Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar bildirimler 2 haftalık alındı biliyorsunuz

artı yüzdeler aynen kalıyor

eksi yüzdeler 2'ye bölünüyor kural gereği.. Durum çok fena.. ne olursa olsun baraj olan %0.300 altına düşmemliydik.. ve evet düştük..

artı olanlarımız çok fazla..

şimdi toparlanma zamanı..

herkes diyetine sımsıkı sarılacak sımsıkııııııııı

anlaştık mı?

lütfen!

özel ricamdır.. Tek işimiz diyet yapmak burada.. yedim dayanamadım demek yok..

her bir liste üyesi ve liste dışı örnek olacaklar çok iyi eksi ve yüzde ile gelip bu haftayı unutturacak bizlere..

SİZLERE GÜVENİYORUM..

SIKI DİYET! SIKI SPOR!

HEDEF HAFTAYA CUMA

Beni ve kendinizi ve takım arkadaşınızı üzmeyin..

Ağza atılan her lokmada akılda olsun bu

Aman be bazı insanlar zorluk cıkarmak İÇİN yaratılmış sanki yok mu alıp sana fakslayabılevek birileri canım
Erkek arkadaşımın kardeşine söyledim de bakalım. Çocuk da şeihr dışındaymış. Pazartesi'ye kaldı mecbur... Hiç sevmiyorum işimi başkasına yaptırmayı. Mecbur bırakıyorlar...

katya ve kv kp saadeti mi olacak begüş

seni bi tamirci maamut ustaya göstereydik belki düzeltirdi.gene formundasın maşallah

Ne kadar da benzer bir hikaye yakınlık iyi mi kotu mu bilmiyorum bazen Bı zaman oluyor iyi ki yakınız diyorum bazen de boyle zamanlarda tayin istiyorum

Ne kadar da benzer bir hikaye yakınlık iyi mi kotu mu bilmiyorum bazen Bı zaman oluyor iyi ki yakınız diyorum bazen de boyle zamanlarda tayin istiyorum
yakınlık asla iyi değil
uzak olunca senede sayılı gelir kalır gider ama yakın olunca
önceden her ay 1 hafta fiksti,şimdi 2 ayda 4-5 güne düştü bunada şükür

yakınlık asla iyi değil
uzak olunca senede sayılı gelir kalır gider ama yakın olunca
önceden her ay 1 hafta fiksti,şimdi 2 ayda 4-5 güne düştü bunada şükür
Bizimki haftada iki gun e iki günde bız orda esim de sun diyor ki ya aynı sehırde değilmişiz gibi abim eskisi kadar aramıyor yuh dedim ya

İçmedim su aynen
Hafta sonu büyük bardak alicam kendine
Daha hazırlıklı gelicem
Denk gelirsen mudo da kocaman bardaklar var 400 ml uzerinde notlar yaziyo ingilizce.koskocaman water yaziyo degisik renklerde var ben onu kullaniyorum evde iyi oluyor.
Ay yazayım cnmmm

Trabzonlu musun sen ??
Evet canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…