Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sabit olursun evet fark eder..
ama bence haftaya gir listeye sabitle girmektense ben sağlam eksi ile listeye girilmesi taraftarıyım.. bu yakışır sana ve bize..
Bende öyle düşündüm dee.. hani listede en az 6 kilo vermen lazım yaa.. onun için dedim kaptanım..

geceleri bi tabak fıstıklı sarma yiyomuş öyle yatıyomuş
Ahahha nasıl ballıdır o
Canım eklemişim yazmayı unutmuşum ya Hayırlı olsun inşallah Rabbim mutlu etsinBenim kız kardeşiminde öyle telaşı var ev gelinlik kıyafet bakıyoruz Rabbim kolaylık versin size de
Yok balım pasooo yiyorummmmm

En son kilom 54.2 balım aldım ama 6 Lara bile çıkamadım ama paso yiyorummmmm yarın itibariyle diyet cumaya 54 gelir
Amanın dikkatli ol canım bence de haftaya direk 53 rakamını bile görürsün daha 1 hafta var
Kilo bildirimi

Geçen hafta:56,3
Bu hafta:56,7
Fark:+400
Yüzde: -0,710
Bu da bana

Bugün birilerini vurmadığımı farkettim mutluluktan herhalde Ördeki de bekliyordum ama gelmiyordu Seni vurayım :deli:
[ATTACH=full]2115154[/ATTACH]

Eklentiler

• hqdefault.webp
    8 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:
Bende öyle düşündüm dee.. hani listede en az 6 kilo vermen lazım yaa.. onun için dedim kaptanım..
hippo kuzum sen bi bekle

yeni üye girişini nasıl yapacağız bilemiyorum ki..
Diğer bildirimler 2'ye bölünecek ama yeni üyeninki bölünmeyecek galiba.. mantıken..

bi öğreneyim de ona göre emi

Yav arkadaş kilomuzu koruyoruz gene sopa

hippo kuzum sen bi bekle

Diğer bildirimler 2'ye bölünecek ama yeni üyeninki bölünmeyecek galiba.. mantıken..

Tamam cnm beklerim.. hani maksat listeye girip motive olmak.. ne zmndır anca 69da geziyorum .. kilomu koruyorum :))

Son düzenleme:
hippo kuzum sen bi bekle

Daha önce hiç diyet gruplarında yarismadiysa yeni üye olarak giriş yapılır. Yüzdesi bölünmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…