Yarına güzel eksi geliyoooorYaw ben spordan sonra tartıldım (dayanamadım evet) yine 56,8 çıktım (sabahla aynı) niden ki??
Epey baktı aslında ama dediğini aynen aktarayım:Gun ve subeyi hatirlarsan biraz ugrasma ile cikar ama zorlanirlar
El atma işleriyle mali ilgileniyor be bonusumigdedali sen benim iddia mesajımı okudunmu yenilirsem bayrama irezil eder halam beni......50 yaşımda ben 10 kilo verdim bonus veremedi diye
Hep birlikte el atın bana lan nolur elinize yapışmaz ya
Dur bakayım teldw konuşuyorum kuzucumYa ya gördüm benim füzeleritelefona baksana sen
Ben pkumadım gece geçmiş yapınca okucamigdedali sen benim iddia mesajımı okudunmu yenilirsem bayrama irezil eder halam beni......50 yaşımda ben 10 kilo verdim bonus veremedi diye
igdedali sen benim iddia mesajımı okudunmu yenilirsem bayrama irezil eder halam beni......50 yaşımda ben 10 kilo verdim bonus veremedi diye
Ayipsin hep destek tam destek
Bu gece hususi olarak dün geceyi tekrar okuyacamAyyy akşamı okuyorum, gülmekten ağzım ayrıldı
Çok şükür ya huÖzüme döndüm
Ahahahahha ben de okuyayım hatırlamıyorum beler yazmıştıkBu gece hususi olarak dün geceyi tekrar okuyacam
Hoşbuldum fulyaaaa sen de hoşgeldin :)merhaba kızlar2 gündür giremiyorum. bu hafta çok yoğun ve yorucuydu. ama bugün 7. takımın açıldığını görünce çok sevindim. arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz ve @MiuLego da dönmüş hoş geldin canım. tek tek bakamadım dönenlere ama sanırım Whiteblacklife da dönmüş takım yeniden toplandı ne güzel
Kelepçe kırbaç hazır, kurban nerdeEpey baktı aslında ama dediğini aynen aktarayım:
Buradan sadece Sivastaki şubeler için sorgulama yapıyoruz. Türkiye geneli bir sorgulama sistemimiz yok. Mersin'den sorgulatmanız gerekir dedi
El atma işleriyle mali ilgileniyor be bonusum
bi yan odaya geçin konuşun isterseniz
Maliiiiiiiiiiii gel anam gel sana iş çıktı genemalipina
Mali gelene kadan bi drink alır mısınız?
Kelepçe kırbaç hazır, kurban nerde
Döndük buradayız fulya kilo bildirimi kacirdim mi bennnmerhaba kızlar2 gündür giremiyorum. bu hafta çok yoğun ve yorucuydu. ama bugün 7. takımın açıldığını görünce çok sevindim. arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz ve @MiuLego da dönmüş hoş geldin canım. tek tek bakamadım dönenlere ama sanırım Whiteblacklife da dönmüş takım yeniden toplandı ne güzel
İp de lazım bonusu arbanın arkasına bağlayıp koşturucam. Zayıflatın beni demişti sanırım
Biraz sakinlestim canim, sordugun için sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?