- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Stom hedef kilona yakınsın zaten kalan kilonun ver mezun oldu en azindan tabi yine de tercih seninSelam hanimlar
Takim tekrardan acilmis herkese hayirli olsun.@miulego hosgeldin.Cok iyi yapmissin gelmekle zira sayende motive oluyor herkes.Benim motivasyonum tamamen gitti.Diyet falanda yok.Verdiklerim tum hiziyla geri donuyor.
Ben tekrardan donmeyecegim takima.Belki sevenimde oldu ancak sevmeyeniminde oldugunun farkindayim.Geldigimde rahatsiz olacak kisilerinde farkindayim.
Hepinize cok cok cok mutluluklar dilerim.Umarim herkesin hersey gonlunce olur.
İp de lazım bonusu arbanın arkasına bağlayıp koşturucam. Zayıflatın beni demişti sanırım
Hosbulduk canım teşekkürlerHosgeldiniz aramiza 7. Takim
Kol kırılır yen içinde kalırSelam hanimlar
Takim tekrardan acilmis herkese hayirli olsun.@miulego hosgeldin.Cok iyi yapmissin gelmekle zira sayende motive oluyor herkes.Benim motivasyonum tamamen gitti.Diyet falanda yok.Verdiklerim tum hiziyla geri donuyor.
Ben tekrardan donmeyecegim takima.Belki sevenimde oldu ancak sevmeyeniminde oldugunun farkindayim.Geldigimde rahatsiz olacak kisilerinde farkindayim.
Hepinize cok cok cok mutluluklar dilerim.Umarim herkesin hersey gonlunce olur.
Ay yarım kaldı mesaj @Ytmz rota virüsü mü yoksa onu soracaktımÇok geçmiş olsun canım. Nesi var
Gece toplıcam az kendime geleyim bi dinşeneyim bi çay alayım daaaMenüleri yorumlamiyorum miu özlemiştir diye ama bakiyoreee
tatlım bu hafta bildirmedim. çok zor bir haftaydı işyerinde.Döndük buradayız fulya kilo bildirimi kacirdim mi bennn
çok şükür hiç bile çıkmadı canım ama kusma sürekliAy yarım kaldı mesaj @Ytmz rota virüsü mü yoksa onu soracaktım
Allah allah. İdrar yolu enfeksiyonu da kusma yapar ama ateş de olur onda. Yapıldı mı tahlil?çok şükür hiç bile çıkmadı canım ama kusma sürekli
Aklım sende kaldı.. sana haber ver eve varınca demedim mi
Al o ipi de atlaİp de lazım bonusu arbanın arkasına bağlayıp koşturucam. Zayıflatın beni demişti sanırım
Bana bırak bendee.uçurucam seniSıra ipemi geldikarpazamı koşacaz lan nere koşuyom
evet kuzum idrar kan gaita virüs taraması ultrasyon hepsi yapıldı hepsi temiz şükürAllah allah. İdrar yolu enfeksiyonu da kusma yapar ama ateş de olur onda. Yapıldı mı tahlil?
Kız gayet iyiMenu yazayim( kuzular korumaya geçtim aklınızda olsun) (şeker orucu 6. Gün)
Kahvaltı yok (iş yerini biliyorsunuz, laf yedim sayılırsa)
Öğle
3 ızgara köfte
Yarım tabak kısır
Akşam(çok gibi ama tatlı tabağını doldurmuyor bunlar)
1 lorlu yumurta(tereyağında)
2 yeşil-3 siyah zeytin
1 tatlı kaşığı zeytinyağı (peynirin üstüne döktüm)
1 kk beyaz peynir
2 yemek kaşığı ağuz
90 dakika tempolu yürüyüş= 225 p
@MiuLegoWhiteblacklife
Kız yürüyemiyom ne atlamasıAl o ipi de atla
Geçer inşaallah canım bir an önceevet kuzum idrar kan gaita virüs taraması ultrasyon hepsi yapıldı hepsi temiz şükür
Ne yürüyememesi kızz??Kız yürüyemiyom ne atlaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?