Fatma'm bi özetlermisin Can'ım sorun ne ?.
Sebep ne canim
Hanımlar iyi akşamlar...
Evdeyim nihayet ve arkadaşlarla istişare edebildim ...
Bu takımda artık kaptan yok !
İstegiyle giden yada istemeden ATILAN birçok arkadaşta geri gelmeyecek .
Benimde burda olmamın artık bi anlamı yok ...
Bu arkadaşlarımızın olaylara ve yapılan haksızlıklara karşı HAKLI tepkisidir.
KAPTANI OLMADAN % 90 üyesi olmadan 7. Takım Artık 7. Takım değildir ...
Kazen bey Takımı kapatabilirsiniz .
Bani açık olan arkadaşlar çekip gitmek yakışmaz (benimde tadım yok ben de gitmek istiyorum ama çekip gitmek kolay olan ve biz kolayı başaran değil zoru başaran takimiz). Halen teklifim geçerli başka bi yerde geyik içinde buluşabiliriz ama dağılmak bize yakışmaz.
Öncelikle yorum yapmak için olayı bilmek gerek..miunun mesajlarına baktım birşey göremedim..başka biryerde buluşmak fikri bence doğru değil..7. Takım kapatılmadığı sürece olmak isteyen herkes burada olmalı..5 yıldır bu takımdayım ilk defa böyle birşeye şahit oluyorum ve hayretler içindeyim..amacı sadece ve sadece zayıflamak olan bir takımın dağılması kadar mantıksız birşey olamaz...Arkadaşlar geçmişi okuyun ama lütfen yorum yapmayın, çok yıprandık.
Ben de buradayım hanımlar
Kuzu takımdan çoktan vazgeçtik ama üyelerden vazgeçemiyoruz, bi şekilde bir araya gelelim sen bi ablalık yap bizeHanımlar iyi akşamlar...
Hoşbulduk hemşomHoşgeldin canım bakslba bir. Açıklama bekliyoruz
Biz birebir tanışmadık ama adınızı çok duydum, tekrar hosgeldinizÖncelikle yorum yapmak için olayı bilmek gerek..miunun mesajlarına baktım birşey göremedim..başka biryerde buluşmak fikri bence doğru değil..7. Takım kapatılmadığı sürece olmak isteyen herkes burada olmalı..5 yıldır bu takımdayım ilk defa böyle birşeye şahit oluyorum ve hayretler içindeyim..amacı sadece ve sadece zayıflamak olan bir takımın dağılması kadar mantıksız birşey olamaz...
Aebenim niye kapatılsın olur mu öyle şey..kaptan geri gelsin.. @MiuLego takım içinde muhabbet olur cuma paylaşımda liste paylaşılır onun dışında olan konuşulan herşeye kulak tıkanır...budur olması gereken..Hanımlar iyi akşamlar...
Hoşbuldum canımmm...2 aydır gelemedim sorunlarrr bitmiyor..aslında biraz kafamı dağıtayım diye yarın menü yazmaya başlayayım dedim kafam iyice bulandı..Biz birebir tanışmadık ama adınızı çok duydum, tekrar hosgeldiniz
Takimda kimse kalmadi ki bos biraksak nolur birakmasak nolur hepi topu 4 5 kisi kaldik 4 5 kisi ile bu takim ayakta kalmazCocoChanelmademoiselle
sidelya
tevafuk55
Lütfen kızlar boş bırakmayın
Ausencia mmmm seni ne kadar sevdiğimi söylemek için etiketledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?