Ay yazayım cnmmmBelgelerden birine bernanin trabzona selami var yazsana banuuu memleketimi ozledim
Kızlar
1 sorum 7 TK ne halt yazılırsa email geliyor bunu nereden engellerim
2 sorum çoğu videoyu goremiyorum
hee annadım kuzumkuzum aldım notu
geçen haftaya göre güzel eksi
2 hafta önceye göre artı ..
haftaya üzerinde büyük yük var ona göre
bu hafta artı ile listedesin haftaya eksi ile listeyi sallıyorsun tamam mı
Masum bilgisayarının uzaktan iletişim seçeneğini kapat ama yinede bilgisayarlar ortak ağ kullanıyorsa erisebilirlerİçmedim su aynen
Hafta sonu büyük bardak alicam kendine
Daha hazırlıklı gelicem
Belgelerden birine bernanin trabzona selami var yazsana banuuu memleketimi ozledim
Nereden kapatıyorum onu ben ya bı pasif olduk basa gelene bakEmail ile uyarıyı acmissin cnm
İlk haftalar dikkatli ol kuzum dur bakalımBilmiyorum ki cnm emin değilim
sen sakin kal kuzum boşver yesinler birbirlerini.iki gün görmicekmişsin işte boşverValla onları bilmem de ben iki kişiyi parçalasam anca rahatlarımhayır şurada devlet memuruyuz bu neyin kafası bi tartışma ki sabahtan beri sürüyor, allahtan 1.5 saat sonra mesai bitiyor 2 gün gormeyecem yüzlerini
Aman be bazı insanlar zorluk cıkarmak İÇİN yaratılmış sanki yok mu alıp sana fakslayabılevek birileri canımBir işimi daha halledemedim. Tövbe ya... Formasyon 2. dönem makbuzum kayıpmış. Gittim bankaya yenisini çıkarttırmaya. Nerde yatırdıysanız orda çıkartırsınız Sivas2ta yatırmamışsınız dedi. Heee ben o sıra Mersin'deydim. Offf kime diyecem de Mersinden çıkarttıracak şimdi...
Formasyondaki kadına da sinir oldum. Harcı yatırmasam ders kaydımı yapamazdık sistem açılmazdı diyorum. Makbuz olmadan mezun edemem diyor...
La hep beni buluyor ya. İlk defa eğitimle ilgili bi işim takılmadan devam etti dedim o da sonda uğraştırıyor gene
Ay yazayım da rahatlıyım dedim
Cok gecmis olsun canımKızlar oğlan hasta hastanedeydik şimdi geldik eve hemen bildirim bir hafta spor yok ancak bu kadar
Geçen hafta:60.7
Bu hafta:61.7
@MiuLego
tanışıyo muyuzmalipina kilon ne?
Kızlar oğlan hasta hastanedeydik şimdi geldik eve hemen bildirim bir hafta spor yok ancak bu kadar
Geçen hafta:60.7
Bu hafta:61.7
@MiuLego
tutma tutma dök içini rahatlaBir işimi daha halledemedim. Tövbe ya... Formasyon 2. dönem makbuzum kayıpmış. Gittim bankaya yenisini çıkarttırmaya. Nerde yatırdıysanız orda çıkartırsınız Sivas2ta yatırmamışsınız dedi. Heee ben o sıra Mersin'deydim. Offf kime diyecem de Mersinden çıkarttıracak şimdi...
Formasyondaki kadına da sinir oldum. Harcı yatırmasam ders kaydımı yapamazdık sistem açılmazdı diyorum. Makbuz olmadan mezun edemem diyor...
La hep beni buluyor ya. İlk defa eğitimle ilgili bi işim takılmadan devam etti dedim o da sonda uğraştırıyor gene
Ay yazayım da rahatlıyım dedim
Ben sizin hayranınızımtanışıyo muyuz
Eflal yok artık furdum onuKız katre mi ?
Mior mu ?
Eflal neredeeee ?
eflali yedin mi söyle çabıkBen sizin hayranınızım
Eflal yok artık furdum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?