye kapatılsın olur mu öyle şey..kaptan geri gelsin.. @MiuLego takım içinde muhabbet olur cuma paylaşımda liste paylaşılır onun dışında olan konuşulan herşeye kulak tıkanır...budur olması gereken..
Takımda listede olan kimse kalmadı canım.Bu durumda devam edemeyiz sanırımAeben abla, başka yerde birleşelim ben burdaki insanları kaybetmek istemiyorum
Hepfitim ben çok giremiyorum kk ya arkadaşların öyle düşünceleri olursa size iletirler inşAeben abla, başka yerde birleşelim ben burdaki insanları kaybetmek istemiyorum
Ayni görüsteyim arkadaslarima ve takimima özelliklede ausa haksizlik yapıldığinı düşünüyorum bende yokum artık hayırlısı olsun7. Takım yok artık fatmam .
Onlar tepki için gitti ben devam edersem onlara olan saygımı kaybetmiş olurum ...
Bu beni bağlar tabiki .
Bende yokum7. Takım yok artık fatmam .
Bu beni bağlar tabiki .
Muhtemelen burası kapanacak. Diyet günlüklerinde konu açıp bütün arkadaşları (gidenler de dahil) etiketleyip orada devam edebiliriz. 3 ya da 5 kişi ne farkeder. Ayrılmaktan iyidir.Aeben abla, başka yerde birleşelim ben burdaki insanları kaybetmek istemiyorum
Öncelikle yorum yapmak için olayı bilmek gerek..miunun mesajlarına baktım birşey göremedim..başka biryerde buluşmak fikri bence doğru değil..7. Takım kapatılmadığı sürece olmak isteyen herkes burada olmalı..5 yıldır bu takımdayım ilk defa böyle birşeye şahit oluyorum ve hayretler içindeyim..amacı sadece ve sadece zayıflamak olan bir takımın dağılması kadar mantıksız birşey olamaz...
Yerleştirdim şükür kuzum..Lee lütfen oku ama yorum yapma, çok tatsizizevi yerleştirdin mi Sen?
Kuzu miu ya biraz zaman ver, kolay değil ama bizi terk etmeyeceğini düşünüyorum. Mium inşallah okuyo
Evet canım malesef kötü bir şaka ya da rüya. O kadar hızlı gelişti ki herşey inanamıyor olmamız tuhaf değil.Şaka gibi. İnanasım gelmiyo. @MiuLegoWhiteblacklife @Ausencia bana kızmalarınızı bile özledim.
Liste dışıydım ama yine de eğleniyordum. Sizin sayenizde 1-2kilo verip zayıflamaya inancım oldu. Üzüldüm gerçekten.
El birligiyle takimi dagittirdi seytanlarHey Allahım neler oluyor burda?
Hey Allahım neler oluyor burda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?