Kira sapını içinde kira odemiyorsan bende iceyimmmKira sapı iciyorum
kalmıyorsun ki gel se ce e de git geriAy ben sizden çok uzak kalıyorum yaaaaa
konyakım asıl sen hoş geldin beeeeHosbuldum kuzum
Tebrikler canımGeçen cuma 62.2
Bu cuma 61.7
Fark 0.5 kg
Vayyyyyy konyam gelmiş.Merhaba arkadaşlar nasillisiniz
Pazar günü kardeşimin tatlılığı var ve biz sabahtan beri dışarıdayız bi çok şeye baktık ama ..bir çok eksigimizdaha var neyse ben kilo bildirim
Geçen hafta 62.5
Bu hafta 61.3
Tebrikler canımKilo Bildirimi
2 hafta önce:69.6
Bu hafta: 69
afiyet olsun mis mis hadi bakalım haftaya çok lazımsınKiraz sapı iciyorum
Yok yemek falan başladık ek gidaya süt yasak benimkizda milletle bir agzi gidip geliyorGercekten mi ben 8 aylikken yemegin suyuna ekmek batirirmisim annem erken oturtmus sofraya sonuc malum ben
Çok geçmiş olsun waytimUfak bı zehirlenme yaşadım balım o yüzden bıraktım iyiyim şükür evet çok sinir yapıyor bide iştah aciyor
Ne bağırıyorsun benim.gibi goccuk kizaafiyet olsun mis mis hadi bakalım haftaya çok lazımsın
çünkü bu hafta 2 hafta önceye göre artıdasın listede artıhaftaya kendini affettirmelisin
Ben seni seviyom amabaşkalarının kilosuna değil kendi kilona odaklansan diyorum artık
Canim benim muckHosbuldum kızlar
iğde 55 üzerine çıkılmayacak değil mi dahaaaHe ben kilo bildirmedim de miiiiiiii
Sıradaki bildirimm miuya gelsin kendisi yemiş yemiş salmış iyice. Kilo nası korunur öğrenmek isterse yan odaya geçsin
Geçen hafta: 54.9
Bu hafta: 55 dümdük
@MiuLego
Kilo Bildirimi
2 hafta önce:69.6
Bu hafta: 69
Geçen hafta ki kilo: 67
Bu hafta ki kilo : 66
Fark: -1
Yüzde :1.5
Cuma :67
Pazartesi diyete başladığım gün 68 dim.
-2 gitti yani
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 69.9
Güncel: 69.6
Fark:0.3
Yüzde:%0.42
Kilo bildirimi
2 hafta önce : 64.0
Geçen hafta : 62.8
Bu hafta : 61.1
Geçen hafta :79.800
Bu hafta :79.500 adet olacağım siskinlik var ödemiş var haftaya iyi bir tarti ile gelirim @MiuLego
Kilo bildirimi
Geçen hafta:56,3
Bu hafta:56,7
Fark:+400
Yüzde: -0,710
Bu da bana
Yeni yöntemler gelistirmissin kuzumEvet burada kullanacagim. Cisss cosss yiyen görürsem önce yağ sokucu icirip ardından çamaşır suyu icirecegim eğer cokk ciss yediyse kezzap ile de midesi yikayacagimmmmmmm
sabit olursun evet fark eder..@MiuLego ben 100 gr daha eksideyim.. farkeder mi?? Düzeltim mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?