- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Ivet geldim balim artik resmi olarak :))
Kız daha yeni adimimi atmisken hele bak
kuzu mezun olmadın biliyosun demi? liste yükü mali,habibte, tevafuk ve senin omuzlarında
Öyle deme canım. Sen çok çok korkulası bir morti adayısın bencesidelya canım tebrik ederim.Bu hafta carsambaya kadar giremem demissin sabah.Morti olacağuduk hala gecerli mi.gerci gözüm korktu 1.olunca
Ben de yürek yedim zaaar haftanin birincisiyle morti olacam
Ben dé dün kuru incir yedim . Yazmamış olabilirnMiuuuuuuu
Yemekten sonra canım nasıl nasıl tatlı istedi anlatamam, gözüm göndü, kurabiyelere yan yan bakmaya başlamıştım ben de 1 adet kuru şncir yedim daha kötü birşey yemiyim diye.
Cıstan sayılmaz dimi??
Dimi yaÖyle deme canım. Sen çok çok korkulası bir morti adayısın bencebu hafta da çok iyi olacağımı düşünmüyorum açıkçası. Ama olalım kız ne kaybederiz sanki kilodan başka
Sıkma canını balım. İnsanız bazen daralıp patlayıveriyoruz. Önemli olan pişman olman ve bunu ogluşuna hissettirmen.Ben de yativersm yahu. Amaaan. . Ya. Hayat..öyle böyle geçioo. Akşam yavrum en son buzdolabı nin kapısıni açıp yumurtaları düşürecek olunca . Sarsarak ordan uzaklastrdim . Bağırmış da olabilirm
. Çok mutsuz oluyorum. Düşündükce. O değil yavrumla barıştik koklastik. Uyuttum ama babasi surat yapıo
Darlaniom resmen bu adam böyle yapınca . . Yok yere kiriyor beni de. Ben istermiyim onà bağırmak m o anda minnakim ağlıyordu ben bulasiklar lâ savaşıodum .. neyse yatıyım gidip de ..
Bak bak dakika bir gol bir diyorsun.Dimi yahadi ben yatiyorum.sen de biseyler ye de yat
Ruyanda beni yendiğini gör. Anca rüyanda gorursun zaten
Herkese iyi gecelerr
Geçmiş olsun olmasın çünkü hiç gelmesin maliiiKızlar ben kaçıyom kendimi hiç iyi hissetmiyorum, inşallah sabah atlatmış olurum. Öpüldünüz
İyi geceler
Canim listen hayırlı olsunIvet geldim balim artik resmi olarak :))
Haftaya güzel rakamlar bizi bekliyor inşallah
Kız daha yeni adimimi atmisken hele bak
3 gün misafirlik derler hemen iş veriyorsunuz
O zmaan bize de çalışmak düşer
Ben burdaydim ama.gdiyorum prensesim uyudu bnde yatm hemen uyku akiyo gözümdenHerkes gitti sanirim
Bişey soracam hipom sadece meraktan he bilmediğmden. Gece gece aklıma takılır şimdi...Bende uyutmaya çalışıyorum..
Ay sen ona mı takıldııın200 mesaj nedir, elinsaf yahu, neyse yatayım ben, adı lazım değiligdedali bana yaşlı imasinda bulunmustu zaten
diyetisyen listelerinden pek anlamıyorum kuzum. Kızlar yarın şeyederler @MiuLego bah buraya yarınYaw ben iki sene önce diyetisyene gitmiştim, bakiim 60 kiloymuşum liste vermişti onu mu yapsam acaba bu hafta?
Kozlar deyin hele ne düşünüyorsunuz liste halkında?
Eki Görüntüle 2115373
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?