- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Ne sandın buraları sana bırakır mıyım hicccVayt mi gelmiiiiişşşşşş
Vaaaayt
patronla konuşup ariycaklarmış kuzumkız çatlatma sonuç noldu desene?
Hoşbuldum nevommmHoşgeldin canım
Insallah hayırlısı olsun tatlisko..yakışır hemsomagenel olarak iyiydi sonuç da inşallah olumlu olur kuzum.arkadaş tavsiye etti beni onlara büyük ihtimalle olucak gibi haber ediceklermiş
eneeeeem waytım domestos parfümlüm gelmişNe sandın buraları sana bırakır mıyım hiccc
Oyyyyy çakılim ellerinize sağlık geldim buradayimmmWhitem gelmis hosgelmis nerelerdesin bak aksam heryer tertemiz oldu siz geliyorsunuz diye
öyle ahım şahım bi iş değil kuzum.yapı market.bi nevi hırdavatçıInsallau hayırlısı olsun tatlisko..yakışır hemsoma
Artık kullanmiyorum domestos en azından 2 hafta daha çok özledim domestosuuueneeeeem waytım domestos parfümlüm gelmiş
Eline para geçecek daha güzeli olamaz kendi ayakları üstünde duracaksinöyle ahım şahım bi iş değil kuzum.yapı market.bi nevi hırdavatçı
ama saatleri güzel 8-5 iş saatleri,cumarteesi öğlene kadar,pazar tatil.bayramlarda izin ve harçlık daha ne olsun
başkalarının kilosuna değil kendi kilona odaklansan diyorum artıkKız seni yerim o ne güzel kilo vermek
Bazilarinin aldığı artiyi sen ekşi olarak gösterdin +2900 Ayy canim yanlış oldu bi anmalipina aklıma geldide
-2900 vermişsin diyecektim
azcık soluklanim tartılıcam kuzum
siz benim en büyük uğurumsunuz zaten begüşümEki Görüntüle 2115099
eflal
ay hadi takımın açılması sana uğurlu gelsin,şansın açılsın
rabbim hayırlısıyla nasip etsin malimm
yapı markette kasaya bakıcam kuzumAllah yardımcın olsun cnm.. ne işi??
10 mesajdan 9 u seninçeneleri düşük bunlarin
kırk yılın başı ilaçliyim dedim elime yüzüme bulaştırdım@MiuLego Benimde sütüme ilaç atmıştı ama sütü taşınca kurtaramadımalipina
Kedilerimizi özlediniz dimi
Eki Görüntüle 2115066
Tebrik ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?