Bir işimi daha halledemedim. Tövbe ya... Formasyon 2. dönem makbuzum kayıpmış. Gittim bankaya yenisini çıkarttırmaya. Nerde yatırdıysanız orda çıkartırsınız Sivas2ta yatırmamışsınız dedi. Heee ben o sıra Mersin'deydim. Offf kime diyecem de Mersinden çıkarttıracak şimdi...
Formasyondaki kadına da sinir oldum. Harcı yatırmasam ders kaydımı yapamazdık sistem açılmazdı diyorum. Makbuz olmadan mezun edemem diyor...
La hep beni buluyor ya. İlk defa eğitimle ilgili bi işim takılmadan devam etti dedim o da sonda uğraştırıyor gene
Ay yazayım da rahatlıyım dedim
Erkek arkadaşımın kardeşine söyledim de bakalım. Çocuk da şeihr dışındaymış. Pazartesi'ye kaldı mecbur... Hiç sevmiyorum işimi başkasına yaptırmayı. Mecbur bırakıyorlar...
Ay bu cok iyi canim seninle ozdeslesmısÖzüme döndüm
Ne veriim abime ddaha iyi bi seçenek sankiNe verim abime mi olacaksin ya da gray deki gibi kablo bagi mi satcan... ay herkes gray cikmaz da seri katil cikarsa
igdedali sen benim iddia mesajımı okudunmu yenilirsem bayrama irezil eder halam beni......50 yaşımda ben 10 kilo verdim bonus veremedi diye
Hep birlikte el atın bana lan nolur elinize yapışmaz ya
igdedali sen benim iddia mesajımı okudunmu yenilirsem bayrama irezil eder halam beni......50 yaşımda ben 10 kilo verdim bonus veremedi diye
Hep birlikte el atın bana lan nolur elinize yapışmaz ya
istersen çok güzel kilo verirsin bonusum. yağ oranı fazla olan daha güzel veriyor.
Çakıl çok sevindim, diyetisyen listesi işe yaramış
Yağlı mağlı ayıp olmuyomu fulya
AY neler kaçırdım ben ya neler var gülünecek eflal ayyyAyyy akşamı okuyorum, gülmekten ağzım ayrıldı
Aman gözünü seveyim arama beni, senin menüler beni aşar, olmayan sekerim , tansiyonum çıkıyor görünce
Ya ya gördüm benim füzeleriAY neler kaçırdım ben ya neler var gülünecek eflal ayyy
Çok geçmiş olsun canım. Nesi varKuzum grip oldum 4 gün kalkamadım yataktan ben çok ağır olurum herhün iğne yedim boğazım daha geçmedi şimdi iyiyim ama boğazım aciyo bide benim oğlan çok hasta ishal kusuyo sürekli hiç bişe yediremiyom yemiyo canım sıkılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?