- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Daha 6 çıkmadım ki 7 Lee gelsin beeeewayt 70 kilo olmuş diyollaaa
kafamız güzel olcak deseneEvet burada kullanacagim. Cisss cosss yiyen görürsem önce yağ sokucu icirip ardından çamaşır suyu icirecegim eğer cokk ciss yediyse kezzap ile de midesi yikayacagimmmmmmm
Bende çok severim domestosu kokusunu almazsam başım agirirUfak bı zehirlenme yaşadım balım o yüzden bıraktım iyiyim şükür evet çok sinir yapıyor bide iştah aciyor
Geçmiş olsun vaytım... Kiloları da veririz beraberce...Ufak bı zehirlenme yaşadım balım o yüzden bıraktım iyiyim şükür evet çok sinir yapıyor bide iştah aciyor
En son kilom 54.2 balım aldım ama 6 Lara bile çıkamadım ama paso yiyorummmmm yarın itibariyle diyet cumaya 54 gelir
İnsallİn balimmmmEnemmmm
Gitme bi daha
Veririz kuzum listeye iki ayim var kalayım bu arada sonra listeye gireceğim mm mmGeçmiş olsun vaytım... Kiloları da veririz beraberce...
Konyakimmm hoşgeldin sende balimmmVayta gelmiş hosgelmis
He mali sen artilarin benim artilarimi döver maliiihee gobee yere değiyomuş öyle duydum
Hoşbulduk Berna alıştın mi caliamayaWhiteblacklife hosgeldinnnnnnn
Evet dün sıkı baş ağrısı yasadimmmBende çok severim domestosu kokusunu almazsam başım agirir
Alıştım sayılır canım ya evden ayrı kaliyorum epey oglumu özlüyorum. Ama öğretmenliği de ozlemisim :)Hoşbulduk Berna alıştın mi caliamaya
Dedene hurmetler sunarimmmmdedem yazmış
Oyyyyy sevindim canım olsun çalışmak güzel seyyyAlıştım sayılır canım ya evden ayrı kaliyorum epey oglumu özlüyorum. Ama öğretmenliği de ozlemisim :)
Eki Görüntüle 2115115 senide öperim
Eki Görüntüle 2115117 ısırırım
Eki Görüntüle 2115116 mıcırırım sıkarım yirim
Tebrikler canım
Tebrikler canım güzel gitmişGunaydinnnnnn 7. Takimin guzel insanlari
Kilo bildirirmim gelsin bakalim
Gecen hafta 88
Bu hafta 87
Tam tamina 1 kilo ile aranizdayim
Tebrikler canımIki hafta önce mezuniyet 53.0
Geçen hafta 56.1
Bugün 53.7
Kuzucum bütün hepsini yazdım hangisine göre hesap yapayim @MiuLego
Yine Berna yine güzel kilo
haftaya eksilerinle cevap ver esta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?