Mali mali geliyor az kaldıhee gobee yere değiyomuş öyle duydum
Nasılsın canımH
Hosbuldum kuzum
inşallah sen de başlarsın hayırlı bi işe kuzum.evde sıkılıyomuş insan onu anladımNe güzel canım ya evde oturmakta bi yere kadar ıyi sonra sıkıcı. Bende kız büyüsün calisacam inşallah
geceleri bi tabak fıstıklı sarma yiyomuş öyle yatıyomuşMali mali geliyor az kaldı
Hoşgeldin konyaaaaaaaaaaaaaakNe güzel canım ya evde oturmakta bi yere kadar ıyi sonra sıkıcı. Bende kız büyüsün calisacam inşallah
Telaseli kuzum pazar gün kız kardeşimin tatlılığı var sabahtan beri deli dana gibi ordan oraya gittik yüzükler saat mobilyaları elbisesi falan bide çalışıyor izin alması sıkıntı olunca 1 güne sıkışırdık işleri sen nasılsınNasılsın canım
siz benim en büyük uğurumsunuz zaten begüşüm
Ay ben sizden çok uzak kalıyorum yaaaaa
Evet burada kullanacagim. Cisss cosss yiyen görürsem önce yağ sokucu icirip ardından çamaşır suyu icirecegim eğer cokk ciss yediyse kezzap ile de midesi yikayacagimmmmmmmburda kullanırsın artık arada veririz koklarsın bol bol
Vayta gelmiş hosgelmisEvet burada kullanacagim. Cisss cosss yiyen görürsem önce yağ sokucu icirip ardından çamaşır suyu icirecegim eğer cokk ciss yediyse kezzap ile de midesi yikayacagimmmmmmm
Yok balım pasooo yiyorummmmmNasılsın canımkorumadasın hala dimi
Bende kendime bayıldımm inan kiişaka yapıyorsunnnnnnnnnnnnn vay vay vay bayıldım ben bu spora bee
Ufak bı zehirlenme yaşadım balım o yüzden bıraktım iyiyim şükür evet çok sinir yapıyor bide iştah aciyorBen de seni çok özledim Vaytımmmm
Nasılsın iyi misin ?
Domestosu niye bıraktın ? Azaltarak bıraksaydın keşke
Bi anda bırakınca sinir yapıyor diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?