Diyetisyen Beyaz peynir demişti o zaman yoktu burda (şimdi var neyse ki) o da krem peynir verdi onun yerine..ama ben krem peynir de yemem gerçi..diyetisyen listelerinden pek anlamıyorum kuzum. Kızlar yarın şeyederler @MiuLego bah buraya yarın
bana kalsa herkese karatay yapın derim
Tek anlamadığım neden krem peynir? Epey görüyorum listene bakınca dönüşümlerde. Krem peynir bu marketlerde satılansa şayet tamamen katkı maddeli peynirle ilgisi olmayan bir laboratuar ürünü...
Hep hormonlarin suçuAy sen ona mı takıldııın
Hep reglden biliyorsun di mi
Sen kızmıyorsun hormonların kızıyor şu an
yoksa benim bildiğim Lunya lafını esirgemezdi
Oyy öpem de barışak
ne yaşlısı kız çıtırsın sen...
Hele zayıfla tam erik gibi olacan kütür kütür
Diyetisyen listesi, doktora yapıyorum bu konuda, bir sürü varYaw ben iki sene önce diyetisyene gitmiştim, bakiim 60 kiloymuşum liste vermişti onu mu yapsam acaba bu hafta?
Kozlar deyin hele ne düşünüyorsunuz liste halkında?
Eki Görüntüle 2115373
akşam yenilen meyve direkt göbek yağlanması sebebi. gene de sen bilin tabiDiyetisyen Beyaz peynir demişti o zaman yoktu burda (şimdi var neyse ki) o da krem peynir verdi onun yerine..ama ben krem peynir de yemem gerçi..
Yaw şimdi baktım da ben daha az yiyiyorum bu listeden sanki.. burada çok öğün az yemek var, ben az öğün çok yemek yapıyorum
Denesem mi acaba bu hafta???
Bir de akşam meyve vermiş bana hımmmm o kısım ilgi çekici
Yürü be kim tutar seniHep hormonlarin suçuben ben değilim, ben hormonum şimdilik gencecik, çıtır hatunum, yiyorum pos bende endam gırla
Uyku düzenim bozuldu gene eskiye döndüUyumadınız mi
Bende de bitmeyen bir enerji ne yapsam sana mı asilayimUyku düzenim bozuldu gene eskiye döndü
Günde 3-4 saat...
Bu saatlerde bi enerji geliyor allah sonumu hayretsin
Evlen bence hemenUyku düzenim bozuldu gene eskiye döndü
Günde 3-4 saat...
Bu saatlerde bi enerji geliyor allah sonumu hayretsin
Çok denişik yerlere daldım (anladığın gibi değil) görmemişimBende de bitmeyen bir enerji ne yapsam sana mı asilayim
Bence deEvlen bence hemen
Lan saat 5 ne demek uyku tutmadı iğde sabah oldukapat pc yi gir yatağına kuzum biraz kıvranır uyursun.
Gereksiz şeylere gulüm burayla alakası yoh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?