He he tabi doğru de bana
valla kız geçen cuma 91,100He he tabi doğru de bana
kızlar bu akşam kv,kp,eltimler yemeğe geliyor
ne kadan mutluyum anlatamam
bu akşamı sizlerle geçirmeyi çok isterdimfırsat buldukça kaçak göçek girmeye çalışırım
birazdan işten çıkıyorum,evde 1 lokma yemeğim yok,artık ne yapabilirsem bakalım
66 kilo kadını nasıl yiyim
Kaç kilosun se sen bana. Konuyu değiştirme
İvet
Beğenmedin mi
Ü hüüüvalla kız geçen cuma 91,100
bu cuma 89,600
sende kaç söyle bakem
hala 1,5 kilo ödemliyimÜ hüüühani ödemliydin sen
-1 %1.5
Senin yüzde kaç
Daha zor yazaydın da etiketlemesi imkansız olaydı... Ben gene yiğido diyecem eflal diyecem banane alla allaEn mor hatun
hala 1,5 kilo ödemliyim
yüzde:1,64
Bizimki haftada iki gun e iki günde bız orda esim de sun diyor ki ya aynı sehırde değilmişiz gibi abim eskisi kadar aramıyor yuh dedim ya
Canım ne yapacaksın bakalım menüde ne varKolay gelsin begüşüm bende annemlere yine ev toplamaya gidiyorum
Ay zaten değişiklik zor benim için çelme aklımıDaha zor yazaydın da etiketlemesi imkansız olaydı... Ben gene yiğido diyecem eflal diyecem banane alla alla
ohoo pazartesiyi baz alırsak ben 91,400düm o zaman -1800 vermiş oluyomama ya ben diyete pazartesi başladım 68 dim pazartesi bence onu baz almalıyız haftasonu diyete başlamamıştım ki
Tüh kandıramadımohoo pazartesiyi baz alırsak ben 91,400düm o zaman -1800 vermiş oluyom
Ama tamam olur olur ben -2 vermiş oluyorumohoo pazartesiyi baz alırsak ben 91,400düm o zaman -1800 vermiş oluyom
İğde internet bankacılığın varsa eski dekontları bastırabilirsin belkiBir işimi daha halledemedim. Tövbe ya... Formasyon 2. dönem makbuzum kayıpmış. Gittim bankaya yenisini çıkarttırmaya. Nerde yatırdıysanız orda çıkartırsınız Sivas2ta yatırmamışsınız dedi. Heee ben o sıra Mersin'deydim. Offf kime diyecem de Mersinden çıkarttıracak şimdi...
Formasyondaki kadına da sinir oldum. Harcı yatırmasam ders kaydımı yapamazdık sistem açılmazdı diyorum. Makbuz olmadan mezun edemem diyor...
La hep beni buluyor ya. İlk defa eğitimle ilgili bi işim takılmadan devam etti dedim o da sonda uğraştırıyor gene
Ay yazayım da rahatlıyım dedim
üçkağıtçııı tamam hadi öyle olsun.bissürü kiloyu vermişin seni mi kırıcamAma tamam olur olur ben -2 vermiş oluyorum
Yok be olur mu yendin işteüçkağıtçııı tamam hadi öyle olsun.bissürü kiloyu vermişin seni mi kırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?