hee güzeldi ,adam benim boyumu posumu görünce bi gevşedi nedenseMaliiii nasıldı kuzum iş görüşmesi olumlu muydu?malipina
kısmet kuzucum inşallah iyi olurSonuç belli mi
Hosbuldum kuzumkonyakkkkkkk hoş geldin canommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
burda kullanırsın artık arada veririz koklarsın bol bolArtık kullanmiyorum domestos en azından 2 hafta daha çok özledim domestosuuu
Hayırlı olsun mali iş hayatına mi atiliyonyapı markette kasaya bakıcam kuzum
Kocam hep yanımda ya ilk 20 kilo pek anlamadı.. birden çark etti :)) ne kadar zayıflamışsın diye.. o da kıskandı diyet yapacakmış .. şimdilik kahvaltıda 1 ekmeği yarıya düşürdü :)) geçen bi eteğimi giydim göstermek için yok artık dedi :))Kocan ne diyor kız
Ahh sorma bacım sorma... kıyafetsiz kaldım :))Ne güzel dert
Tabisi senKim canın
Oku bakim beğenecek misin :))Hoşbulduk hippom fırsat bulunca hemen başarı hikayeni okuyacağim
♡♡♡Ben dışarıdan okumuştum çpk güzel yazmış ki :)
hayırlısı olsun. Oldu mu peki??yapı markette kasaya bakıcam kuzum
Hoşgeldin :))Hayırlı olsun mali iş hayatına mi atiliyon
Nasılsın canımHosbulduk nehirimmmmm..m
hee kuzum tekrar çalışmaya başlicam.başliyim ya yeter iki senedir sıkıldım evdeHayırlı olsun mali iş hayatına mi atiliyon
Ben de seni çok özledim Vaytımmmmİgdemm İgdemmmmmm seni cokkkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmm
wayt 70 kilo olmuş diyollaaaNasılsın canımkorumadasın hala dimi
Bana sökmez iştekırk yılın başı ilaçliyim dedim elime yüzüme bulaştırdım
biz sizi ariycaz dedilerKocam hep yanımda ya ilk 20 kilo pek anlamadı.. birden çark etti :)) ne kadar zayıflamışsın diye.. o da kıskandı diyet yapacakmış .. şimdilik kahvaltıda 1 ekmeği yarıya düşürdü :)) geçen bi eteğimi giydim göstermek için yok artık dedi :))
Ahh sorma bacım sorma... kıyafetsiz kaldım :))
Tabisi sen
Oku bakim beğenecek misin :))
♡♡♡
İki çiziktiriver sende :))
hayırlısı olsun. Oldu mu peki??
Hoşgeldin canımHosbuldum kızlar
hee gobee yere değiyomuş öyle duydum
Ne güzel canım ya evde oturmakta bi yere kadar ıyi sonra sıkıcı. Bende kız büyüsün calisacam inşallahhee kuzum tekrar çalışmaya başlicam.başliyim ya yeter iki senedir sıkıldım evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?