Anaaammm katre mi diycezmalipina kilon ne?
Erkek arkadaşımın kardeşine söyledim de bakalım. Çocuk da şeihr dışındaymış. Pazartesi'ye kaldı mecbur... Hiç sevmiyorum işimi başkasına yaptırmayı. Mecbur bırakıyorlar...Aman be bazı insanlar zorluk cıkarmak İÇİN yaratılmış sanki yok mu alıp sana fakslayabılevek birileri canım
Ben sizin hayranınızım
Eflal yok artık furdum onu
Napcan canım bazen oluyor iste hallolsun daErkek arkadaşımın kardeşine söyledim de bakalım. Çocuk da şeihr dışındaymış. Pazartesi'ye kaldı mecbur... Hiç sevmiyorum işimi başkasına yaptırmayı. Mecbur bırakıyorlar...
katya ve kv kp saadeti mi olacak begüşkızlar bu akşam kv,kp,eltimler yemeğe geliyor
ne kadan mutluyum anlatamam
bu akşamı sizlerle geçirmeyi çok isterdimfırsat buldukça kaçak göçek girmeye çalışırım
birazdan işten çıkıyorum,evde 1 lokma yemeğim yok,artık ne yapabilirsem bakalım
seni bi tamirci maamut ustaya göstereydik belki düzeltirdi.gene formundasın maşallahKızlar bildirimler 2 haftalık alındı biliyorsunuz
artı yüzdeler aynen kalıyor
eksi yüzdeler 2'ye bölünüyor kural gereği.. Durum çok fena.. ne olursa olsun baraj olan %0.300 altına düşmemliydik.. ve evet düştük..
artı olanlarımız çok fazla..
şimdi toparlanma zamanı..
herkes diyetine sımsıkı sarılacak sımsıkııııııııı
anlaştık mı?
lütfen!
özel ricamdır.. Tek işimiz diyet yapmak burada.. yedim dayanamadım demek yok..
her bir liste üyesi ve liste dışı örnek olacaklar çok iyi eksi ve yüzde ile gelip bu haftayı unutturacak bizlere..
SİZLERE GÜVENİYORUM..
SIKI DİYET! SIKI SPOR!
HEDEF HAFTAYA CUMA
Beni ve kendinizi ve takım arkadaşınızı üzmeyin..
Ağza atılan her lokmada akılda olsun bu
ahaaa aynen öylekatya ve kv kp saadeti mi olacak begüş
mali artın bizi mahfetti maliseni bi tamirci maamut ustaya göstereydik belki düzeltirdi.gene formundasın maşallah
ahaaa aynen öyle
mutluluktan uçucam
Ne kadar da benzer bir hikaye yakınlık iyi mi kotu mu bilmiyorum bazen Bı zaman oluyor iyi ki yakınız diyorum bazen de boyle zamanlarda tayin istiyorumkızlar bu akşam kv,kp,eltimler yemeğe geliyor
ne kadan mutluyum anlatamam
bu akşamı sizlerle geçirmeyi çok isterdimfırsat buldukça kaçak göçek girmeye çalışırım
birazdan işten çıkıyorum,evde 1 lokma yemeğim yok,artık ne yapabilirsem bakalım
neden hep benmali artın bizi mahfetti mali
yakınlık asla iyi değilNe kadar da benzer bir hikaye yakınlık iyi mi kotu mu bilmiyorum bazen Bı zaman oluyor iyi ki yakınız diyorum bazen de boyle zamanlarda tayin istiyorum
Bizimki haftada iki gun e iki günde bız orda esim de sun diyor ki ya aynı sehırde değilmişiz gibi abim eskisi kadar aramıyor yuh dedim yayakınlık asla iyi değil
uzak olunca senede sayılı gelir kalır gider ama yakın olunca
önceden her ay 1 hafta fiksti,şimdi 2 ayda 4-5 güne düştü bunada şükür
66 kilo kadını nasıl yiyimeflali yedin mi söyle çabık
İvetAnaaammm katre mi diycez
Beğenmedin miaha
daha zor kullanıcı adı seçeydin kız
Denk gelirsen mudo da kocaman bardaklar var 400 ml uzerinde notlar yaziyo ingilizce.koskocaman water yaziyo degisik renklerde var ben onu kullaniyorum evde iyi oluyor.İçmedim su aynen
Hafta sonu büyük bardak alicam kendine
Daha hazırlıklı gelicem
Evet canimAy yazayım cnmmm
Trabzonlu musun sen ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?